עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה טועה...

ראית בסוף העונה שעברה מה קרה בראיון של לינוי מערוץ 2 עם סער? סער עד היום נושא את אות הקלון של הגבר הבהמה. עתי יעבור את אותו תהליך. הוא יהיה מוקצה.

מה שלינוי עשתה לסער בעונה הקודמת...

ואיך שסער ניזוק.... ואף אחד לא יודע שהעלימו אותו. לא זוכרים. הוא ניזוק ברמות מטורפות. עתי יחטוף עשרת מונים. עקף את סער.

noaxxx

New member
עתי ליהיא אלעד פשוט מטומטמים-'היא לא יודעת...

'היא לא יודעת עלינו שום דבר', איזו חוצפה יש לה לומר את מה שאמרה. הם שכחו שהם בתכנית ראליטי שמשודרת 24/7 וכולם רואים הכל כבר 50 יום??? הם פשוט לא מפנימים ששונאים את שניהם בחוץ וזה בעצם הפידבק הראשון שהם מקבלים מבחוץ. ועוד ליהיא מוסיפה: מי הוא שיכנס לכאן? למה מה קרה, הבית הוא שלה? היא דיירת עוברת בבית הזה בדיוק כמו החדשים. אין לה זכויות יתר. שתפנים שאולי הקהל בחוץ מעדיף שהיא תעוף כבר עם הצל שלה והמפקדת שלה

פרידה אשמה....

היא יצרה את המפלצת הזו. אבל מה שחשוב? ויפה? ומדהים? זה שדנה עפה להם מהכוונות.

הילה מזכירה לי את הילה מהעונה הקודמת (איפרגן)

שניהן תצאנה מהבית באותו אופן זו היתה עלובת נפש וזו כנראה גם

משאלות לב חביבי... משאלות לב של נאיבי../images/Emo9.gif

הילה מן הסתם תחבור לדנה ועמיר והיא לא תצא כל כך מהר. לא יודעת אם תגיע לגמר בכלל, אבל ממילא יש זוכה אחד ככה שזה לא משנה מתי היא תודח. מתי שהו מן הסתם ובטח הרבה אחרי ליהיא.

אתה באמת פח איך אתה משווה בין שניהםם

לא תמצא גם הסבר הגיוני בקושי ראינו את הילה והיא כבר אחת המועדפותת

latch

New member
מהילה? הבונבון של עמיר? ../images/Emo6.gif

חחחח איזה אישה מהממת.

יש שם סיפור כנראה.....

היה משהו בין עמיר להילה. יש שמוועה שהוא אפילו חייב לה כסף. יש לי תחושה שהיא עשויה לסגור חשבון עם עמיר על כמה עניינים מהעבר המשותף שלהם. אמיר אוכל סרטים בגלל. הולך על ביצים. תעקבי....

גם לדעתי....

היא עושה רושם של שטותניקית ויוצאת תותחית. נראה לי שהיא נוקבת באופן שלא יאיר אבן על אבן. אין לה מחסום לפה.

למעלה