ליעוז אמר משהו אחד חכם שכשהילה תעמוד להדחה אפילו מולו (אפילו! חחח) היא לא תודח
N narfy New member 28/1/11 #287 ליעוז אמר משהו אחד חכם שכשהילה תעמוד להדחה אפילו מולו (אפילו! חחח) היא לא תודח
ק קוני למלמ New member 28/1/11 #320 באמת אחת "התמונות" של האח הגדול 3 מופע האיימים של פרדי קרוגר וליהיא השרלילה.
ל ל ו ל ו האחת New member 28/1/11 #400 לא הבנתי למה אלעד וליעוז אמרו לה את זה למה הם אמרו שכל הכעס צריך להיות מופנה להילה? מה היא קשורה? לא ראיתי כ"כ אתמול מה הלך...
לא הבנתי למה אלעד וליעוז אמרו לה את זה למה הם אמרו שכל הכעס צריך להיות מופנה להילה? מה היא קשורה? לא ראיתי כ"כ אתמול מה הלך...
מ מיק101 New member 28/1/11 #329 ולה היהרגע של התעלות נפשית קוסמית "ואני חשבתי שהביאו אותה בשביל עמיר" אח אח אח כמה רוע יש באשה הזאת
מ מיק101 New member 28/1/11 #335 עתי כל כך מטומטם הוא לא מבין שהילה באה מבחוץ ומה שהילה חושבת - כולם בחוץ חושבים? כמה סתום אפשר להיות?
עתי כל כך מטומטם הוא לא מבין שהילה באה מבחוץ ומה שהילה חושבת - כולם בחוץ חושבים? כמה סתום אפשר להיות?
נ נוקי111 New member 28/1/11 #383 ליהיא שרדה 4 הדחות כולל הדחה מול מי שהאשים אותה במה שהילה הצדקנית מאשימה אותה, ואני מתכוונת ליגאל. לכן לא מובן לי המשפט, מיק "ומה שהילה חושבת - כולם בחוץ חושבים?" אני בחוץ ואני לא חושבת ככה, ומסתבר שלא מעט אנשים אחרים.
ליהיא שרדה 4 הדחות כולל הדחה מול מי שהאשים אותה במה שהילה הצדקנית מאשימה אותה, ואני מתכוונת ליגאל. לכן לא מובן לי המשפט, מיק "ומה שהילה חושבת - כולם בחוץ חושבים?" אני בחוץ ואני לא חושבת ככה, ומסתבר שלא מעט אנשים אחרים.
S smak7 New member 28/1/11 #412 בדיוק. אף אחד לא מבין שזה מה שחושבים בחוץ היא סהכ מייצגת את הדעה של הציבור. יצאו סתומים.
פ פסגות מושלגות New member 28/1/11 #347 קורבן מזדמן.... בל אנימקווה שישימו את ליהיא בהדחה. זה הסוף שלה. בודאות.
פ פסגות מושלגות New member 28/1/11 #360 זה בסדר. אני בטוח שהיאידעה מה היא עושה. היא תזכה בתמיכה סוחפת. בודאי מול ליהיא.