עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

narfy

New member
בטח, רואים אותו כל פעם שמראים את החדשים

כתבתי את זה גם בשרשור הקודם

בינתיים כל הדיירים הותיקים...על פי דבריהם

לא יצביעו בעד אבירם. אז זה ממש לא מנה אם הוא שם או לא. הוא "חדל תוקף" ממילא! הדיירים לא יאפשרו לו להכנס...לצערי ולטעותם.

Siti102e

New member
לא נראה לך חולני שהוא רוצה להיכנס לבית? אם

הוא כ"כ אוהב את ליהיא, וכ"כ פגוע- מה יש לו להיכנס לבית ולראות אותה ואת עתי מול הפרצוף שלו יום, יום? אם הוא בא לסגור עניינים ותו לא- שיסגור וילך לדרכו. הוא רצה להיכנס עם ליהיא לאח הגדול מלכתחילה - זה כל הקטע כאן. גם את הקורבניות שלו אני לא קונה בשיט!

מה זה חשוב קורבניות?

היא צריכה להתמודד עם זה קבל עם ועולם. כמו שהיא ידעה ל"הזדעזע" לעיני כולם.....שתתמודד לעיני כולם.

יו ל י

New member
סיטי צודקת,מי שנבגד לא ירוץ לתוכנית טלוויזיה

הוא יהיה עסוק מידי בכאב ובאופן טבעי זה יהיה תוך שמירה על פרטיותו.אבל זו דוגמה לאדם נורמלי. ואחד מהשניים או שניהם יחד מניעים אותו(אבירם) תאוות נקם ותאוות פירסום.

אתם בסדר? אבל ליהיא בגדה בטלוויזיה!!!

זה מה שמשווה את התנאים. היא הזדיינה בטלוויזיה - הוא רוצה לתבוע את כבודו בטלוויזיה. זכותה? זכותו!

Siti102e

New member
../images/Emo88.gifאבל זו לא היתה בגידה בעיני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ברגע

שהקליטה הודעת וידאו בחדר של האח ושלחה לו- נגמר!!! אין יחסים, אין אירוסים, אין בגידה!

זה קרה אחרי הסקס הראשון בינהם

ואחרי שיגאל התפרץ עליהם בפעם הראשונה במטבח. אז היא זרקה את הטבעת ואמרה "זה נגמר". זה המשיך בחצר אז יגאל ממש התפרץ ןאף לקח את עתי לשיחה. תפסיקי לצבוע את הדברים בורוד. יש מי שצופה התכנית על כל צעד ושעל.

bibaso

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif היא תהנדס את המציאות רק כדי

להצדיק את ליהיא.

לצערי...

זה כל הפוסטמות וחושבות שעתי הוא מתת שמיים. אני מניח שאלה כל אותן נשים מאוכזבות ומרירות שהיו מתות שאחד כמו עתי יהווה אלטרנטיבה ל"אמירם" שהן חיות איתו בחייהן העלובים.

Siti102e

New member
אם רק היית טורחת לרדת 2 הודעות למטה,היית רואה

שלא ידעתי שכך היה. אבל סובלנות ולראות את כל התמונה זה לא הצד החזק שלך כנראה.

privetdancer

New member
טמבלית, איך את יכולה לסנגר על ליהיא מבלי

שאת יודעת את כל העובדות? רצת מהר להגיב? תני כבוד למי שצופים כל העונה בערוץ 20 ורואים כל דבר. לא סתם שונאים כאן את ליהיא ולפחות אל תצאי דבילית ותגידי כי לא ידעת! לפני שאת פותחת פה לפחות שתדעי מה קרה! ברור לי שאת אחות של ליהיא ולכן מצדיקה את העשיה שלה,אז שתדעי לך שפה זה לא אמריקה וכאן יש ערך למוסריות,נאמנות,משפחתיות כל מה שאין לך מושג מה זה.

מיק101

New member
סיטי, עם כל הכבוד, ליהיא קודם התעלסה

ורק אחרי כן עשתה את מה שעשתה

Siti102e

New member
או.קיי, לא ידעתי, ועדיין מיק- לא עשית טעויות

אף פעם בחיים? ואני? וכל אחד אחר שכותב כאן בשם "המוסר והצדק"? ליהיא אמרה היום משהו חשוב כשחזרה מהפגישה עם אבירם- לא קלטתי כמה גדול הדבר שעשיתי - גדול מבחינת שלילית. היא קלטה, היא הבינה. זה רק אומר שהיא לא כזאת ביץ' חסרת רגשות כמו שמתארים אותה כאן. לא קרה לך אף פעם שעשית משהו ולא חשבת עד הסוף? ואח"כ נדהמת לגלות את הנזק שנוצר מהאפקט של מה שעשית? הרי חוץ מברוניקה - שהיא מושלמת כמובן
, לכולם זה קרה לפחות פעם בחיים אם לא יותר. קצת פחות שיפוטיות יותר חמלה, זה הכל.

מיק101

New member
סיט יקירתי

עשיתי טעויות לא מעט ושילמתי מחיר מלא!!!! מאידך גיסא, גם נבגדתי בחיי ואני יודעת מה מרגיש הצד השני ולא נבגדתי לעיני מדינה שלמה בלייב אז לי הכי!!!! מותר להיות שיפוטית

Siti102e

New member
תראי מה זה- עברנו את אותן חוויות ובכל זאת את

בוחרת לשפוט אותה לחומרה, ואני בוחרת לגלות חמלה. הוא שאמרתי- הכל בעיני המתבונן. העיקר שנפטרנו מהחלאות

יו ל י

New member
מיק מצטערת לשמוע,

ועדיין מספיק רק לראות כמה זה מצער את ליהיא ואיך היא בוכה כרגע ושהיא חזורת על המשפט כמה טוב שעשיתי את זה שנפרדתי ממנו, זה מספיק בעיני להבין שהיו לה דברים בלב ואם זה לא היה עם עתי זה היה קורה בהמשך הדרך, גם אם היא טעתה היא ראתה לנכון לאחר מעשה להיפרד ממנו, ואם הייתה חסרת מוסר כמו שמנסים בכל דרך להציג אותה אפילו את זה היא לא הייתה עושה וגם לא מבטאה כזה צער על נוכחות שלו בבית. והאבירם הזה באמת נראה בן אדם קוקו, מה הוא נכנס לתוכנית טלוויזיה אחרי בגידה? אם הוא היה מרגיש כאב אמיתי מהבגידה כתוצאה מאהבתו הטהורה והאמיתי אליה...אני מבטיחה לך שהוא לא היה רץ לתוכנית! זה לא צעד של אדם אוהב כנה ואמיתי! זה יותר מתאים לאדם שיצר נקם מניע אותו וזה כבר מפחיד .........אם תשאלי אותי.

מיק101

New member
תשמעי

אני "חמה" על ליהיא בלי קשר היא אשה דורסנית שום דבר ואף אחד לא מעניין אותה (בעצם כבר כתבתי לך את זה, נדמה לי) קשה לי עם טיפוס כזה לא היו בה שום רחמים אל ליאם, שלא עשתה לה כל רע בשצף קצף דהרה והסיתה את כל הבית נגדה אז תביני, שענין הבגידה/או לא הו משני כאן (עבורי) ורק מתווסף לכל מה שיש על ליבי לגבי ליהיא

למעלה