עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו ל י

New member
סיטי,החליטו לעשות עליהום על ליהיא

בגלל הסיבה שהיא מבטאת מיניות ולנשים אסור לבטא מיניות גם שלא בפרהסיה, אז מנצלים את הקישקוש של היא מאורסת וצריכה להישאר מאורסת בכל מחיר! כאילו שאין זוגות שנפרדים בגלל אי אלו סיבות, והיא עוד עשתה זאת בצורה ראויה, לפני שהחליטה על צעד עם עתי נפרדה מהראשון, אבל בזה אנשים לא רוצים להתמקד כי זה יקלקל להם את ה'עליהום' .

חס וחלילה להשאר מאורסת בכל מחיר

משום מה לא הבנת דבר וחצי דבר על מה מתרגזים פה. יש הרבה דברים שהיא יכלה לעשות אבל.. בתור התחלה, א ל ת ס כ י מ י ל ה ת ח ת ן כשאת לא סגורה על זה! אל תביאי אותו לארץ שישב ויצולם בערב שאת נכנסת לוילה! אל תקחי ממנו טבעת! ובטח שלא תתקרבני כאילו את המסכנה פה. חתיכת חוצפנית חסרת מצפון מגעילה.

Siti102e

New member
בחייך סוזי! כ"כ הרבה פעמים אנשים נמצאים בקשר

ובמצבים, שמונעים מכל מיני פחדים וחששות, וכוח האינרציה. ולפעמים לוקח זמן עד שאת מודעת למה קורה איתך, בדרך כלל זה קורה כשמתרחקים מהסיטואציה, ונחשפים לסביבה אחרת- או אז, יש את הכוח והיכולת לראות את כל התמונה ולהבין מה לא עובד. אז גם יש אומץ לעשות מהלך, שלא בטוח שהיית עושה, כשאת בתוך הביצה שלך. אתם רואים את זה רק בדרך אחת! ואין דבר כזה! אין רק דרך אחת לראות שום דבר. זה לא ענין של צודק או נכון, אלא ענין של מורכבות.

KateMeow

New member
סיטי אני לא מבינה, את דוגלת בחוסר נאמנות?

זה הקטע שלך? לי כמעט ואין ספק שמדובר באחד מתוך שני דברים: או שאת לא נאמנה ואת מנסה להצדיק את זה בפני עצמך באמצעות הגנה על ליהיא. או שאת קרובה של ליהיא/עתי ויש לך צורך להדוף הערות מעליבות עליהם. אין מצב שסתם טמוע לך באופי עידוד לבוגדנות...אני מקווה בשבילך, בכל אופן.

Siti102e

New member
איך הסקת את זה בדיוק? תקראי את ההודעות שלי

בשרשור הזה ואולי תביני. ולא רק שאני לא תומכת בזה, התגרשתי בצעירותי בגלל בגידות - ולא הייתי מאורסת, אלא נשואה! כן, בגידות ברבים ולא שלי! לטעמי ליהיא לא בגדה, כיון שהודיעה לאבירם באמצעות האח על הפסקת האירוסים. אבל גם אם בגדה - העליהום שעושים לה כאן, מתאים יותר לפורום הטאליבן, ולא לפורום תפוז. מערכות יחסים זה דבר מורכב והאחריות לקריסה שלהם, היא על שני הצדדים, כן גם במקרה של בגידה, וגם במקרה שלי, וכנ"ל בכל מקרה שהוא. הכתובת בדרך כלל רשומה על הקיר, רק שאנחנו לא רואים, או לא יכולים לראות באותו הרגע. כל הקטע, שאני לא מתה על ליהיא בכלל- אבל כשאני רואה כזו חד צדדיות וכזה עליהום על בן אדם, בלי טיפת חמלה והבנה, ליבי יוצא אליו. אז אם את באמת בת 19 - את תגלי, שהחיים קצת יותר מורכבים.

bibaso

New member
החיים מורכבים - אפשר להצדיק בזה כל מעשה

בייחוד כשהצד הפוגע זה אשה, אז מותר

אני מודה שזה אכן נושא מורכב מאוד

בנוסף אני גם אומרת שזה מורכב אף יותר כשאת מול אומה שלמה. ובכל זאת,ההחלטה שהיא עשתה הייתה מוטעית. לא ההחלטה להפרד מאבירם, אלא הצורה שבה זה נעשה. וכעת, תתמודדי. עשית את זה מול כולם, תתמודדי מול כולם.

Siti102e

New member
עם הכל אני מסכימה וגם אני במקומה לא הייתי

בוחרת לנהוג כפי שנהגה. ועדיין, "עין תחת עין ושן תחת שן"- זה קונספט מחורבן שלא הביא טוב לאף אחד, גם לא לאבירם- חכי ותראי.

אבירם עשה טעות שבכלל בא לשם.

אבל אם הוא כבר שם, אין לי בעיה עם זה שישימו לליהיא ועתי מראה מול הפרצוף.

סוזי? את מתהפכת עלי? ../images/Emo6.gif

חחחח

Siti102e

New member
זה בדיוק מה שאמרתי, הוא לא היה צריך לבוא לשם

ומה יצא לך מזה שהוא יכנס? אז ליהיא ועתי ילכו, נו ו....?

מיק101

New member
סיטי יש פה רק דבר אחד לקוי

שליהיא תעשה מה שבא לה תתארס, תזרוק טבעת תתעלס עם גבר אחר - אבל למה בתכנית טלויזיה מציאותית??????????? יש עוד צד בענין הזה!!!!! חיהיא לא מתחשבת באף אחד בעולם - מלבד ליהיא!!!

יו ל י

New member
סיטי../images/Emo45.gifקל להם לשפוט מבחוץ ולשטח סיטואציות

מורכבות, ממש כואב לי לשמוע אותה מבטאה כזו מצוקה לנוכחות שלו בבית, אוף......כואב לי הלב.

מיק101

New member
אוקי יולי, אני אזרום אתך

אם ליהיא כל כך סובלת, למה היא לא אורזת את המזוודה ופשוט עוזבת? אני מבקשת תשובה - ולעניין!!!

יו ל י

New member
מיק באותה מידה אפשר לשאול,

אם אבירם כ"כ אהב את ליהא וממש ה'בגידה' שלה בו שברה אותו מבפנים וכולו מלא צער ויגון כי הוא אהב אותה אהבה אמיתיתתתתת כל כך , אז מה הוא עושה בתוכנית?? באמת, מה הביא אותו מלכתחילה לכאן? כנראה שמלכתחילה לא אהב אותה והוא תאב פירסום ומלא ביצר נקם כי בתפיסה שלו בת זוג היא כמו רכוש ומישהו אחר "התעסק" לו ברכוש וואי וואי.....
סתם זה באמת לא מצחיק . אם הוא רק תאב פירסום אז אין לו מקום בתוכנית יותר ממנה, ואם הוא מלא יצר נקם ממש אין לו מקום .

למעלה