עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את מאוד ממעיטה בדרך ההשפלה שזה נעשה

לעיני אלפי צופים. הסיטואציה שנתת אפילו לא דומה למה שקרה בפועל

חזק11

New member
גם אם עתי אשם לא צריך לצלוב ולעשות וידוי הריג

ה.... היא אמרה וחזרה על הדעה שלה כנראה במשך 20 דק כל אדם שעשה טעות יכול לתקן... אחרת העולם צריך להישמד . אפילו האח הגדול התערב ,אני לא מחבב מפגרים בלי טאקט .

פסגות ,בדיוק כך ואני בהתחלה עוד ציפיתי מעתי

לגדולות! תיראו איך משתנים הדברים והמחשבות! אבל יש כאן אנשים חסרי בינה !

narfy

New member
הוא לא-לא בסדר, אבל הוא גם לא בסדר

גבר עם "ביצים" היה מעמיד גברת מאורסת במקומה, ולא תורם לבלבלות ולדפיקויות שלה עוד יותר. גם מבחינתי כל אשמת ה"בגידה" היא עליה, אבל הוא לא חף מזה לגמרי.

Siti102e

New member
"הגברת המאורסת" נכנסה לבית ולא התנהגה כמו

אישה מאוהבת, לא דיברה על הארוס שלה כמעט (רק אמרה שהיא מאורסת), לא התגעגעה ולא כלום. זה כבר מעיד כמה אהבה היתה שם בשלב הזה. אח"כ הורידה את הטבעת, וכשרצתה לפרוש- שלחה לו הודעה מוקלטת באמצעות האח. מה עוד? מה לא בסדר? היא כבר לא היתה מאורסת כשהיא הלכה עם עתי.

הגברת המאורסת

התחננה לארוס שלה שיבוא לארץ לפני שהיא נכנסת. לקחה אותו איתה למלון, הביאה אותו לאולפן שישב בזמן שהיא נכנסת, וכל המצלמות צילמו גם אותו. היא ישר נכנסה והתלהבה על הטבעת וסיפרה על אבירם דברים טובים. אמנם נכון, היא לא אמרה שהיא מאוהבת. אז, מה אמרת שוב?

Siti102e

New member
שמה שקובע זה מעשים והתנהגות- לא מילים, וליהיא

לא התנהגה כמו אישה מאוהבת ומסתבר שגם אבירם הרבה זמן לא. מערכת היחסים הזו היתה חולה כבר זמן רב, ונוהלה בשלט רחוק, בשתי יבשות שונות, כששני בני הזוג יוצאים לדייטים עם אחרים. ו"השפלה" זו אינטרפטציה בלבד. את יכולה לבחור להרגיש מושפלת, ויכולה גם לא. אם ליהיא כ"כ לא בסדר- זה שלה, לא שלו! הוא לא היה חייב "לקחת" את זה אליו!

Siti102e

New member
את שוב מוציאה דברים מהקשרם ואם את רוצה לדעת

אז בצעירותי, הסכמתי להינשא לבעלי לשעבר, כשבתוך תוכי ידעתי שזו טעות. אבל כ"כ חיכיתי והמשפחה לחצה, וכולם מסביב התחתנו, ואמרתי כן. אבל רק בדיעבד, אחרי שהתגרשתי, והתרחקתי מהסיטואציה, הבנתי שזה מה שעשיתי. באותו רגע - עשיתי אידיאליזציה ליחסים שלנו ואמרתי כן. זה קורה מלא פעמים בחיים. ולא, לי לא היה "עתי" שיסייע לי לעבור את תקופת ההתפכחות, התפכחתי בדרך קשה יותר.

אין לשפוט אדם בכאבו....

ואת כואבת. אז אני סולח לך. אני מאחל לך עתי. בכל ליבי. התפכחות שניה מובטחת לך. את חיה באגדות.

Siti102e

New member
יקירי, זה קרה מזמן ואני ממש לא כואבת, ויש לי

יותר טוב מעתי כבר מזמן + שני בנים מקסימים. זה לא הענין בכלל. עכשיו זו ליהיא, עוד מעט זו פרידה או דנה - זה לא משנה- פשוט אין רק דרך אחת לראות אדם/סיטואציה- ולא כולם חושבים כמוך- זה הכל! את זה בעיקר, חשוב לזכור- שאתה יכול לראות בליהיא, פרידה,דנה, ג'קי או כל אחד אחר - משהו נורא, ואני יכולה לראות בהם משהו אחר לגמרי!

למעלה