עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

narfy

New member
הוא נפגש עם הילה ומסתבר שהיא נכנסה בו

חבל על הזמן!! שהיא חושבת שאבירם צריך להיכנס ומה שהוא עשה זה לא יפה, ואמרה לו שאולי הגיע הזמן שהוא וליהיא ילכו (בתגובה לזה שעתי אמר לה שאם אבירם ייכנס אז זה יחרפן גם אותו וגם את ליהיא והם יעזבו)

לין30

New member
יש לו חוצפה לאמר לה,איך את יכולה לשפוט

היא לא ראתה כלום......דפוקקקקקק כל העולם ואישתו ראו....ואם לא הראו להם

הדיירים זה קבוצת אימפוטנטים שפוחדים מהצל שלהם

מה שמבחיל זה קבוצת התמיכה של ליאי את עתי בבית,שמגבשת דיעה קדומה הלי להכיר את אבירם - רק מתוך "סולידריות" לא מובנת עם כלבה מופקרת ומכוערת ועם הנקניק שטוחן אותה ונראה כאילו מת להקיא באמצע. הייתי מת שכל החולירות הסולדיריות,יחוו על בשרם את שחווה אבירם. ליעוז המבחיל עם "בובה" עתי עם שרלילי פרידה עם התותי שרמוטי שלה וכל מי שיש לו זוגיות שם עם הבת זוג שלו/ה הייתי רוצה לראות אז כמה סולידריות ואמפתיה היו מרגישים החולירות...אם הם לא היו רוצים להיכנס לברר למה חירבנו להם על החיים בשידור חי,בשביל להרגיע את הגירוד הפנימי...גועל נפש של בהמות.

jaycom

New member
חחחחחחחחחחחח הילה פייבוריטית שלי בגלל זה!

רק בגלל הדברים שהיא אמרה לעתי בעיקר על זה שאין לו דעה בבית. והטמבלים האלה יכניסו אותה לבית ולא את אבירם. איזה קטע הזוי ומצחיק! היא אשכרה מדברת כאילו היא גולשת בפורום, אני בעדה!!

גם שלי....

תותחית הוא מת מפחד עכשיו. זה סוף המחנה של פרידה. נקודה. ליעוז מתנייד לכיוון דנה לפי דבריו של רם הדייר החדש. עתי אכל "סטירות" מהילה. ליהיא אחלה "סטירות" מאבירם. עולם מושלם.

מיק101

New member
אהבתי שאמרה לו, לאחר שאמר שאי אפשר

שאבירם ייכנס לבית בגלל ליהיא והיא במענה - אז ליהיא ואתה תצאו

רותי167

Well-known member
מיק,עתי אמר אם הוא יכנס ליהיא ואני נצא,הילה

אמרה לו,הגיע הזמן שתצאו
גדולה!

למעלה