עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

noaxxx

New member
אם ליהיא היתה מבינה לרגע כמה שונאים אותה בחוץ

היא לא היתה חושבת שהילה הורסת לעצמה כשהיא יורה לעתי את כל האמת בפנים. המסקנה ההכרחית היא שליהיא פשוט לא אחד האנשים החכמים שיש. ואני לא יכולה להתאפק ולשמוח שסוף סוף הם התעוררו מהבועה ושאין יותר את הצחוק המגעיל שלה

noaxxx

New member
אני פשוט לא מצליחה להבין...

הגיעה מישהי מבחוץ, אומרת להם אולי עדיף שתצאו מכאן, ושניהם בשוק ולא מעלים אפילו בדעתם שאולי יש אנשים בחוץ שרואים אותם מההתחלה ולא אוהבים אותם. ועתי ממש בשוק מזה שאמרה לו שהוא חסר דיעה, וזה אגב, בדיוק מה שדנה אמרה לו היום, והוא עדיין לא קולט. איך אני נהנית לראות אותה סובלת, אין לי מילים. מקרה קלאסי של החטא ועונשו

ש712

New member
מילים כדורבנות ! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עם כל הכבוד למישהי מבחוץ,אין לה זכות לשפוט.

דווקא עתי הלילה הערב-לילה חשף פן שלא כ"כ נראה בו עד כה. הוא דיבר,הביע רגשות,היה נחרץ,תקיף,כועס,אולי פגוע-אבל עדיין שמר על איזון. הלילה עתי הפתיע אותי לטובה. וגם ליהיא,כמה שהיא יכולה להתסיס וללכלך אם רק תרצה-אני חושבת שבהפוך על הפוך היא הכי אוטנתית שם בבית ולא מתכחשת לרגשותיה. אולי הדרך שהיא עושה את הדברים לא ראויה,אבל מה שרואים לגביה-זה מה שקיים. בראייה לאחר הלילה,יש מצב שעתי וליהיא לא יעזבו כ"כ מהר.

עקרבי,כשיש מה להצדיק-אצדיק.

ולא אתכחש לתמונה הכוללת ולמה שלא ניתן להצדיק. שתהיה לך אחלה של שבת טובה.

Cherilyn1

New member
בת זונה היא בוכה כמו בהמה כוס אמא שלה

שתסתום כבררררררררררררררררררררר

24שעות1

New member
השרלילה התבלבלה שלא יכנסו לי לבית שלי

היא לא מבינה שההפקה היא זו שמיסמסה לה , אחרת מזמן היא עפה

ItzikAngel

New member
איזה כיף לשמוע אותה בוכה :))))

עד עכשיו היא שיגעה אותנו עם הצחוקים המזויפים עכשיו בכי אמיתי!!!! :))) מה חשבת?? פה זה לא אמריקה.. פה זה ארץ הקוייייייייייידש!!!

Cherilyn1

New member
כן מגיעעעעע לה

שרמוטה! פתאום משחקת אותה קורבןןןןןןןן וכולם עוד הולכים אחריה .. טמבלים כולם שם

למעלה