עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סוזי....תזהרי ממני....../images/Emo46.gif

אני מתחיל ל-
בך

וואי וואי וואי...אני באקסטזה עכשיו!!!!!../images/Emo178.gif

ליהיא גורמת לי לאורגזמה מטורפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים לא חשבתי שאני אהנה כל כך. בחיים!!!!

יו ל י

New member
סיטי צודקת לדעתיהכל תלוי בנקודת מוצא של אנשים

ובהתאם כך הם רואים ומפרשים

אוקיי סבבה

לליהיא אין זכות לצאת על אבירם ככה אחרי מה שהיא עשתה. לו זה היה לא מול אומה שלמה, זה היה אחרת, למרות שגם פה הוא היה נפגע.. אבל כאן לפחות זה היה נשאר ביניהם. לליהיא יש זכות להיות מאושרת, אין ספק.. אבל היא הטיחה את הרומן הזה בפנים עד הסוף. גם במקלחת כל הזמן, גם במיטה.. זה ממש לדקור אותך בחזה ולסובב את הסכין. בלי קשר, לא יודעת למה אבירם החליט לבוא לשם, אני הייתי קוברת את עצמי באדמה... מצד שני אני חושבת שהיא צריכה להתמודד עם זה מול אומה שלמה, כפי שהיא עשתה מה שעשתה מול אומה שלמה. לא מגיע לה לסגור את זה, לסגור מעגל בחדרי חדרים.

יו ל י

New member
סיטי../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אנשים פה חושבים שהחיים סטטיים כולל רגשות ושהכל שחור ולבן, כאילו שאין אילוצים ,תהליכי רציונליזציה/אידאליזציה או אהבה גדולה שמתמתנת עם הזמן או ירידות ואכזבות בהמשך הדרך עד התפקחות והבנה שמדובר בטעות גדולה, יותר פשוט לאנשים כאן לחשוב שאהבה היא סטטית ולנצח נצחים.

Siti102e

New member
../images/Emo25.gifנכון אבל זה לא בא לידי ביטוי לצערי רק

במקרה של ליהיא- אלא של כל דייר אחר - רואים אותם כאן כמו פלקאטים - חד מימדיים - או "בהמה" או "מלכה". או "עילג" או "רגיש". זה לא עובד ככה- אלו אנשים ויש בהם הרבה מעבר לתכונה אחת שמדביקים להם כאן בפורום!

יו ל י

New member
קייזרשמתחתנים מאוהבים זה מצב סטטי ועמיד תמיד?

החיים אינם דינאמיים? רגשות אינם משתנים/מתמתנים/יורדים ? את יודעת רק באגדות האהבה סטטית לנצח נצחים.

מיק101

New member
יולי יקרה, אנחנו במאה ה-21 נכון

ואין לי בעיה אמיתית אם מישהי מאורסת/נשואה וואט אוור - תבגוד זה יהיה ענין שלה ושל בן-זוגה מה שליהיא עשתה - זה מעשה ברוטלי, לבגוד בתכנית ריאליטי וזה מרגיז אותי, אני לא הייתי רוצה שיעשו לי את זה מכאן, גם, שזה לא משנה אם זה גבר או אשה (הבוגדים) ליהיא היא אדם שדחיית סיפוקים לא נמצאת בלכסיקון שלה עבורה, כל האמצעים מקדשים את המטרה

יו ל י

New member
מיק יקרה:)

ליהיא טרחה להיפרד מאבירם בבית האח ורק אח"כ התפתנה לביסוס יחסים עם עתי , מבטיחה לך שאם היה מדובר באדם בוגדני שלא מעניין אותו שהוא בוגד הוא לא היה טורח אפילו להיפרד ממנו.

מיק101

New member
לא לפי מה שאני ראיתי

ערב אחד היא זרקה בנון שלנטיות מופגנת את הטבעת מהאצבע שלה זה היה אחרי שעשתה מה שעשתה עם עתי רק לאחר מכן, היא טרחה להפרד, אם... אני לא יודעת על כך שנפרדה ממנו...

bibaso

New member
מה שקובע זה מעשים

ומה המעשים של ליהיא ? התמונה המתקבלת התמונה היא התפשרה על אהבה עבור בעל שהוא אדם טוב ויש לו כסף, וכשהיתה לה הזדמנות לאהבה אמיתית (מהכוון שלה) היא גרמה לארוס שלה לשלם את המחיר על ההתפשרות שלה עצמה, ובזתה אותו מול כל המדינה. מה בסדר בזה? הטעות היא שלה, אז שלפחות תתאפק, ואם לא - שתישא בתוצאות. ומה זו השטות הזאת על לבחור להיות מושפל ? השפלה היא לא בחירה, הבחירה היא איך להתמודד איתה, הרי ההשפלה היא לעיני ציבור שלם, וצחבור שלם יודע שהוא הושפל, כך שהבחירה בעניין מחוץ לשליטתו, הבחירה שלו היא רק איך להתמודד עם זה. ואל תציגי את הסיפור כאילו כבר לא היו מאורסים ואז התחילה מערכת יחסים עם עתי - הרי היא היתה מאורסת - וכשהתחילה את המערגת יחסים עם עתי זרקה את הטבעת בשידור, אז די להנדס את המציאות.

בוףברכה

New member
אם הייתי רואה את ארוסתי...עולה ויורדת ...תחת

השמיכות..מלווה..בגניחות+ אנחות... ורק מלכלכת {על האישיות שלו \סקס...משפחה......כדי להצדיק את.. עצמה..הייתי עושה...הכל כדי..להגיע לוילה.., שתתמודד...!!! קלת -רגליים.. הליהיא הזאת...

גם אם לא הייתה מאוהבת באבירם

והרי ברור לכל שהיא לא היתה מאוהבת בו אלא התארסה איתו רק מטעמים כלכליים או סתם נוחות, וגם אם תקבל מאיתנו את מלוא הסימפטיה על ההתאהבות הספונטנית שלה בעתי, עדיין זה מוציא אותה כבן אדם קטן מאוד מאחר ולא התחשבה לגמרי ברגשותיו של האחר גם אם הוא בסך הכל ה"ארוס" שהשאירה בבית. לשלוף את הטבעת מהאצבע ולתת אותה למשמרת ל"אם הבית" זאת שמדיחה אותה לכל דבר עבירה שיש, לקפוץ על עתי כמו חתולה מיוחמת, לקיים איתו יחסי מין במקלחת מבלי לכסות על ערוותה אפילו ב "ריד מיי ליפס", לנפנף לעיני כל שהנה היא היא זאת שהצליחה להכניס למיטה את החתיך של הבית, וכל זאת מבלי לחשוב לרגע אחד שיש מחוץ לבית, לפחות צופה אחד, שכל העניין הזה כואב לו מאוד. לא לחשוב לרגע שיש אנשים שלא יוכלו אפילו לצאת מהבית בגלל ההתאהבות שלה. לא לחשוב על כך שהיא שפכה את דמו של מישהו אחר גם אם זה היה מגיע לו. עונש מוות עדיין לא מגיע לשום גבר מגודל שלא התאהבת בו. אני יכולה למנות כאן אין ספור של סיבות למה הבחורה הזאת צריכה לצאת מהבית ולקבל עגבניות רקובות בפרצוף. מערכות יחסים רקובות או חולות יש לסגור בחדרי חדרים ולא קבל עם ועדה על חשבון צד אחד בלבד. כביסה מלוכלכת המתכבסת בפרהסיה סופה ללכלך את בעליה. ואם כבר מדברים על כביסה, כמות המילים המכובסות שאני קוראת כאן פשוט גורמת לי להתבייש. "הוא לא היה חייב לקחת את זה אליו"?? איפה למדת מבוא לפסיכולוגיה? בטול כרם? נשבר לי מהמשפטים המטומטים האלה: את יכולה להרגיש מושפלת ואת יכולה גם לא. כשמשפילים אדם בציבור, הוא בן אדם מושפל. הוא לא בחר להיות מושפל. השפילו אותו. דמט. כמה טמטום אפשר לקרוא על הבוקר??

יו ל י

New member
תגיד קייזר רוצה פרוטוקול ?

בשורה תחתונה והיחידה שרלוונטית ליהיא נפרדה מאבירם (אם היא הייתה מושחתת ולא היה אכפת לה ממנו בשיט היא לא הייתה טורחת לעשות אפילו את זה) ואז הרגישה נוח לבסס יחסים עם עתי. גם אם היה מדובר באשה נשואה והיא היתה מחליטה מאי אילו סיבות להפסיק את קשר עם בעלה -זו הייתה זכותה המלאה! זו הייתה אגב גם זכותך ..מקווה שלפחות בנוגע לזה אין לך ויכוח.

bibaso

New member
איזה הינדוס של העובדות

זרקה את הטבעת בשידור אחרי שהתחילה לבגוד, גם בשידור

למעלה