עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יו ל י

New member
אבל העליהום קשור קשר הדוק לקירבון של אבירם

קירבון ע"י אחרים וע"י עצמו, תסכימי איתי שאדם שאהב אהבה אמיתית וחש כאב מבגידה לא ירוץ לטלוויזיה נכון? אז אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה,אבירם מצטייר לפי ההתנהלות שלו כטיפוס שגם בלי עתי ליהא הייתה נפרדת ממנו באיזו דרך כי אהבה גדולה בטח אין שם, אם הוא היה יושב בבית ולא היינו שומעים עליו, הייתה לי סימפטייה אליו ואפילו הייתי מזדהה עם הכאב שלו , וליהיא טעתה ושכבה עם עתי לפני שנפרדה מאבירם ועדיין היא טרחה להיפרד ממנו גם אחרי הטעות שלה, בקשר לליאם אמנם לא צפיתי בעקביות אבל בגדול אני מסכימה שזה מעשה פוגע שלא ייעשה ועדיין הבית מלא בדיירים שעושים דברים נוראיים למשל הדוגמה הכי בולטת, "ידידנו" מהגיהנום, עמיר..... איפה העליהום,הביקורת הכה מתבקשת עליו? כנראה שעליהומים בוחרים לפי טעמי נוחות ......... אני לא אומרת שליהיא היא דוגמה ומופת לאדם, אבל זה יצא מפרופרציות, ומקרבנים מטעמי נוחות את אבירם בשביל להעלות בכוח את ליהא על המוקד, במקום שביקורת תופנה כלפי אדם מבחיל כמו עמיר למשל זה נופל עליה, זה חוסר פרופרציות מדהים.

מיק101

New member
האמת

אבירם כרגע לא נמצא במחשבותי אני מניחה שאת צודקת בקשר אליו עליהום על עמיר? יש לי המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן וזה היה גם נושא בפורום, בזמנו לצערי, איכשהו השתתק הנושא הזה - לא אצלי, אני חושבת שהוא צריך להיות מחוץ לתכנית, בבעיטה.... העליהומים שנבחרים לפי טעמי נוחות - את צודקת במיליון אך כידוע לך, הישראלים מתים על"שרלילות" זה הרבה יותר עסיסי... עוד בענין עמיר - בשבילי כל רגע שאני רואה אותו על המסך - הוא סבל !!!!!

יו ל י

New member
סיטי חסכת לי תגובה למיק, מיק תקראי כאן בקשה:)

ז"א אצל סיטי

Siti102e

New member
עלית על הנקודה! זה בדיוק זה! הוא אמר בפירוש:

האגו הגברי שלי, שהוא בד"כ גבוה, נפגע! לא הלב שלי נשבר, לא כואב לי- אלא האגו שלי. אבל למה לתת לעובדות להרוס את תיאוריית העליהום....? יאללה ברוניקה תנבחי....

יו ל י

New member
סיטי נכון,אם הוא אהב אותה באמת אהבה טהורה

הדבר האחרון שהוא היה עושה זה לרוץ לתוכנית טלוויזיה , אבל אם אנשים יתחילו לתת לזה התייחסות זה יקלקל להם את העליהום אז מקרבנים בכוח את אבירם ומעלים על המוקד את ליהיא

ברוניקה

New member
תשאירי את זה בשבילך חמודה, למקרה שבן זוגך (יש

לך?) שוב יגיד בלילה שכואב לו הראש....

Siti102e

New member
../images/Emo31.gifנמוך מדי, אפילו בשבילך, יותר מים המלח../images/Emo31.gif

Siti102e

New member
את לא שווה התייחסות, זו שמעלי מנבלת את הפה

ואני גסת רוח כי אני לא חושבת כמוך? הפוסל במומו פוסל- את כנראה מכירה בהמות מקרוב, ממש מקרוב, מהמראה, אחרת אין הסבר לזה.

או שהוא עדיין מאוהב בה

ומאמין שהוא יכול לשקם הכל אם יהיה קרוב... עצוב שהוא עדיין רוצה את הדפוקה הזו אבל נראה לי שזה המצב.

נמאס לי מעמיר הלקקן הזה

רבאק!! מה הוא משחק אותה החבר הכי טוב של עתי, עתי לא סובל אותו. די כבר עמיר די!

למעלה