עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיק101

New member
עמיר מתעצבן נקודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

עמיר לקקן ופחדן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איכס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נופר דופקת לו בעיטות באמבטיה. איזה תולעת!!!! אני מזועזע.

narfy

New member
הם נראים לי כל כך מסכנים.... ../images/Emo7.gif

אני כמעט מרחמת עליהם
כל אחד אוכל את הדייסה שהוא מבשל לעצמו (או שפרידה מבשלת לו)

narfy

New member
למה חסרים סרטונים ותמונות שלהם ברשת? ../images/Emo268.gif

narfy

New member
שכחתי פסיק אחרי ה"למה"...

אני מרחמת עליו מאוד, מצד שני - שמחה בשבילו שהוא נפטר מעונשה של זו. ואת יודעת, השיניים בכוס, קצת בעיות זיכרון, אבל סה"כ מגניב פה

מיק101

New member
../images/Emo24.gifעד מאה ועשרים

כמוני כמוך בענין אבירם, הוא בעצם צריך להודות לאל (או לעתי)

מיק101

New member
אופס סורי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

KateMeow

New member
חעחעחע כל כך מגיע להם.

זו לא שמחה לאיד - זו פשוט שמחה
היום זה אחד הימים השמחים שהיו לי לאחרונה בכל הקשור לאח הגדול...כל כך כל כך כל כך הגיע להם! מקווה שזו רק ההתחלה של הסבל שלהם. מקווה שכשיצאו מבית האח אנשים ברחוב יצעקו להם הערות מעליבות. בוגדים. איך שגלגל מסתובב לו

אסתי69

New member
היא לא מסכנה

היא בישחה ועכשיו היא אוכלת, פרידה הוסיפה תבלינים וליהי אוהבת את האוכל של הפרידה

sharpei1

New member
מצווה מהתורה לתת לעתי המזוייף איזה אחת

הצורה שבה הוא מעוות את המציאות בתאורים שלו מעוררת קבס

מישהי שמה לו מראה מול הפרצוף, והאמת כואבת

אז הוא מנסה לתקן את המציאות, מה לעשות האיש חלול כפי שנאמר פלקט מוחלט.

merilue

Well-known member
חודש וחצי חיכיתי שמישהו מהאנשים שם יגיד לעתי

וליהי את המילים "טעיתם,הביתה"--חיכיתי וחיכיתי,וכלום,חבורת צבועים,מלוקקים,טיפשים,ש ח ק נ י ם!!! ומי בא???מישהו מהחדשים,שאפילו לא נמצא בבית אלא בחדר צדדי,לא מפחד מהמצלמות,לא מפחד ממחנות,לא מפחד ממה יגידו ולמה---הילה!!!!!!!!! כל הכבוד לבחורה היחידה שהצילחה לאמר את מה שעל ליבי כבר חודש וחצי~!!!!!!

merilue

Well-known member
תגידי מיק,בחיאת מיק נכון שנופר עכשיו

נשמעת מלעונה ליד הילה????????????תגידי את האמת. עכשיו שהילה ושאר אנשי הבית נכנסו,ואני שומעת אותם מדברים בהאט טאב,פתאום אני לא כ"כ מתגעגעת לעונה הקודמת. פתאום,איזה מוזר,יאללה,הינה התחילה לה עונה חדשה----האח הגדול המקורי. אני כותבת לך ונקרעת מצחוק,אני ובעלי ,על המבטא של רם המגניב---האחות ברמקול מודיעה כי אסור להכניס משקאות לבריכה,והלפלפ החמוד שואל "גם משקאות מפלסטיק אסור"??? חחחחחחח חמוד. אוח,הינה העבירו לדיירים המקולקלים.בעע שיהיה בהצלחה להילה--ושהאותנטית האמיתי/ת תיקח את המיליון!!!!!!!!!!!!

למעלה