עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

merilue

Well-known member
חיפושית,ברוכה הבאה לעולם השפיות!!!והבגרות....

זהו נגמר,הסבל נגמר. התחלה חדשה--נחת.

בוטן16

New member
אני שמחה שמישהו אמר את האמת לעתי

אבל אני לא חושבת שהיא תקבל את הסמס שלי רק בזכות דבר כזה.... קודם תרוויחי קולות בזכות עצמך אח"כ תגידי מה את חושבת על אחרים

sharona123v

New member
עלק ליעוז אומר מי את ביכלל גועל נפש

הוא לא מבין של עם ישראל גם באותו דעה של הילה הוא לא מבין שעתי יצא כל עם ישראל יגיד לו בידיוק אותו דבר איזה מפגר ממש חי בסרט פשוט כפה לפנים שאף אחד לא ראה את זה מגיע חחחחח

ליאורי79

New member
אבל היא צלבה אותו מבלי להכיר אותו כבר

על המפגש הראשון ליעוז צדק מילא אם היתה מכירה אותו ושומעת את שני הצדדים והיתה אומרת את זה אחרי שבוע אז היה מקום בהחלט להערה כזאת אבל בפגישה הראשונה שלהם??? תשאלי עליו על החיים שלו תתייחסי אליו כיחיד ולא כבן זוג שלץ... היה מקום להערה קטנהאבל לא מעבר

סליחה, מה זה שני צדדים, היא הגיעה מהמאדים ?

כל מדינת ישראל ראתה את ההתנהלות שלו ושלה, מה יש פה להכיר . וליעוז - מדובר הרי ברב תככן ובשקרן פתלוגי, איש בלתי אמין, מה קרה אנחנו רואים אותם יומיים ? אנחנו רואים את האנשים האלה יותר מ-50 יום , מה זה השטויות האלה שהוא מדובר, בעצם איזה דברים חכמים הוא בכלל אומר ?

ליאורי79

New member
אם היית פוגש אדם לראשונה היית עושה דבר כזה?

אני לא הייתי רוצה להכיר את הבן אדם יהיה לה עוד זמן לדבר איתו על זה ולהבין ולדעת מה היה אבל היא באה בעמדה שיפטוית וכשליחה של אבירם כנראה...חבל היא די שרפה את עצמה אצל חלק מהדיירים

אין מה לשמוע פה שני צדדים כולם ראו!!!הביקורת

היא על הדרך שליהי בחרה להיפרד לא על עצם הפרידה. יש דרך להפרדדדדדד לא משפילים אדם לפני כל העולם ואשתו ועתי שותף פעיל למעשה!!!!!!! אז עתי השפלת נכון? נא לא לבוא בטענות שמשפילים אותך בחזרההההה המצחיק זה ליעוז וג'קי שמתעצבנים נראה אותם אם היו עושים להם מעשה כזה ג'קי,מקנא לנופר והיא לא חברה שלו ושונא את עמיר רק בגלל זה אז ג'קי לא מבין על מה הכעס על עתי? זה פשוט עצוב

הילה קיבלה פור ובצדק!!!!אני אישית מאמינה

במסר של "מה ששנוא עליך אל תעש לחבריך" אבל יש מצבים שאין ברירה אלא לעשות את השנוא. הגיע הזמן שמישהו יגיד לו בפנים את ההשלכות של מעשיו. עתי וליהי בחרו להתעסק בעצמם בלבד מבלי להתחשב טיפה באדם שבחוץ איך הוא מרגיש שמביישים אותו קבל עם ועדה. שיתחילו לאכול את העוגה שאפו -היא חמוצה היא מגעילה,היא מרעילה אבל הם גרמו לכך! ולא לבוא בטענות על ששופטים אותו!!! וכל הלייצנים שמסביב יותר מגעילים ששותפים לפליאה על עצם השפיטה העןנה הזו רק הולכת ומתרדררתתתתתתתתתתתתתתת

madamx1

New member
עתי לא מבין למה שופטים אותו ! הרצחת וגם ירשת?

והכי עצוב זה החברה מסביב שמנסים להיות ליברלים מתפלאים על השפיטה, מתנערים מהביקורת, והמנטרה של "דברים שרואים מכאן לא רואים משם" חוזרת וכ"כ מיותרת. הגיע הזמן שיביט במראה ויבין! עתי,נסער כי יורד לו האסימון שוואלה הצגת הבחור הטוב לא הלכה לו עתי עשה מעשה שנבע מתאווה רגעית והרס בין רגע לאבן אדם אחר ומילא אם הייתה התאהבות של פעם בחיים אבל שניהם,עתי וליהי,מודיעים מראש שזה לא ימשיך . ביישו אדם לעיניי כולם מבלי היכולת להגיב און ליין ועתי מתפלא על מה שופטים אותו נשגבה בינתי מלהבין עד כמה אדם יכול להיות מ נ ו ת ק ממוסר,ממעשים רעים שעושה,מהמציאות

יפה כתבת,אבל תיקון קטן, לא מדובר מתאווה רגעית

הבחור הנלוז הזה מהיום הראשון חשב על סיוון, כשזו החליטה על עמיר, עבר לסיוון דרור ש"זרמה" איתו לכל מיני מקומות וראה את תגובתו ("הבוכיה") ביום הדחתה, לא עברו יומיים וכבר עבר לליהיא, מה שאומר שהוא סידרתי וזה אינו מעשה רגעי. אם נצרף את כל ההתנהגויות המכוערות שלו במהלך 50 יום נראה שמדובר בבן אדם חסר מוסר ומצפון, תככן ולקקן ובעל אינטרסים אישיים בלבד.

פונפון32

New member
מה שמגעיל בעתי, מעבר למעשה שעשה, הוא העובדה

שהוא מוכן לזיין כל דבר. אפילו את פרידה הוא היה מזיין אם היתה נכנסת למיטה שלו בלילה. מבחור שנראה כמוהו, והוא לא טיפש, מצופה לפחות מידה מינימלית של סלקטיביות! הוא פשוט תולעת.

sharona123v

New member
עתי ממש דפוק חשב רק על סקס עם ליהיא ובסוף

הוא אכל אותה חחחחחחחחחחחחחחחח

jaycom

New member
היא אמרה לו בפנים שהוא וליהיא צריכים לעוף ../images/Emo6.gif

וליהיא...ששמעה מה הילה אמרה....חטפה שוק!!!!!

עכשיו עתי סיפר לה שזה מה שהילה אמרה.... אז הגיע הזמן שאתה (עתי) וליהיא תלכו!!!!

merilue

Well-known member
תגידו,מישהו מבין שם מה חבורת הבע אומרת????

לא שמעתי ב ח י י ם שלי שטויות כאלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה זה ,חוצנים,או בני אדם??

מיק101

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifאתם יודעים מה הכי מצחיק?../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שעכשיו, לאחר השיחה עם הילה - כולם יצביעו נגדה ואבירם ייכנס!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכל מקרה - אכלו אותה - ליהיא ועתי - קישטא

למעלה