עתי קיבל סטירה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לין30

New member
חחחחחחחחחחחח סוף סוף

נהנים פה

רוננת 88

New member
איזה עונג? בא לי להקיא...

ליהיא מעצבנת ומגעילה ואני שונאת אותה ומרגיז אותי שכולם מסביבה עוד מעודדים אותה כאילו היא בסדר. ומה זאת אומרת הילה לא יודעת ולא ראתה? כולנו ראינו. איכססס, דבר אחד משמח אותי וזה שפרידה ישנה אחרת היא הייתה גורמת לשרלילה האמריקאית להאמין שהיא אמא תרזה.

בדיוק בגלל זה אני נהנה

בגלל שהיא מתבזה. עמיר מזעזע אותי....הורס את העונג. אבל עתי נעלם מהמסך וליהי באטרף!!! חודש וחצי אני ממתין לנתח בשר עסיסי...... והנה הוא הגיע.

merilue

Well-known member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כבר בדרך לפעם השניה................................חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני איבדתי שליטה כבר....

מתיז לכל הכיוונים בלי שליטה. יה אללה!!! אלד הלילות הכי מענגים שהיו לי מעולם. חד משמעית. כל דמעה של ליהיא............

דיייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא מסוגל יותר. אני מותש. אני סחוט. והם ממשיכים שם בספסל לקרוע אותי.... ואת כאן. אמרתי לך שאני מתחיל ל.........
? בך?

כשתתעוררי...

אשאל אותךשוב אם את עדיין מעוניינת בקורות החיים שלי
אגב....ראיתי לך....אהבתי
רק רציתי לומר.

narfy

New member
קודם ליהיא צעקה אם הוא סיפר להם גם שהוא בגד

בה. אבל כבר אי אפשר להאמין לה, ולדעת מה נכון, כשהיא עצבנית היא שורפת את כל הגשרים ומקללת את כל העולם.

jaycom

New member
בגלל שחברה שלה אמרה?

מה חשבת שחברה שלה תגיד שהיא הרעה בסיפור? להזכיר לה שהיא לא יכולה לדבר על נאמנות כשליהיא שוכבת עם אבירם בטלויזיה?

FloorFiller

New member
חברה של ליהיא זה לא בדיוק מקור

אובייקטיבי לחוות עליו דיעה ואם היא כמו ליהיא אז זה עוד יותר מקלקל לה מהקרדיט. ללא קשר אם זה נכון או לא לגבי אבירם.

Jewish23

New member
שקרנית! היא פשוט שקרנית!

לשאלת העיתונאי, "אם אין סיכוי שתהיה סולחה ביניהם?" השיבה החברה. "שום סיכוי. גם אם היא לא הייתה הולכת עם עתי, הוא עדיין לא היה מתחתן איתה. כמו שאמרתי, ליהיא נכנסה לתוכנית רווקה והיא אמרה לנו שהיא מחפשת אהבה בתוך הבית". ליהיא אמרה להן שהיא מחפשת אהבה בתוך הבית, אז למה הפאקינג שרלילה הזאת לא אמרה את זה לאבירם?! למה היא הביאה אותו עד לישראל? למה היא הצהירה שהיא מאורסת? כי היא זבללללללללללללללללללללללללל

למעלה