על מזל של נחשים

dean4

New member
את זה אתה כן תיקנת

על התיקון שלך בדיון על העורלה אני מוחל. לא על התקפת הרוע שלך נגדי בהמשך..

אממ תשמע אתה צודק אני טועה

זה שאתה שם אותי בחתימה שלך כדי להכפיש את שמי לא אומר כלום וזה שמאותו הדיון על ברית המילה אתה מגיב להודעות שלי ב"גיחוח" גם לא אומר כלום אתה צדיק אין בך כוונה רעה

dean4

New member
חשבתי בהתחלה

לא לענות לך.. ברגע שבן-אדם פונה במהלך שיחה לרעהו בהעלבות כי אין לו מה להגיד, אני בדרך כלל מסים שיחה.. אבל חושב לי להבהיר לך נקודה אחת.. אתה גרמת בעצמך לכך שאנשים מתיחסים עליך, אממ.. בדיוק כמו שאתה מתייחס להם, אף אחד לא בא עליך עם גישה מזלזלת כול עוד הדיינת איתנו בדרך התרבותית. כשנטשת את דרך זאת, ההיתי צריך לקחת על עצמך את הסיכון שלא תוכל לסיים דיון ב"בלה בלה בלה" "נושך כריות" "X אתה אידיוט" "X אתה מפגר" "אחיך הוא קוף" "קפל זנב" בעוד שאחרים בפורום ימשיכו להסתכל עליך בדרך שווה..

"לא לענות לך.. ברגע שבן-אדם פונה

במהלך שיחה לרעהו בהעלבות כי אין לו מה להגיד, אני בדרך כלל מסים שיחה" אני יכול לצחוק עליך שוב על היותך עילג אבל לא אעשה זאת עכשיו אתה מעליב אותי בכל הודעה אפילו אם לא פנית אליי ואפילו אם לא חשבת עליי בכלל(למקרה שבנוסף להיותך עילג אתה גם טיפש אז התשובה היא החתימה שלך) "אבל חושב לי להבהיר לך נקודה אחת.. אתה גרמת בעצמך לכך שאנשים מתיחסים עליך," שוב אתה מפגין את עילגותך אבל לא אתקן אותך עכשיו אמור לי בבקשה מתיחס אליי או בשפתך "עליי" ככה חוץ ממך ומגופי (גובי)? "אממ.. בדיוק כמו שאתה מתייחס להם, אף אחד לא בא עליך עם גישה מזלזלת כול עוד הדיינת איתנו בדרך התרבותית. כשנטשת את דרך זאת, ההיתי צריך לקחת על עצמך את הסיכון שלא תוכל לסיים דיון ב"בלה בלה בלה" "נושך כריות" "X אתה אידיוט" "X אתה מפגר" "אחיך הוא קוף" "קפל זנב" בעוד שאחרים בפורום ימשיכו להסתכל עליך בדרך שווה.. " עכשיו אתקן אותך כי זה עבר על גבול לא אומרים "עליך" אומרים אליך האם אתה מצפה שמישהו יקח אותך ברצינות אם תמשיך לכתוב הודעות עם כל כך הרבה שגיאות או בשפתך "שיגעות" כתיב ""X אתה אידיוט" "X אתה מפגר"" נתתי תארים אלה אך ורק לאנשים שהרוויחו אותם(לדוגמא אתה וגופי(גובי)) "נושך כריות" האם אינך נושך כריות? ""אחיך הוא קוף" "קפל זנב"" האם אתה טוען שתאורית האבולוציה לא נכונה? ושבכלל לא היה לבניי האדם זנב? הספיק לך להיום דין?

dean4

New member
כמו שהבטחתי.. ../images/Emo95.gif

מי שרואה עצמו כאחד שלא צריך להיות שק החבטות, של טרדת יומו של איטלגנציה, שפשוט יפסיק לענות לו כמוני..

רעג אתה רומז לכך שמעתה תפסיק לענות

לי ולהגיב להודעות שלי? אם כן אז רק שתדע שדבר לא ישמח אותי יותר מזה תודה מקרב לב

אני טעיתי ותיקנתי מיד את טעותי

ואתה לעומת זאת השלמת עם עילגותך ואם תשים לב תראה שהמילה רעג והמילה רגע דומות מאוד ואין שם טעות כתיב

Piren

New member
lol

both of you make stupid grammer and spelling mistakes.. so just shut up already no one is perfect.

vizini

New member
שאלה

נניח שכל העובדות שציינת הם נכונות. האם הנמיות היו נכחדות בגלל עמידותם לארס נחשים, אילו נחשים לא היו ארסיים?

לא

הן לא היו נכחדות אבל גם לא היה את עקרון הברירה הטבעית שישריש מוטציות אלו בנמיות. נא לא לשכח - הנמיות הן אחיותינו ואחיות שאר היונקים וכולם באו מאב ואם משותפים אשר היו בעלי קולטני אצטילכולין פגיעים לארס. בכל אופן, למה אתה חותר בשאלה זו? ברצוני להבהיר ולהתמקד, קושייתי לא היתה מהנמיות אלא מהנחשים. האם אתה מתכוון להציע שהנחשים פתחו במקרה את תכונת העמידות לארס ורק אח"כ את תכונת ייצור הארס? אכן - מזל של נחשים.

vizini

New member
שאלות נוספות

למה אני חותר? פשוט, לדעת את כל העובדות לפני שמסיקים מסקנות. שאלות נוספות: האם נחשים לא ארסיים גם עמידים בפני ארס נחשים ארסיים? מה הם הגן או הגנים האחראיים לשונות בתפקודי הארס בין נחשים ארסיים ללא ארסיים? האם אותו גן הוא שאחראי הן למנגנון הארס והן למנגנון החסינות מהארס, או שמדובר בגנים שונים? האם הגנים הגורמים לחסינות לארס בנחשים ובנמיות זהים, או שמדובר בגנים שונים שיש להם תפקוד דומה?

vizini

New member
מתבדר? אוי ואבוי.

אתה רוצה לומר שלשאלותי אין כל קשר להבנת מנגנון הארס וכיצד הוא נוצר? או אולי להיפך? שדווקא יש להם קשר, ולכן הם יובילו את מי שישמע את התשובות למסקנות לא טובות (לטיעונך)?

למעלה