על מזל של נחשים

לא סליחה אל תנסה לעוות שוב את

המציאות "אני מציע לשניכם להפסיק עם זה כשעוד נשאר משהו מהכבוד שלכם." המשפט הזה אומר לך משהו? עכשיו דין מעניין מה יהיה השקר הבא שלך תגיד המחלה שלך מדבקת?

dean4

New member
אכן המדובר פה בדעה אחרת..

לא התעלמתי ממנה ואף הגבתי לה.. ובכול מקרה דיברתי על המקרה של העורלה, אבל אם אתה פונה לאפיקים אחרים, אזי באמת אתה מוכיח כמה אתה לא רלוונטי.

אדם רלוונטי זה אדם שעונה לעניין

ולא עונה בכל הודעה שלו ב-
כנס לכאן ותראה כמה מגוחך אתה ניסת לעוות את המציאות שוב ולא הלך לך אז תפסיק לשקר וזהו

dean4

New member
אדם רלוונטי זה גם אדם שעונה

לדברים ב-"בלה בלה בלה"?

עניתי לזה כי היה נמאס לי מהאטימות

שלך ושל כמה מהאתאיסתים כאן רוב ההודעות שלי הם לעניין שלא כמוך כל מה שיש לך להגיד זה זה-

dean4

New member
גם לי נמאס ממך רוצה שאני יתחיל

לקרוא לך חרדי פרמטיב מטומטם? אם אתה חושב שלך יש את הזכות לקרוא לאנשים בשמות כשנמאס לך, דע לך שלא! ואחר-כך אל תתפלא אם אנשים קוראים לך בשמות מעליבים.

קראת לי כבר בשמות גנאי

למרות שזה לא הזיז לי קראת לי טרול,מטומטם וצחקת מכל הודעה שלי וכמובן ברוב נדיבותך הורשת לי מקום בחתימתך שמעוות את מה שהיה בדיון ואני לא חרדי אני מאמין שיש אלוקים עכשיו אני לגם לא פריטיבי יש לי מחשב בבית יש לי טלויזיה יש לי מכשירי חשמל יש לי הכל פשוט הדעה שלי יותר הגיונית משלך איש "נאור" העולם והיקום נבראו על ידי בורא ולא נוצרו במקרה כל מה שסביבנו הוא הוכחה לכך שיש בורא י סוד ה יסודות ו עמוד ה חכמות

selgarat

New member
כל כך קשה

להתיחס בסוף שירשור עלבונות לדברים ברצינות. אז כל מה שאני אכתוב כאן זה נקודה אחת. שתי האפרויות שכתבת כאן על הווצרות העולם הן לא היחידות ולכן העולם לא מהווה הוכחה לאלוהות, אם תרצה לצאת מהוויכוח הנוראי הזה ולהתחיל שוב אשמח לדבר עם בן אדם רגוע הודעה אחרת על זה.

dean4

New member
אמר האדם שעילגות היא שמו השני.. ../images/Emo6.gif

בכלל, חלק מהמשתתפים פה צודקים, באמת איבדת את הכבוד האחרון שנישאר לך.. למה לדבר איתך? כי אתה משעשע, ואתה מפרנס את חתימתי ביושר..

dean4

New member
אמר האדם שעילגות היא שמו השני.. ../images/Emo6.gif

בכלל, חלק מהמשתתפים פה צודקים, באמת איבדת את הכבוד האחרון שנישאר לך.. למה לדבר איתך? כי אתה משעשע, ואתה מפרנס את חתימתי ביושר..

selgarat

New member
אני חושב

שהוא התכוון לכתוב שזה מחלים ויצא לו צומח, זה לא חשוב, תרדו מזה, זה מגוכח.

Lu Tze

New member
די, די, די, די, די.

תפסיקו עם זה בבקשה. אם גאיוס לה יה נוקט בשיטה של התערבות מינימלית, הפתיל הזה היה נמחק מזמן ואני לא חושב שמן הראוי שתנצלו את זה ותתחילו ווכוחים קטנוניים כמו זה. אני מציע לשניכם להפסיק עם זה כשעוד נשאר משהו מהכבוד שלכם.

dean4

New member
שלי? ../images/Emo4.gif שלו.. ../images/Emo9.gif

הוא עד עכשיו לא הבין למה כמעט כול המשתתפים בפורום שהיו נוכחים באותו אירוע המתנוסס על חתימתי מסתכלים על "איטלגנציה" בגיחוח קל בכול פעם שהוא בא עם יציאות חדשות..

דין אתה משתמש מטומטם

לא סתם מושיקו אמר שאתה לא רלוונטי הוא באמת צדק אתה בנאדם נורא טיפש ודפוק שזה מדהים שאמרת "הידיוט" לא שמתי את זה בחתימה שלי ועכשיו שאתה אומר "גיחוח" גם את זה אני לא שם בחתימה שלי ואתה לעומת זאת עקב טעות קטנה שרשמתי עשית מזה עניין גדול ושמת אותי בחתימה שלך כדי שכולם יראו איזה "טיפש" אני למרות שאמרתי שהעורלה לא תצמח בחזרה אתה ממשיך לטעון וממשיך להיות אידיוט וממשיך לצחוק מכל הודעה עם הצחוק המאולץ הזה שלך אתה אדם מעורר רחמיים ממש אם אתה רוצה להיתווכח איתי על דת אז תיתווכח איתי על דת ואל תיהיה ילדותי ודפוק ומכל הודעה של משתשמש דתי שרושם לשים את הפרצוף הצוחק הזה למרות שאני בטוח ב-100% שאינך צוחק אלא סתם שם פרצוף זה בשביל לעצבן כמה נמוך אתה מסוגל לרדת?(חחח אני מאמין שיש לך את התשובה לשאלה הזאת,נכון נושך כריות קטן?)

dean4

New member
שים לב לאן אתה פונה..

בזמן שאתה פונה לדקויות הכתיבה, אני פונה לתוכן עצמו, שאתה בעצמך לא התחרטת בנאמר עד שלחץ הצחוק כבר עלה על האגו שלך.. בוא נאמר רק שקיימת כזאת מילה גיחוח, ואכן הכוונה שלה לא לצחוק חלוש.. ובכול מקרה אם אתה פונה להרכבי המילה שיהיה לך בכיף
(עכשיו אתה מבין למה אתה לא רלוונטי?)
- זה הזמן לומר שאני מצר על העובדה שמחשבי שולח בכפל הודעות, אשתדל לתקן זאת בהקדם האפשרי.

dean4 תכניס את זה לקופסתך הקטנה

אתה עילג שקרן הודתי כבר שהעורלה לא צומחת ואתה המשכת לרדוף אותי ולקרוא לי "הידיוט" ו"לגחח" עליי דין אתה אדם מעורר רחמיים

Governor

New member
`הודתי כבר שהעורלה לא צומחת`

טוב, אז ענין זה סגור מבחינתי. נראה היה כאילו אתה מנסה להתחמק מהודות בכך... 0284392000

dean4

New member
אני יודע זאת..

טוב שהודתה, זה עדין לא יתקן את מה שעשית..

כן מדוע?

האם החטא שלי כל כך גדול? האם צריך להיתנהג כך לכל בנאדם שטועה? להגיד לו אתה טעית וזהו?

למעלה