על מזל של נחשים

L7

New member
יש לו מספיק IQ . אם ירד ל130

ויבריא מהמחלה הדתית- נסדר לו מקום בעולם הבא.

Governor

New member
`הוא אכן טוען שם שכולנו מאם אנושית

אחת` נסה שוב. הוא טוען שה- MRCA הנקבית של בני אנוש החיים היום - חיה לפני כ- 200000 שנה. זה שונה מן הטענה שאותה נקבה שחיה לפני 200000 שנה היא אם האנושות... 0284392000

יש לך בעיות באנגלית או מה?

she was by no means the only living woman on Earth during her lifetime. Many other women lived with her, but they either did not leave descendents or did not leave descendents via the matrilineal line, who are still alive today.

Governor

New member
`המאמר שהבאת הרי תומך בדברי שכל בני

האדם מאם אנושית אחת` משמע, לא קראת את המאמר בעיון. הוא טוען שה- MRCA הנקבית של בני אנוש החיים היום - חיה לפני כ- 200000 שנה. זה שונה מן הטענה שאותה נקבה שחיה לפני 200000 שנה היא אם המין האנושי... 0284392000

יש לך בעיות באנגלית או מה?

she was by no means the only living woman on Earth during her lifetime. Many other women lived with her, but they either did not leave descendents or did not leave descendents via the matrilineal line, who are still alive today.

טוב הבעיה היא אצלי

via the matrilineal line ואם כך אז דרך האבות יש לנו הרבה אמהות אחרות. הריני לוקח את דברי וכאילו שלא הזכרתי מאמר זה מעולם.

Lu Tze

New member
אני לא עומד אפילו לגעת בבעיה

שהצגת (כבר הסבירו אותה), אבל אני רוצה לשאול משהו, זה לא מוזר שפורום "אתאיזם ודת" מלא ב"הפרכות לאבולוציה" בעוד שלא ראיתי שום הפרכה, כביכול, בפורום (וורטואלי או אמיתי) מדעי? אולי זה כי כל מי שמציגים את הבעיות האלה יודעים שיש להן כבר פתרון והמטרה היחידה שלהם היא לא לסתור את האבולוציה (אחרת הדיון היה מתרחש בפורום שונה) אלא להראות כאילו שהם סתרו את תיאוריית האבולוציה?

לא זה בגלל דבר אחר

ה'הפרכות' מכאן לא נמצאות במקום נורמלי כי רובן לא נכונות. אולם כל אחד שעוסק באבולוציה יודע שההסתברות לקיומה לפי התיאוריה המקובלת (ללא התערבות כח עליון) שווה לאפס, כך שאין צורך לומר זאת. יש מספר הפרכות נוספות שאינן מוזכרות מתוך נטיה מובנת להתעלם ממצאים הסותרים את השקפת עולמם של החוקרים. אולם עדיין התפרסמו מספר מחקרים הסותרים את האבולוציה הדמותה כיום בכתבי עת מדעיים, אשמח להביא את המקרים אך זה באנגלית וזה מקשה עלי. בכל מקרה, לשאלת האבולוציה אין כל קשר לפורום, כך שאכן הדיונים חסרי טעם.

vizini

New member
האם אתה עוסק באבולוציה?

"כל אדם העוסק באבולוציה יודע..." - נו, באמת. אתה יודע היטב שזהו שקר.

אינני עוסק באבולוציה

אך דיברתי עם אנשים שעוסקים בנושא, וקראתי ספרים על כך. אין שום פיתרון לבעיה הסטטיסטית.

אין שום "בעייה סטטיסטית"

ובוודאי שלא צריך למצוא לה פתרון. אתה מוזמן לקרוא את תגובותי לפגוש דב שכול. אינני יודע עם מי דיברת ואיזה ספרים קראת. בספרים מדעיים שעוסקים באבולוציה (להבדיל מיצירות מחב"תיות למיניהן) לא תמצא טענות שהאבולוציה היא בלתי סבירה. בדיוק להפך. תמצא שם הסברים כיצד המנגנון האבולוציוני הנו סביר ומתבקש. זו גם דעתם של החוקרים במדעי החיים. למעשה, קשה מאד להגיע לתוצאות במחקר בביולוגיה מבלי לקחת בחשבון שיקולים אבולוציוניים.

בוודאי שזה לא מופיע בספרי הלימוד.

הם מתעלמים מכך, באופן מובן. אולם מחקרים וחישובים מסבירים מדוע זה כמעט בלתי אפשרי מבחינה סטטיסטית. כשיהיה לי זמן, אסביר ואביא מקורות. גם לדעתי המנגנון האבולוציוני סביר ומתבקש. למען האמת הוא ההסבר היחיד שאני מכיר שמסביר את הדברים. אני רק טוען שהאבולוציה תיתכן רק אם יש כח עליון ולכן, אם היא הוכחה, היא הוכחה לטובת הדת. אך זה למעשה לא אכפת לי, כיוון שייתכן שיימצא מנגנון שיסביר את השינויים טוב יותר וגם אז זה לא יסתור שום דבר.

או. קי. אני אמתין עד תביא מקורות

אבל אני די סקפטי. אינני מומחה בתחום אבל עבדתי על נושאים קרובים ומעולם לא ניתקלתי בחוקר במדעי החיים או במחקר שנכתב על ידי איש בתחום שטוענים שהאבולוציה בלתי אפשרית מבחינה סטטיסטית (אם כי אולי תמצא קומץ חוקרים פונדמנטליסטים נוצרים שטוענים כך. אבל להם מוטיבציה ברורה). אבל אם אתה מתכוון לטיעונים מסוג של משל הקוף האמור להקליד את מלחמה ושלום, אז עזוב. אתה יכול לחסוך מעצמך את המאמץ.

neko

New member
אחד הסימנים הראשונים שצריך להדליק

נורה אדומה הוא הטענה שכולם נגדך וכולם מסתירים ממך מידע...

L7

New member
מחקר מתמטי וסימולציה של תפילה

זמן השידור ע"י המתפלל המתנדנד כפונקצייה של הסמיכות לימים הנוראיים ובתלות אקספוננציאלית בעוצמת השכינה באותו מקום המתמטיקה של אלוהים מפותחת בהרבה מהסטטיסטיקה של האבולוציה. ולכן המנגנון האלוהי כלכך הגיוני.

למעלה