על מזל של נחשים

DreamWraith

New member
תראו על איזה שטויות אתם מתווכחים../images/Emo13.gif

בכל אופן, מספיק להסתכל בציון השעות בהן נשלחו ההודעות האמורות ואחרות באותו השרשור כדי להבין על מי הבדיחה. כמו שמציין שם גוברנור, בעקבות הגיחוכים בנוגע לאמירתו על צמיחת העורלה מחדש, אינטליגנציה פשוט מיהר לתקן את דבריו הקודמים, וזו ההודעה אותה הוא מציג כעת. בהודעה החדשה הוא כבר יותר מהוּסס ומתחיל להיזהר בדבריו: "אני לא מבין גדול במה שקורה כשחותכים לילד... אבל נראה לי שהעורלה לא תגדל אם אני לא טועה".

dean4

New member
כפי שאמרתי איטלגנציה..

הבדיחה היא עליך, לא משנה כמה תכתוב את זה באנגלית.. עכשיו תואיל בטובך לקפל את זנבך יפה יפה, ולהראות לי לפני שאתה מסתלק מכאן מרוב בושה?

אוקי טיפשוני עכשיו שכולם יראו

הינה תגובתי "ואני לא מבין גדול במה קורה שחותכים לילד את איבר המין אבל נראה לי שהעורלה לא תגדל אם אני לא טועה" והינה ההתגובה שלי שבה אני משפיל אותך והינה התגובה שלך עם צחוקך המאולץ קפיש? עכשיו כנראה שהרגשת כל כך מושפל שהחלטת לעוות את המציאות ולשים את הציטוט שלי כדי לעשות רושם שאני יצאתי הטיפש אבל מי ששמעיין בשירשור רואה שאתה הוא האידיוט או בשפתך"ההידיוט" טוב לך עם האמת דין? אני חושב שלא טוב לך לכן עיוות אותה עכשיו יש לך 4 אפשרויות א.לפרוס כנף ולעוף לי מהעינים ב.לקפל את זנבך(אתה קוף נכון?) ולברוח בבושת פנים ג.לחזור למעורת הקופים של אחיך(אחיך הם קופים נכון?) ד.לפרוש לדוקים ההחלטה בידים שלך

dean4

New member
פיששש... ../images/Emo6.gif

שים לב לזמנים שבהם כתבת את דבריך, מחב"ת חובבן, וכמו כן שים לב להסתיגויות שלך מדבריך שלך, בהצהרה: "אני לא רופא" אם כן, מדוע העלאת את ההודעה המגוחחת להפליא שלך בכלל? כדי לראות אם נשים לב אליה או לא? בכול מקרה כשם שהצבת לי, ולא תודה, אגב, את האפשרויות בדבר השפלתי, כך אני מציב גם לך. בחירה מהנה!
1. לפרוס כנפיים ולטוס לנו, כהרגליך בקודש, מהעינים 2. לפרוס כנפיים ולטוס לנו, כהרגליך בקודש, מהעינים 3. לפרוס כנפיים ולטוס לנו, כהרגליך בקודש, מהעינים 4. לפרוס כנפיים ולטוס לנו, כהרגליך בקודש, מהעינים בחירה מהנה, כבר אמרתי?..

תגיד אתה לא חושב שיש לי חיים?

אולי לך אין חיים אבל לי יש אני לא כל היום בפורום הזה מסתובב ומחכה לך שתרשום הודעה עניתי על ההודעה ברגע שראיתי אותו ואתה מוזמן לענות על ההודעה הזאת עם צחוקך המאולץ והטיפשי

dean4

New member
חזרנו שוב לקטע של העלבות האישיות

מה הדבר הבא חמודי? "נושך כריות" שאין לך מה להגיד? או "בלה בלה בלה"?

dean4

New member
כפי שאמרתי איטלגנציה..

הבדיחה היא עליך, לא משנה כמה תכתוב את זה באנגלית.. עכשיו תואיל בטובך לקפל את זנבך יפה יפה, ולהראות לי לפני שאתה מסתלק מכאן מרוב בושה?

DreamWraith

New member
תראו על איזה שטויות אתם מתווכחים../images/Emo13.gif

בכל אופן, מספיק להסתכל בציון השעות בהן נשלחו ההודעות האמורות ואחרות באותו השרשור כדי להבין על מי הבדיחה. כמו שמציין שם גוברנור, בעקבות הגיחוכים בנוגע לאמירתו על צמיחת העורלה מחדש, אינטליגנציה פשוט מיהר לתקן את דבריו הקודמים, וזו ההודעה אותה הוא מציג כעת. בהודעה החדשה הוא כבר יותר מהוּסס ומתחיל להיזהר בדבריו: "אני לא מבין גדול במה שקורה כשחותכים לילד... אבל נראה לי שהעורלה לא תגדל אם אני לא טועה".

"בכל אופן, מספיק להסתכל בציון השעות

בהן נשלחו ההודעות האמורות ואחרות באותו השרשור כדי להבין על מי הבדיחה. כמו שמציין שם גוברנור, " גוברנור היה לטובת דין אז הוא לא שווה שאני יתיחס אליו כאל הוכחה לכך שאני הושפלתי "בעקבות הגיחוכים בנוגע לאמירתו על צמיחת העורלה מחדש, אינטליגנציה פשוט מיהר לתקן את דבריו הקודמים, וזו ההודעה אותה הוא מציג כעת. בהודעה החדשה הוא כבר יותר מהוּסס ומתחיל להיזהר בדבריו: "אני לא מבין גדול במה שקורה כשחותכים לילד... אבל נראה לי שהעורלה לא תגדל אם אני לא טועה". " עכשיו אני מבקש ממך להביא לי קישור לכך שאני אומר שהעורלה לא תגדל בחזרה ציינתי שאני לא מבין כל כך גדול בברית מילה ואני לא מוהל ולא רופא זאת לא סיבה לעשות מזה חתימה ולנסות להשפיל אותי למרות שלא הושפלתי היחיד שהושפל זה דין המשתמש הכי מטומטם בפורום הזה שמחפש לעקוץ בדברים קטנים ולא דבר לעניין הוא לא תורם כלום לפורום הזה הוא נמצא כאן כמו איזה ילד בן שמונה ומחפש טעויות של אנשים ואז נדבק אליהם כמו עלוקה ממש עלוב ביותר אז בבקשה ממך אל תנסה להגן על אדם שכזה אפילו אם הוא אתאיסת ודעותיו על איך נוצר העולם והיקום דומות לשלך

Governor

New member
חלוק לעצמך סטירת לחי מצלצלת בשמי

כיוון שאני רחוק מדי. יום 26/08/2003, שעה 00:32 זה צומח בחזרה לא יגרם לו שום נזק זה לא יפריע לו כולם עשו ברית מילה יום 26/08/2003, שעה 11:45 אבל נראה לי שהעורלה לא תגדל אם אני לא טועה 0284392000

אתקן את עצמי

הבא לי קישור שבו אני שאומר שהעורלה תצמח בחזרה שוב הבהרתי שאני לא מוהל ולא רופא ולא חוקר ברית מילה אמרתי כבר שהעורלה לא תצמח הבא לי קישור שבו אני אומר שהעורלה תצמח בחזרה בבקשה

Governor

New member
`הבא לי קישור שבו אני שאומר

שהעורלה תצמח בחזרה` בבקשה: טלמון סילבר שואל ב- 25/08/2003, שעה 21:59: `איך יוכל להדביק לעצמו בחזרה את מה שחתכו לו?` לזאת אתה עונה ב- 26/08/2003, שעה 00:32: `זה צומח בחזרה לא יגרם לו שום נזק זה לא יפריע לו כולם עשו ברית מילה`? מהו אותו `זה`, לטענתך? לאחר כמחצית היממה ולאור סערת הצחוק-עד-אבדן-שליטה-על-הסוגרים אשר תקפה את הכל, אתה מנסה להחלץ, ב- 26/08/2003, שעה 11:45: `אבל נראה לי שהעורלה לא תגדל אם אני לא טועה` 0284392000

רגע חכה יש המשך

לאחר מכן בא דין האיש החכם עליי אדמות ואמר:" אוי.. איטלגנציה 150 אתה כזה מטומטם, מטומטם! עורלה לא צומחת בחזרה!" ואחר כך הראתי לו שכבר אמרתי שהעורלה לא צומחת בחזרה בהודעה"THE joke is on you my friend " ואז הוא הביא לי אותה בהפוכה מה שנקרא ואמר "שיהיה" אכן הושפלתי קשות על ידיי האיש הנבון הזה דין וכנראה שדין לא הרגיש שהשפיל אותי והחליט לתת לי מקום בחתימתו כדי לשמח את ליבו

dean4

New member
צעד צעד

ענין הזמן רלוונטי לך מכיוון שהוא משנה את כוונותיך מהותית בנוגע למריבה הנ"ל. בהודעתי אינו משנה הזמן כול עוד הוא נכתב אחרי דבריך, הוא אינו משנה את כוונותי לכוונותיך, והוא אינו משפיע על ההחלטה מי לדבריך מפודח פה.. עורלה אינה צומחת חזרה, כפי שהבנת (אני מקווה).. אך בשירשור שהתפתח כנראה שזה לא נתפס לך, ובמקום לא להגיב, ולתת להודעתי להדנודד ברוח ההצפות שלך, ביקשת לרדת עלי אישית, בהתחלה ב-"הבדיחה היא עליך" הודעה תמוהה לכל דעת.. ואחר כך ב: אידיוט, הידיוט, נושך כריות וכד' ובנוגע לחתימתי לא עיוותתי כלום, נושא חתימתי, דבריך בנוגע לכדאיות ברית מילה, נכון בהחלט. וגם דבריך הם ציטוט מדויק שלך. אז אם מישהו מתפדח ומסרב להאמין- זה אתה..

dean4

New member
אמר האדם שעילגות היא שמו השני.. ../images/Emo6.gif

בכלל, חלק מהמשתתפים פה צודקים, באמת איבדת את הכבוד האחרון שנישאר לך.. למה לדבר איתך? כי אתה משעשע, ואתה מפרנס את חתימתי ביושר..

למעלה