על המתמודדים

עינב צודקת שהיא מעיפה את כולם ורק מהסיבה

שאף אחד שם לא נקי כשהוא מבשל,כולם משחקים באף,חגית היא הכי מסריחה שם,רק לראות איך שהיא שוטפת ירקות או כוסברה ולהקיא. רואים שגם בבית היא מסריחה.

3yuval3

New member
../images/Emo13.gif

עד כמה זה מוזר אם אני נהנה משפרה ומעינב, ואוהב אותן בדיוק באותה המידה? :)

אוויש מזה גנון שעת משחק?

עלק שמו לב דיירים יקרים עכשיו שעת משחק כיאלו הלוו הם בגן? מיסכנים לקחו להם תמשחקים ועכשיו שעת משחק וזו לא משימה

דינה128

New member
שפרה הכינה להם משחקים להפגת השעמום

בזכות המשחקים שלה (שהוחזרו להם) כל החדשים משחקים וגם יוסי.. דווקא את שפרה, שהכינה, לא ראיתי משחקת. אבל אף אחד לא זוכר לה שהם משחקים בזכותה. אם עינב או יוסי היו מכינים את זה, לא היו נותנים כאן לשכוח את זה.

ההפקה ממש לא בסדר שלקחה להם את המשחקים

הרי שפרה עמלה שעות כדי להכין את המשחקים הללו. לדעתי זה לא פייר שמרשים להם רק שעה ביום לשחק בהם ועוד הופכים את זה לחוק שטומן בחובו קנס אם חורגים מהשעה הזאת...

daughter L93

New member
היית רוצה שכל התוכנית

נראה אותם רק משחקים?? מה ייראו בשידורים המרכזיים? אוווו אינה ניצחה בדמקה!! אוווו איתי וצבר שיחקו שעתיים ובסוף מי ניצח? את מי זה מעניין ?!-.-

קופנגן

New member
האסטרטגיה של חגית ללכת על הראש של יוסי

עלולה לעלות לה כבומרנג. אני חושב שזה מוקדם מידי בשבילה לפזר רעל. היא לא צברה מספיק פופולריות כדי שיהיה לה גב מהקהל למעשה כזה. אז אולי זה ישמור אותה עוד שבוע, עוד שבועיים, אבל בפעם הראשונה שהיא תהייה בהדחה, היא תודח

בוני1010

New member
חגית לשחר: יוסי יצא טיפש ומניאק במשימת

הכספת(לא בטוח שאמרה מניאק, אני מעביר את רוח הדברים). "הוא מפוקס רק על הכסף ועל הזין שלו כל העולם" אין ספק, חגית באה לעבוד. שחר די נעול על יוסי ואוהב אותו. משתמש בזה דווקא כדי להציג את שי בקלקלתו. חגית: יש כאן אנשים שיהיו מוכנים לדרוך על אחרים בשביל כסף. שחר: מי ? חגית: יוסי במשימת הכספת. שחר: אבל הוא לא לקח. חגית: אבל הנכונות זה הכל. שחר: אבל זה היה התחלת המשחק. אף אחד לא ידע כלום. חגית: אני רוצה שתגיד לי שלדעתך צבר ידרוך על מישהו בשביל כסף. שחר: את תמימה חגית. חגית: אני שמה ידי באש שלא. שחר: אז בואי תגידי לי עוד פעם מה זה לדעתך לדרוך על אנשים. חגית: מה שיוסי עשה לצבר אתמול אחרי המשימה כשהאשים אותו מול המצלמות. שחר: לא, הוא יצא טיפש אבל זה לא לדרוך. שחר עדיין מתייחס לזה כמו אל שיחת רעים רגילה. לא נראה לי שנפל לו האסימון שחגית מפעילה עליו טפטוף שיטתי.

בוני1010

New member
אם יש משהו שמטריף אותי זה מה שחגית עושה לאיתי

עכשיו. לא מה שהיא עושה לו בפני עצמו אלא זה שהיא נשבעת לו שהיא אומרת לו את הדברים מכל הלב ומתוך אהבה. ממה שהבנתי היא מנסה להגיד לו שאין הדדיות ביחסים בינו לבין יוסי ושהוא מנוצל על ידו. וחבל לה שבנאדם כל כך טוב כמוהו יוצא כל כך רע יוסי נכנס לחדר חגית מתלוננת שקשה לה. יוסי עונה במשפט גאוני מהסרטים. הוא באמת דורבן שקולע בזמן הוא אומר לה: "יהיה בסדר. את תמשיכי למשוך בחבל, או שהוא ייקרע, או שתקחי את כולם איתך." פשוט מדהים. יכול להיותשהוא עלה עליה ???

24שעות1

New member
חגית ממשיכה להרעיל את איתי

אתה צריך ללכת ולדבר איתם ולהבהיר את העיניינים חבל עליך אני אוהבת אותך לדבר איתם - עם שיפרה וצבר

../images/Emo20.gifשחר../images/Emo20.gif

אני מאזינה לשיחה של שחר עם חגית וחייבת לציין ששיניתי את דעתי 180 מעלות לגביו הבחור מקסים ורגיש אוהבת את החשיבה שלו והכנות הוא חביב וטוב אל תשפטו אותו לפי המראה

בוני1010

New member
גם אני גם אני ../images/Emo62.gif../images/Emo88.gif../images/Emo212.gif../images/Emo135.gif../images/Emo21.gif

הבחור רגיש וחכם ומקסים

כן, מקווה שהקהל יעזור לו

דרך אגב אמא שלו פסיכולוגית והיא לא המליצה לו לא ללכת לתוכנית כי הוא יצטרך להתמודד עם בעיות נפשיות והוא הולך להיות כלי משחק של ההפקה

בוני1010

New member
רנין לשיפרה, כשהיו פה התיירות המדריכה

הציגה אותי כערבייה ישראלית נוצריה. מיד הלכתי לחדר של האח הגדול (בחיאות אבוקי ?) ואמרתי לו מה זה זה ? איך מציגים אותי כנוצריה ? איי דונט גיב אה שיט אבאוט ריליג'ן. וכל כך למה ? מה עורר את הזיכרון הזה ? כי שיפרה אמרה לה קודם שכל המגזר הערבי תומך בה. רנין יודעת שעובדת היותה נוצריה הופכת אותה לאוייבת וכופרת עבור רוב הערבים המוסלמים.

ordiki

New member
גם ככה

ערבים מעטים מהמגזר צופים בתוכנית. אין כאן עניין של מגזר ולפי דעתי אם היא תעמוד מול עינב יוסי ושפרה היא תעוף.

למעלה