על המתמודדים

על המתמודדים

צבר עצבן אתכם
עינב הצחיקה אתכם
קלטתם את האסטרטגיה החדשה של איתי
רוצים לדבר על זה? מעולה! זה המקום להגיגים ולמחשבות שלכם על המתמודדים.

gogy

New member
שפרה מגלה אובססיביות בענין הצפורניים שלה,,,,,

4 שעות שפשפה את הצפורניים בפצירה,היא גם טיפוס לא אמיתי לחלוטין,בכלל היא לא לטעמי

estilom

New member
אמאללללללל גועל נפש

תגידו איפה נכנס כל האוכל הזה מה זהההההההההה אכלה גם את העוף וגם כירסמה את העצמות כמו כלב באמצע הלילה רנין וליאון לפי המבטים שלהם ניראים בשוק אין לה גבולות ? מרוב עצבים כשראיתי אותה קיבלתי קיבלתי דפיקות לב חזקות לא ידעתי שאפשר ככה להתרגז מתוכנית טלביזיה היא פשוט בלתי ניסבלת ועוד שסימה לכרסם את העצמותליקקה את האצבעות בחזירות תתבישי חזירה.

nuno12

New member
פשוט פוגעת בבריאות - דפיקות לב

לא מאמין איך נחת למסך שלנו יצור כל כך דוחה,שנוא, ומטריף תדעת לא ניתן לראות אותה היא לא עוברת מסך כי המסך בוכה ממנה גם אימללה אותנו השפרע הזו רק ראש בראש עם יוסי ומהר יטיס אותה למציאות העלובה של חייה הפרידמנים המתים וכדי לסגור עליה סופית נאחל לה שבחיים האמיתיים - יהיה לה בעל כמו צבר, ילד כמו ליאון וחברה טובה שעושה ערבי התנדבות בטול כרם גועל נפש - יה מכרסמת

mini25

New member
טורפת האוכל פשוט חסר לה גרמים למישקל טונה../images/Emo6.gif

אינה המלכה ../images/Emo47.gif

אין עליה. על פי מה ששמעתי כל המגזר הרוסי ועולי בריה"מ תומכים בה. שאני פותח את חלון השידור של האח הגדול ואני רואה את אינה, אני אף פעם לא משתעמם... הבחורה הזאת פשוט גנבה את ההצגה לגמרי מהותיקים. היום היא הכוכבת של התוכנית האח הגדול.

למעלה