על המתמודדים

bibaso

New member
זה רק צד אחד שהם ראו

אבל הכשרון של שי התבטא בהצגת קורבנותיו כ"רעים" ומבחינתם שי והם נלחמים ב"רעים"

ingel

New member
אני חושב שהם יתכחשו למציאות

וימשיכו להאשים את יוסי בובליל!

הם יגידו שהציבור מטומטם

ולכן הציבור ישלם... זה סוג של אנשים שחי בינינו. הם בטוחים שהאמת בידיהם ומפסידים את העולם הרחב על כל מה שיש לו להציע. מחזיקים מעצמם אנשי העולם הגדול ולא רואים כמה העולם באמת גדול וכמה צר עולמם כעולמה של נמלה.

נועה21

New member
נו זה ברר שהם יגידו "זה רק משחק"

ויתפדחו להודות שהם, המשכילים, האינטילגנטים, לא הצליחו לקרוא את מה שה"צ'חצ'חים" הצליחו

ingel

New member
רנין צוחקת=ארנבון מפוחד

רנין עצובה=ארנבון מפוחד רנין כועסת=ארנבון מפוחד ההבעות שלה לא הולכול לשום מקום היא שחקנית חד מימדית.. אין לה עתיד גדול..

מה זה משנה מה יקרה אחרי המשחק?

מה שמשנה זה אך ורק המשחק. תכניסו לראש: אך ורק המשחק. כל השאר זה בולשיט.

ingel

New member
אני עדיין לא מבין איך כלומניק כמו

צבר ששתק במשך חודשיים שלמים ולא עשה כלום ובעצם היה בלתי נראה פתאום כל כך הרבה מדברים עליו. הבנאדם חי בעולם בו מה שהוא אומר זה צודק וזה העולם הכי מסוכן-עולם כל כך אטום שלא מקבל את השונה. בואו רגע נשים בצד את זה שיוסי מצחיק וחינני ואני אסביר למה לפחות אני אוהב אותו. יוסי הוא שורד.בעוד כולם מתנכרים אליו ושונאים אותו(כן שנאה זו המילה המתאימה) יוסי פשוט לא מתייחס ושורד כמו גדול בעוד שאחרים היו מזמן מאבדים עשתונות. יוסי הוא השורד האמיתי(ולא נעמה)

בהלםם

New member
אין על עינב איך היא מבשלת להם כל שישי../images/Emo47.gif

וכל אחד בא לשולחן ומתחיל לעשות פוזות.. גועל נפש אני מסתכלת על זה מהצד וכואב לי על עינב איך היא מבשלת ואף אחד לא מעריך את זה אם לא עינב הם היו יושבים שם בלי ארוחות שישי בלי אוכל ובטח היו מכינים טוסטים לארוחת שישי עינב המלכה

היא מעיפה את כולם מהמטבח ומשתלטת על האוכל../images/Emo31.gif

אומרת לאף אחד לא לגעת באוכל, מלכלכת על חגית שמנסה לעזור בבישולים, צועקת על מי שמפריע לה במטבח ומתיחסת כאילו זה המקום הפרטי שלה! אני מאחל לך לגור עם מלכה כזאת בבית. אני מעדיף לאכול טוסטים מאשר שמישהי תשתלט לי על החיים!

בהלםם

New member
../images/Emo31.gif

ואני מאחלת לך לגור עם שפרה היתה מכינה לך אוכל ואז טוחנת לך אותו עינב בטח מרחיקה את כולם מהמטבח כי לא נעים לה להגיד רק לשפרה לעוף משם שלא תגמור לה תאוכל מהסירים שישאר לכולם אז היא אומרת לכולם תתרחקו מהמטבח צאו וצועקת עליהם מהבושה ששפרה לא תתקרב למטבח ותאכל הכל

../images/Emo31.gif

אני בטוח שגם את היית מעדיפה לגור עם שפרה ולא עם עינב שתצעק כל היום ותשליט לך טרור בבית! חוץ מזה אני לא אענה כי התשובה שלך לא ראויה להתיחסות בכלל!

זואי35

New member
ל"מה זה וינדוס" - מעניין שעד היום היה להם נוח

ואף אחד לא מהדיירים לא בא בטענות שאת באה.. חודשיים היא דואגת להם מכל הלב, וזה היה בסדר..אז פתאום שהגיעה המכשפופה הזאת לחתור תחתיה, את מצפה שעינב תשב בשקט ולא תגיד את מה שהיא מרגישה? חגית נכנסה ביום שישי למטבח בהפגנתיות, אל תנסי ליפייף את זה, כי אי אפשר לראות את זה אחרת ממה שזה.

למעלה