על המתמודדים

../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif עינב אהובת ליבי ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

מודה, הילדה הזאת שברה לי את כל הסטראוטיפים שהיו לי כלפיה, ועל זה אני פשוט מ-א-ו-ה-ב :)

פלדי1

New member
יוסי מלך

עינב לא נסיכה. עושה המון שטויות שאינן לטעמי. אמנם היא אינה מעצבנת אותי ברמה שעושה זאת שפרה, אבל אני לא אוהבת ולא מעריכה אותה. אם אצביע לה אי פעם , זה יהיה רק בגלל העריכה המגמתית של ההפקה. וההדגשה של מגרעותיה לעומת ההסתרה של מגרעות המשתתפים האחרים.

כיצב לדעתם יגיבו רשל"צ ..

כאשר הם יבינו ששי הוא אדם לא אהוד (בלשון המעטה) בציבור, אלים, צבוע ושקרן? כיצד הם יגיבו כאשר הם יבינו ששי הוליך אותם שולל? איך יראו פניו של צבר? של לאון? (שפרה תגיד "אוי נו.. זה רק משחק") ורנין רנין.. אוי רנין. מה דעתכם?

הם יגיבו בדיוק כמו ששי הגיב שגילה שיש...

לו לא מעט שונאים. כפי שאמר באחות הקטנה, שיש הרבה אנשים שאוהבים אותו והוא מקבל פידבק עצום מהרחוב. אז סביר להניח שהם יגיבו בצורה דומה, פשוט יתרכזו במחמאות שיקבלו מחבורת הפלצנים שמעריצה אותם.

קמבילי

New member
אבל שפרה לא תוכל לעשות את זה

רנין וצבר בקלי קלות, אבל לשפרה תהיה בעיה. שפרה אמרה שקשה לה מאד עם זה שלא אוהבים אותה, וראינו שזו אמת. זו גם סיבה חלקית לטירוף השנאה שלה כלפי יוסי, היא יוצאת מדעתה כשמישהו לא אוהב אותה. חוץ מזה, על כל מגרעותיה הרבות יש בשפרה יושרה פנימית והיא לא תוכל לעשות שקר בנפשה. אם היא תבין מה שעשתה ותקלוט את הרגשות השליליים בציבור כלפיה, היא באמת תזדקק לטיפול התאוששות ממושך. למרבה הצער אני לא בטוחה שלאנשים שיוצאים מהאח הגדול יש דרך לראות את עצמם, כי מאתר קשת הורדו הסרטונים שהיו "בכל הקטעים" ובמקומם יש רק סרטונים ערוכים שהוצגו במסגרת השידור. מבאס, אבל כנראה המודחים לא יווכחו בזה במו עיניהם.

ingel

New member
סליחה אבל רנין צבר שפרה ולאון

ידעו וראו כמה שי צבוע,תככן ומגעיל. אחרי המריבה עם ונסה הוא ישר הלך והתפאר על זה בפני צבר ורנין אז נראה לי שהם יודעים דבר או שניים על שי. ולמה חבורת השרצים אומרים כל הזמן שיוסי שקרן. מישהו מוכן להגיד לי במה הוא שיקר?.??

קמבילי

New member
אה, זאת היסטוריה עתיקה

תעמולה של שי הקדוש (המכונה "המנהיג" בפי עצמו). יוסי השקרן הוא דמות פרי המצאתו של שי, כמו נעמה הלכלכנית ואיתי התחמן. שלושת חסידיו השוטים שתו את דבריו בצמא, הם ראו ששי עושה דברים איומים אבל האמינו שאלה דברים שנחוץ ("אם צריך אז צריך" - רנין) כדי להביא את הרשעים על עונשם. לאחר הדחתו הם האמינו שלא הודח אלא עלה בסערה השמיימה או לכל הפחות נצלב, ואתמול הוא קם לתחיה, בול כמו ישו! פלא שהם לא הצליחו לעצור פרץ רגשותיהם?

אורישקי

New member
אבל יוסי באמת תחמן

הוא מסכסך בין הרבה אנשים,הוא גם הצליח להפריד בין ונסה ואיתי לקבוצה של שי,והיחס שלו לדיירים היה מגעיל,הוא מתנהג דוחה ובטוח שהקהל בבית אוהב אותו ובגלל זה לא מזיז לו. כמו למשל ההערות שלו על השירה של לאון.כל אדם משועמם היה שר שם,ואני בטוח שאתם שרים בבית גם הרבה,אז אל תיתממו. ויש עוד המון דוגמאות כמו מה שקרה בהדחת קרן,סיפור הסיגריות,וסיפור הכספת.

אוי אוי אוי, יוסי העיר לשירה של ליאון....

זה באמת משתווה לכמות הרוע ששי, צבר ושיפרה הפיצו....(וגם לליאון לא חסר- הבן אדם לא מפסיק להעיר ליוסי הערות מרושעות הנוגעות למראהו, למבטא שלו ולגילו)

למעלה