על המתמודדים

זה לא התחיל רק כשחגית באה

השליטה שלה במטבח נמשך כבר חודשיים. כל מי שבא לבשל היא צריכ הלדעת מה הוא עושה לשם מה וכמה אוכל הוא מבזבז..

ש liRon

New member
היא שואלת מתוך דאגה-שלפחות בארוחת שישי

יהיה להם מה לאכול,ולא כמו הסוציומט-צבר... שאכל לפני שבועיים את הקציצות שהיא בישלה לארוחת שישי(לא אכל,סליחה-בלס)ללא כל התחשבות...עד שעינבי הודיעה לו לא לגעת יותר בקציצות

זואי35

New member
את מגזימה

אם היא באה לדעת מה האחר מבשל זו מסקרנות גרידא. אם היא שואלת על מה התבזבז, זה מדאגה שלא יהיה מחסור לאורך השבוע, נקודה. הפרשנות שלך לא מקובלת עליי בכלל. אבל את יודעת..כל אחד ונקודת מבטו, לא מתווכחת איתך.

בהלםם

New member
איזה שטויות אתה מדבר

בתחילת התוכנית היא לא היתה מתקרבת למטבח אשר ונעמה היו 24 שעות במטבח עינב בקושי בישלה בחגים.. וכשנעמה הלכה היא תפסה את פיקוד במטבח או שאתם הוזים אנשים או שלא יודעת מה קורה לכם אתם חיים במציאות משלכם ורואים רק מה שנוח לכם

מוזר שאת זאת שכותבת "אתם רואים מה שבא לכם"

כשאת כותבת "אם לא עינב הם היו יושבים שם בלי ארוחות שישי בלי אוכל ובטח היו מכינים טוסטים לארוחת שישי".. זה מראה שאת לא יודעת שחגית התחילה לבשל היום ועינב התנגדה.. אז לא הם לא היו אוכלים טוסטים הם היו אוכלים מאכלים שמישהי בעלת ניסיון תבשל להם ולא מישהי בת 23 שחושבת שהיא יכולה ללמד כל אחד שם איך לבשל..

בהלםם

New member
חמוד שלי תגדיל טיפה תראש

חגית לא אמרה במקרה שהיא לא באה לתוכנית בשביל להיות האמא הדואגת של הדיירים?? היא בעצמה אמרה שהיא לא באה לכבס לבשל לנקות........... אז הלווווווווווווווווווווווווווו?? אתה לא שם לב שזו היתה הצגה שלה בשביל להוציא את עינב הרעה אחרי שצפתה בתוכנית ויודעת שזו הטריטוריה של עינב.. אז היא היתה מבשלת להם תארוחה היום ושבוע הבא היתה זורקת אותם לכלבים אז תתעורר

מותק שלי את עכשיו מאשימה את חגית

על לא עוול בכפה?! מה קשור למה שהיא אמרה בהתחלה למה שקרה היום? היא צפתה בתוכנית והיו לה דעות קדומות לא טובות על שפרה דווקא ולא על עינב את מאשימה אותצה שרצתה להוציא את עינב בתור הרעה וזאת לשון הרע כי היא בחיים לא רמזה ולא אמרה את זה.. כשהיא תצא מהוילה היא תוכל לתבוע אותך..

בהלםם

New member
חחח טוב עזוב

באמת מה קשור אישה שבאה לחופשה ואמרה את זה כמעט בכל מצב אפשרי שהיא לא באה לכבס לנקות לבשל ואני מצטטת זה מה שהיא אמרה "שוונסה תעשה תכביסות.. שאיתי יעשה תכלים ושעינב תהייה במטבח" אולי אתה פספסת את החלק הזה..............

זואי35

New member
סליחה על ההתערבות, אבל אתה טועה בגדול

הכל הפוך ממה שכתבת. חגית הגיעה עם אהבה גדולה לשפרה, ואמרה שכשפגשה אותה פניםמול פנים דעתה השתנתה, שפרה התגלתה כמתנשאת ושחצנית, ולכן העלתה אותה להדחה. מאז עברו הרבה מים בנהר למרות שבתכלס עבר רק שבוע, והגברת מגונדרת ששמה חגית התחילה להסתכל על עינב בעין לא טובה בלשון המעטה, ואת שפרה היא רואה עכשיו כמלאך. אז הכותבת "בהלם" לא האשימה אותה בשום דבר, היא מדייקת מאוד בדברים שגם אני רואה. ואגב, ההערה שלך בשורה האחרונה קרעה אותי מצחוק, סורי, זה באמת מצחיק כל הקטע של התביעה...

אנחנו לא יודעים בדיוק מה היא חושבת

ועל מה היא חשבה כשהיא עמדה במטבח והתחילה לבשל. הכותבת "בהלם" אמרה שהיא עשתה את זה בכוונה לעינב. את יודעת בוודאות שהיא עשתה את זה דווקא לעינב? לא. וזאת היתה הטענה שלי. היא רואה את שפרה מלאך עכשיו כי עכשיו שהיא מכירה אותה אישית היא הבינה שכל מה שאומירם עליה לא נכון ואני שמח שהצחקתי אותך בסוף..

זואי35

New member
מה זאת אומרת "יודעת בוודאות"?

מרגישים את זה, לא צריך לשמוע דברים בשביל להרגיש, למרות שהאישה הזאת לא חוסכת גם במילים שמכילות ארס. ולא, שפרה רחוקה מאוד להיות מלאך, יש לה לב של אבן, ולעינב יש לב של זהב.

אני לא הרגשתי את זה ולעינב יש לב זהב?

קחי לה את הסגריות נראה אם היא לא תהרוג אותך ואולי את לא יודעת אבל אחרי שהחדשים הגיעו פתאום היא מתחבבת על שפרה וצבר.. ועוד דבר שאת אולי לא יודעת מיד אחרי זה היא ישבה עם החדשים בפינת עישון ולכלכה עליהם עם החדשים.. אז עינב לא כלכך לב זהב תאמיני לי

זואי35

New member
על יחס גורר יחס שמעת?

עינב ניסתה להתפייס עם שפרה וצבר אין ספור פעמים, וכן, כי יש לה לב של זהב, הם לעומתה עם לב של אבן, הקרח יותר חם מהם, שלא נדבר על חוסר היכולת שלהם לרדת מאגו, אז מה אתה מצפה שהיא תעשה? בגוב האריות אתה חייב להיות חזק, אין מה לעשות. ולגבי הסגריות של עינב, כל אחד והחולשות שלו, אני בטוחה שגם לך יש חולשה כלשהי, כמו שגם לי ולכל אחד, נכון או לא?

בהלםם

New member
וחוץ מזה לא נראה שהם ס-ו-בלים מכך שהיא מבשלת

להם ארוחות ומטעמים שרק היו חולמים עליהם... אם מישהו מהם היה מעז להגיד לה משהו על האוכל היא היתה משאירה אותם לאכול טוסטים עם קטשופ כל יום שפרה רנין וצבר עושים סצינות אבל מצד שני טוחנים כל פירור כפויי טובה

אשתאר1

New member
למי ששכח כחגית נכנסה לבית היא אמרה שהיא לא

מיתכוונת לבשל ולנקות כמו וונסה ועינב .בפרומו כשריאיינו אותה סתם צבועה .עינב אוהבת לבשל את המטעמים שהיא מכירה אף אחד לא היתלונן ונוח להם שהיא מכינה .היא פשוט מקנאה בעינב כל הארוחה אכלה בלי להחמיא לעינב או להגיד תודה .ולא דיברה כלל בשולחן אבל לרכל בצד עם כל אחד היא מומחית עכשיו היא מרכלת עם אינה .הקינאה שלה ברורה לעין

Saladin

New member
טוסטים לארוחת שישי זה הכי מדכא שיש.

אין מה לעשות, במטבח צריך דיקטטורה.

למעלה