על המתמודדים

daughter L93

New member
../images/Emo45.gif אני בעדו לגמרי

מעדיפה אותו על פני כולם שם ,הוא ויוסי הם טובים

נועה21

New member
כשאני אמרתי שהוא חמוד ישר קפצו עליי

בגלל שהוא הרים את הקול על שפרה. טוב נו למען האמת בגלל זה אני חושבת שהוא מותק אמיתי

daughter L93

New member
אהבתי אותו מההתחלה ששמעתי את השיחות שלו.

אבל עכשיו ממש השתכנעתי לגביו. ועשה לי ממש רע בתוכנית שבוע סוף איך שיורדים עליו ועוד הראו אותו אוכל תחתולה, וזה ממש לא מצחיק הם לא יודעים לספר הומור בדרך נורמלית:\ . וגם הגזימו רצח עם עינב.. ואת לאון לא מחקים טוב בכלל! זה ממש לא דומה.. ושפרה נתקעו חזק עם הסריגה והקסדה:| מתעסקים רק בחיצוניות שלהם

תיראי לגבי הצחוקים אין בעיה אבל

לגבי העריכה של ההפקה גם את שחר הוציאו מגעיל כאילו שפרה הטובה והוא הרשע עם הקטע בתקציב עם השוקולד

daughter L93

New member
../images/Emo45.gif אני שונאת את ההפקה הז** .

בסה"כ אמרו לו שיאכל והוא אפילו לא יידע שזה שלה! ושפרה יידעה מזה ועקצה אותו כדי שכל העיניים יופנו אליו ועוד אחר כך היא באה לאח הגדול ואומרת שהיא מרגישה לא בטוחה ומאויימת! זה ממש מרגיז, לשפרה מגיע גם בוז כשהיא תצא ושיבוא תייסיר ויזרוק עליה ועל רנין אבנים.

bibaso

New member
לא אמרו לו שיאכל

ביקשו ממנו שיביא להם משהו מתוק (היו עינב רנין ועוד כמה), הוא בכלל לא אכל, וכשהם הבינו שכנראה זה של שיפרה הם אמרו שהם יסדרו את העניין עם שיפרה. (לפי מה ששחר סיפר הם לא אמרו לו של מי זה, רק שהם יסדרו את העניין).

ordiki

New member
מה שהפריע לי במערכון

זה שהם לקחו דברים שהצחיקו בתוכנית עצמה ופשוט חזרו עליהם אחד לאחד. זו לא פרודיה, זה לא היה מקורי וזו פשוט עצלנות ותפיסת טרמפ על התוכנית.

ordiki

New member
יכול להיות שהוא אחלה בן אדם

אבל הוא הולך ביום שלישי.

ordiki

New member
מבין ה-4

הוא בטוח יועמד להדחה, כמובן שאם חגית ויוני יהיו מולו, הם ילכו קודם. אני לוקח את התסריט הכי גרוע בשבילו.

|שטןרנין|../images/Emo190.gif

איזו קנאה בעיניים!! מקנאה ביוסי שנשאר ונשאר וכמה היא מרכלת עכשיו על יוסי

בוני1010

New member
יצא לך טוב ../images/Emo13.gif מנהלים נא לשרשר בשירשור יום חד

שירשור היום החדש. תודה מקרב לב.

בוני1010

New member
מנהלים למה לכאן ? יש כאן עידכונים חדשים לא

חוות דעת כללית על הדיירים

daughter L93

New member