עלתה לי מחשבה

יש האומרים אמת יש רק אחת

ויש האומרים "כל אחד והאמת שלו" ויש האומרים ואני בניהם "אין אמת" ואין אמת אלא "אין אמת"

Le Fay

New member
"אמת אחת ולא שתיים, כשם שיש שמש

אחת ואין שתי ירושלים"... ועוד כשקראתי לראשונה תהיתי, אם אצ"ג שכח שיש הרבה יותר משמש אחת ולפחות שתי ירושלים. ומה שהוא בעצם אמר, עם או בלי לשים לב, זה שיש אמת אחת וכולי רק אם אתה מתבונן במה שמונח בקצה אפך ומתעקש שזה כל היקום כולו.

לילית3

New member
את אולי מדברת על "אמת" אבל

את לא מצליחה לגבות את ה"אמת" הזאת בשום דבר משכנע. את בכלל לא מבינה עם מי את מדברת פה!! חזרת בתשובה לפני שתי שניות, את באמת חושבת שע"י הפרחת ססמאות מגוכחות תצליח להחזיר כאן בתשובה? או שמלכתחילה סתם בא לא לשעשע אותנו??? או אולי את מחפשת סולם לרדת ממנו??

giingiit

New member
אני לא רוצה להחזיר פה בתשובה.

לכן אני לא מפרטת למה אני מתכוונת. לא תפקידי זה להחזיר בתשובה בגלל הסיבה שציינת ובצדק - אני סך הכל 3 שנים בתשובה. מה אני יכולה ללמד אתכם, אתם הרי יודעים כבר הכל.

Le Fay

New member
היהדות היתה נפלאה. לפני שלושת אלפים

שנים. אבל גם הדברים שהיו נפלאים אז, כבר לא די טובים לעכשיו (גם הרפואה והאמנות של אז ותוחלת חיים של 38 שנים לא).

Le Fay

New member
מה שבטוח, מלכה במצרים העתיקה

לא הייתי. אז כנראה שאנ´לא גלגול... ...כי כל אלה שטוענים שהם כן, היו ל-פ-ח-ו-ת נסיכות ונסיכים ועילויים ואיינשטיין בי"ת. ביחד.

לא, כי דיברת בנוסטלגיה

על לפני שלושת´לפים שנה, אז חשבתי..

האמת שאם הוא היה

חכם הוא היה יודע שיאמצו אותה. הוא ברא את בני האדם - הוא אמור לדעת. ואם הוא לא הבין את זה, אז הוא בוודאי לא כל כך חכם לתיכמונים כאלו.

השכל הישר

אלברט איינשטיין כבר אמר (כאשר תלמידיו התקשו לקבל את תורת הייחסות הכללית) כי השכל הישר של האדם הוא מה שהחדירו לו עד גיל 18.

ידו בכל

New member
בואו נבדוק את מי אלוהים הכי אוהב

אז קודם כל את דוד מלך ישראל חי וקיים. הסיפורים על דוד משאירים את משה דיין הרחק מאחור אבל גם משה דיין בעצמו הוא דמות מוערצת. אלף נשים היו לשלמה !!! נו אם אבא כזה מה אפשר לצפות בדיוק ? אז אפשר לחשוב כמוך שבאמת אלוהים יושב למעלה וצוחק על כל הטמבלים שלא יודעים לנגוס מהחיים החד פעמיים שהוא העניק לנו ומקרב אליו את אלו שכן יודעים. אפשרות אחרת, שהאדם ברא את האלוהים, והוא מעריץ את אלו שלא מפחדים לממש (גם למשש
) את מה שהאדם הפשוט לא מעז לעשות.

לילית3

New member
וגם את לילית

לילית נדחפת בכוח איפה שלא יהיה <סתם כי בא לי לדבר>

למעלה