עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

Stinki Winki

New member
יתכן...

שזה בגלל שהיא נערה.

MeiDanG

New member
נראה לך שקובי בחר בקרחת?

זה תורשתי מה לעשות... אגב, אני חדש פה! שלום!

חפציבה7

New member
אויש..

ימית כ''כ מעצבנננת! לא יודעת לשחק. פרק חביב
חח אהבתי את הקטע עם גרי ורוני שהיא אמרה לו 'יש לי שאלה' והוא אמר לה 'לא, אני לא יודע עם תינוקות נולדים עם גבות!' חחח אתם בטח זוכרים שזה היה באחד הפרקים האחרונים של העונה השלישית, נראלי האמת לאמיתה. הפתיח לא משהו.. אהבתי יותר את הקודם :\

red mosquito

New member
היה מעולה !

היה ענקק עם הטינופת ושעודד נכנס דרך המשבצות האלה, פשוט ישבתי עם חיוך על הפרצוף כל הפרק, והפתיח מדהים, פשוט היה מעולה ! יאללה כולם לצ'ט !

Stinki Winki

New member
לגמרי

החיוך המטומטם מרוח לי עד עכשיו על הפרצוף
עודד קרע אותי, גם שהוא חיקה את ימית וגם כשהוא נכנס לדבר עם רוני דרך החלונות האלה

הערה

עודד לא נכנס כדי לדבר עם רוני-הוא נכנס כדי לחפש-שכחתי מה אבל הפיג'מות התפצלו כדי לחפש משו

Stinki Winki

New member
כן שכחתי פשוט

ראיתי עכשיו בויאודי... הוא נכנס כדי ללכת לדבר עם אלונה

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif וואי וואי וואי וואי וואי

יוווווווווווווו זה היה פשוט יפההההההההההההההההההההההההה והפתיח היה חדשששששששששורוני דווקא יותר יפה עם הנזמים... ואיןןןןןןןןןןןןןןן זה פשוט היה מדהים

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ואהבתי את ימית סול ואת נתןןן

איןןןןןןןןןן אני כבר מחכה למחרררררררר כל כך יוווווווווו אני לא יכול לחכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת מישהו יודעע אם זה הפרקים יעלו לVOD או רק אחרי שהסדרה תיגמר????????? ?????????????????

l u l i 3

New member
החליפו תסריטאי או משהו?../images/Emo41.gif

אהבתי יותר את ההומור הקודם... ימית סול- אני מעדיפה את אלונה.. וזה לא אישי, פשוט התרגלתי...
פתיח- נחמד, לא יותר.. שמתם לב שרק ימית לא עשתה פרצופים..

Leo Messi30

New member
ימית סול

ימית סול יפה, אבל לא כמו אלונה. למה היא עזבה אותנו, למה? אוף, נתן הנודניק הזה ישגע אותנו עכשיו, שונא אותו.

B o N u s

New member
וואו, עשו רושם לא טוב ../images/Emo10.gif

לא אהבתי את הפרק. מה עבר על רוני?!?!?!? יניב לא שיחק כמו פעם
ולא הרגשתי שהיה ממש פרק.. בינתיים חוץ מהשיר פתיחה [המאגניב!!!
] הרושם לא טוב בעיניי

למעלה