עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

שלום לכולם

תגידו מתי יעלו את העונה הרביעית לVOD או שיש שידור חוזר אני מזה מתבעסת כי אני עובדת בשעה שמשדרים תודה

דנה 74

New member
לכל אלה שלא אהבו את הפרק

לכם הפרק היה אכזבה כי תבינו איך ששהוא הם היו אמורים להכניס את ימית, להוציא את אלונה. להכניס את נתן, ולהכניס את התפאורה החדשה. עכשיו כדי שזה יהיה לנו ברור, הם המציאו סיפור,שגם יצחיק,וגם יפתור את הבעיה. כל פרק ראשון לפעמים הוא לא טוב ולא עושה רושם טוב. אבלל! זה לא אומר שכל העונה תהיה ככה. עכשיו לדעתי הפרק היה יפה . הכניסו את ימית יפה... וגם את נתן, רק לא אהבתי שהם שתפו כלים וגרי נכנס, אז ראו את ההמבורגרי אדום וחדש.חוצמזה הם הכניסו את הדמויות המצחיקות של קובי.. מה שנראה לי יותר הינו שמחים לראת יותר את קובי ושאלה מה זה הכיור הזה ולמה ימית יושבת עליו?

JULI4561

New member
"גרי תעשה לי ... המבורגר"

אין על יניב הוא גרייי ענננקקקקקק ואני בכלל לא אוהבת את ימית סול! אני רוהצ רק את אלוננהה!!! ואיך הם צילמו אותה עם אלונה בחוו"ל
פרק סבירר.. מקווה שיהיה יותר טוב בהמשך הפתיח .. נחמד :] אה. נ.ב. אני חדשה , כאילו זאת הפעם הראשונה שאני כותבת פה אבל אני קראתי בפורום הרבה זמן ואם תחילת העונה ה4 החלטתי לכתוב :] אני מתה על הפיג'מות ומכריה כל פרק בע"פ [גמאני מושפעת מהוי או די]

Stinki Winki

New member
מה הסיפור עם הכיור?

גם אלונה הייתה יושבת על הכיור... לא בתוכו אבל מה זה משנה? הכיור פשוט היה פחות מלא בפרק הזה

למעלה