עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

s u s h i m i

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשרשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז כן היום מתחיל הפרק הראשון של העונה הרביעית והרשיתי לעצמי לפתוח 3 שעות קודם היום יהיה הפרק "מה" ואתם מוזמנים לרשום כל מה שעולה לכם בראש עכשיו לפני שעוד התחיל הפרק ואחרי הפרק תכתבו אם נהנתם מהפרק וכל מיני שטויות אחרות... נ.ב. נכון אתם חושבים שפתחתי בכוונה 3 שעות קודם בגלל שרציתי לפתוח היום את הראשון לפני כולם??? אז נכון אתם צודקים XDDD

סטרומבה

New member
כמה עובדות טובות ורעות על העונה 4

* הקול של קובי ופרדי לא השתנה רק בגלל שהוא שר בהתחלה אז קצת אבל שהוא מדבר הוא מדבר כמו תמיד
* רוני גדלה הרבה ולדעתי כבר לא מתאימה לסדרה בגודל כזה מה פתאום מעשנת מי אמר דבר כזה? * עודד ספציפי הפרק לא היה טיפש כל כך אז אל תשפטו את זה עכשיו * אילן נשאר אילן * גרי לא החליף חולצה מה פתאום?! ואני בטוח שכולם יאהבו את העונה הזאת כי קחו למשל את הפרק הראשון של העונה השלישית היה בא להקיא ממנו אך פרק אחריו הכל חזר לתקנו אז חברים אל תשפטו את העונה רק על פי הפרק הראשון

../images/Emo40.gif פרק 1-מה-משוב../images/Emo70.gif

בכל יום אני אפרסם כאן משוב על הפרק שעבר. הדברים שאהבתם בפרק: הדברים ששנאתם בפרק: הדבר הכי טוב שקרה: הדבר הכי רע שקרה: הדמות שהכי אהבתם: הדמות שפחות אהבתם: הציטוט הכי מצחיק: ציון סופי לפרק:

B o N u s

New member
../images/Emo19.gif שרשור פרק 2 - צופן הפיג'מות../images/Emo110.gif

היום ישודר פרק 2 - צופן הפיג'מות בעוד כשעה. אתם מוזמנים אחרי הפרק לבלוג הפיג'מות ולאתר ערוץ הילדים. צפייה מהנה לכולם

דנה 74

New member
משוב../images/Emo40.gif

לאחר שלא פתחו אז חשבתי לעצמי שאני הפתח...
איך היה הפרק
מה אהבת בפרק
מה לא אהבת בפרק
איך ימית השתפרה לדעתך
איך הייתה העלילה
ציטוט נבחר:
ציון סופי:

סטרומבה

New member
../images/Emo41.gifשרשור פרק 3- תחרות כשרונות../images/Emo41.gif

כל מה שקשור לפרק לפה לאחר הפרק תוכלו להגיב בבלוג הפיג'מות צפייה מהנה

../images/Emo83.gif פרק 4-חנוכת בית ../images/Emo83.gif

כל מה שקשור לפרק-שרשרו לפה
כל השאר-למקומות המתאימים
אחרי הפרק כולם מוזמנים לצ'אט שנמצא בשורה הכחולה למעלה! לא צריך מצלמה או מיקרופון-אפשר רק להתכתב
מי שפיספס את הפרק יוכל לקרוא על הפרק בבלוג או מחר בבוקר ב-VOD
הנה מה שיקרה היום: גרי מנסה להשכיר את המרתף המיטונף (השגיאה בכוונה!) נתן קופץ על ההזדמנות ומציע לנקות את המחסן ובתמורה גרי ייתן לו לעשות שם את מסיבת חנוכת הבית שלו.
צפייה מהנה

../images/Emo202.gifפרק 5- פרדי על הבוקר../images/Emo202.gif

צפייה נעימה ערוץ הילדים 18:15 לאחר הפרק בצ'אט

../images/Emo202.gif פרק 5-חנוכת בית ../images/Emo202.gif

אף אחד לא פתח-אז אני פתחתי... כל מה שקשור לפרק-
לכאן
כל השאר-
למקומות אחרים אחרי הפרק תעלה הרשומה לבלוג אחרי הפרק כולם מוזמנים לצ'אט
צפייה מהנה

מ א מ י2

New member
אני../images/Emo26.gif../images/Emo219.gif

הדברים שאהבתם בפרק:האמ,את הכל כמעט. הדברים ששנאתם בפרק:ימית קצת עיצבנה,אבל לא שנאתי כ"כ. הדבר הכי טוב שקרה:נתן,אלונה,רוני
,גרי הדבר הכי רע שקרה:נתן שוב בכה
הדמות שהכי אהבתם:של הילד שעשה את נג'י XD הדמות שפחות אהבתם:את הדמות של פרדי שילדה עשתה. הציטוט הכי מצחיק:"לא,אני לא יודע אם תינוקות נולדים עם גבות" ציון סופי לפרק:8
. [זה רעיון נחמד אורי!]

דנה 74

New member
המשוב שלי../images/Emo99.gif

איך היה הפרק
-מצחיק,ויותר מענין
מה אהבת בפרק
-הכול.
מה לא אהבת בפרק
-שהשיפוצים כבר נגמרו וזה היה בולט לעין ובכל זאת היה ב"שיפוצים"
איך ימית השתפרה לדעתך
-אמ... כן אמרתי כבר בשירשור היומי בשביל לבכות ולהתלונן בפנים צריך ניסיון מה שלא נראה לי שיש לה
איך הייתה העלילה
-מענין היה אפשר לפתח את זה יותר
ציטוט נבחר:-"נתן תעשה מה שאני עושה ללכת לחדש של אילן"....וכל הההמשך(משהו כזה אני לא בטוחה)
ציון סופי:9.9-על זה שהם לא פיתחו את העלילה הודגש באמצעות מדגישומטיק

סטרומבה

New member
../images/Emo58.gifתקציר הפרק../images/Emo58.gif

הפיג'מות מנסים לזכות בתחרות כשרונות , ימית מנסה להתקבל לפיג'מות , נתן מנסה לרהט את ביתו החדש וגרי מנסה להיות סטנד-אפיסט . שחקנים אורחים: יובל אברמוביץ, אריה צ'רנר

../images/Emo58.gif היום בפרק ../images/Emo58.gif

פרק 5 - פרדי על הבוקר החבורה מפטרת את פרדי רק שאז בדיוק צריך מפיק . גרי מנסה להתחמק מההבטחה שנתן לרוני לנסוע לחו"ל . שחקנים אורחים: רבקה גור, רובי דואניאס

למעלה