עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

itzik gershon

New member
כמה דברים-

קודם כל נתחיל בזה שאלי לא עולה לי'ב אלא לי'א. וחוץ מזה- באיזה ב"ס את?!

itzik gershon

New member
:)

היא ידידה טובה שלי אז אני מכיר אותה ויודע לאיזה כיתה היא עולה, והיא לא לומדת בתיכון חדש בת"א, היא למדה בעירוני ד' ועכשיו היא לומדת בעירוני ה'. :) שבוע טוב!

Stinki Winki

New member
../images/Emo12.gif

היא לא נראית ככה

advaforer

New member
היה סבבה אבל פעם היה קצת יותר טוב

הפרק היה היה יותר משעמם קצת מפעם ואני מקווה שהעונה הזאת תהיה הרבה יותר טובה.

The Snow fox

New member
אוי ויי, ימית כל-כך גרועה 0_O../images/Emo63.gif

הפרק עצמו היה ...סביר. כאילו, לא היה משהו, אבל גם לא כל-כך נורא. אני מקווה שזה באמת רק בגלל שזה פרק הקדמה בלה בלה בלה ETC. (כל הדמויות של פרדי-ג'וניור היו כאלה מפגרות ~_~)

The Snow fox

New member
הכוונה שלי הייתה../images/Emo63.gif

כל הדמויות של קובי/ג'וניור, לא רק פרדי.

CrazyPenguin

New member
לעזאזל!!!!!!!!!!!!!../images/Emo191.gif|פינגווין|

בגלל האמא המפגרת שלי פספסתי את הפרק. חיכיתי לו חודשים... ובדקתי ואין שידורים חוזרים... מה אני עושה עכשיו?
אין יל הוט, אז ככה שאני לא יכולה לראות בוי או די איזה חרא.... כ"כ חיכיתי לזה...

דנה 74

New member
גמלי יש בעיהנה

שהצ'אט לא עובד לי... אילו רק היה לינק אבל מה? אין

thedix

New member
ביקורת על הפרק הראשון - התאכזבתי

אני דיי מאוכזב ממה שראיתי. עכשיו שודר הפרק הראשון בעונה הרביעית של הפיג'מות, ולצערי הפרק היה גרוע ביותר. הבדיחות נכנסו במקומות שלא התאימו להם ורובן לא היו מצחיקות. היחיד שבאמת הצחיק אותי היה גרי עם ההתבכיינויות שלו. העלילה הכללית של הפרק הראשון הייתה מאוד תקועה ולא מתאימה. ציפיתי לפרק בו הפיג'מות יתחילו מחדש את שגרת החיים שלהם, אבל במקום זה קיבלתי משפט. בנוסך לזה הדמויות כבר לא מה שהן היו פעם. משום מה, הקול של פרדי השתנה (יחד עם החליפה שלו) ועוד יותר עיצבן אותי השיר שהוא תקע פתאום. עודד, שמעונה לעונה נהייה יותר ויותר אידיוט היה היום חכם מתמיד, כמעט ובלי בדיחות על הטיפשות שלו. לזכותו של אילן יאמר שפעם ראשונה ראיתי אותו משחק בכי בלי לחייך, אבל עדיין, לא היה בפרק שום דבר שאפיין אותו חוץ מה"בשביל מה אני צריך את זה" המאולץ שהופיע פעם אחת. אין לי ממש איך להסביר את זה, פשוט פעם הכל היה מלא חיים וכל דמות שוחקה ברגש ובמקוריות. הפרק זה נראה כאילו מנסים לסחוט מה שנשאר מכל דמות ולשים פה. למשל, הבכי של נתן תמיד הגיע כשצעקו עליו או האשימו אותו. דברים שמעליבים כל אחד אבל לא בצורה שמראים את זה כלפי חוץ - פגעו בנתן עד בכי. מה שראיתי היום זה נתן שמתחיל לבכות מכל מילה קטנה ובלי סיבה בכלל. ימית גם לא נתנה הופעה ממש טובה. אני לא אומר שזאת היא, פשוט הטקסט שלה חזר על עצמו. כל הפרק היא נדנדה שהיא רוצה שייציגו אותה, ובצדק. לדעתי הפרק יכל להיות הרבה יותר טוב אם הוא היה על ימית ולא על המשפט הזה. בנוסף, ההופעות החדשות קצת הרסו. כמו שכבר הזכרתי, פרדי לבש חליפה שונה ובתור נג'י השפם והזקן שלו היו לבנים ובולטים מכרגיל. בנוסף, קובי היה קירח, אבל זה משהו שכבר ידענו קודם. גם התסרוקת של ברכה קצת מוזרה לי אחרי 3 עונות... גרי לבש חולצה שונה מהחולצה שליוותה אותו במשך שלוש עונות - וחבל. וגם רוני עם עודף הפירסינג היה מוזר, ואני מקווה שזה לא יישאר ככה. בסוף הפרק ראינו את הפתיח החדש של הסדרה, שגם אותו לא כל כך אהבתי. כבר התרגלתי לג'וק שתמיד היינו רואים ואני לא יודע איך יהיה אפשר להתרגל לג'וק החדש. הביצוע החדש של השיר לא משהו, וגם הגרסא החדשה לשיר פתיחה לא כל כך משהו. בסה"כ, זה אותו הדבר, רואים את הדמויות הראשיות נוסעות בטנדר בו נוהג גרי, והיעד הוא תל אביב שמתוארת כבניינים עולים באופק. ההבדל הוא שבעונות הקודמות זה היה יותר ציורי. בכלליות, הבדיחות היו שטחיות ולא מצחיקות ודברים סתם הוכנסו לפרק וזה נראה כאילו המטרה היא למשוך זמן. הפרק נראה ילדותי יותר ויחסית לעונה שעומדת להיות משודרת גם בערוץ 2, ציפיתי שהיא לא תהיה ילדותית כל כך. אבל לטובה, אני יכול להגיד שהופעת האורח של נדב אסולין הייתה מצויינת, וגם שמחתי לראות שאלונה התארחה בפרק. בנוסף, אני אומר שלמרות הכל לא צריך להתייאש, גם הפרק הראשון של העונה השלישית היה גרוע, ובכל זאת הייתה עונה מצויינת.

למעלה