עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

l u l i 3

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה ומילה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

LiOrLi 15

New member
../images/Emo45.gif נכון היא הייתה כזו מעצבנת..

"נו מתי אתם מציגים אותי!" לא יודעת היא לא משחקת אמין..אני מעדיפה את אלונה..

מצחיק ביותר../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif

ימית סול שחקנית טובה מאוד
, בהצלחה בהמשך[:

ע ד י ד o

New member
שרשור הפרק היומי -אני פותח גם כי...

כפי ששמתם לב השרשור שנפתח כבר מפוצץ בדברים לא קשורים וציפיות... אז עכשיו באמת: כל מה שכן קשור לפרק היומי לכאן
כל מה שלא קשור לפרק היומי לא לכאן

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ניראה לי שלא הבנתם...

הפרק הזה לא היה ממש ממש ממש פרק זה היה רק בשביל להסביר לנו מה קרה לאלונה ואיך נתן יצטרף לסדרה אז הם הסבירו את זה בדרך של פרק אבל זה לא היה ממש פרק ממחר יהיה את הפרק הראשוןןן באמתתת וגם ראיתם בעצמכם שאפילו הפתיח היה בסוף ולא היה בהתחלהה

ofer976

New member
רק ש...

שינו טיפה את של מרסאל... עשו לו רווח בשיניים..כמו זאב רווח הפידופיל...חחח

דנה 74

New member
וואו וואו ועוד פעם וואו

היה קורע!!! איך ריבקה גור השתנתה... ואלונה איזה מהממת!!! גיר כבר לא משחק כמו פעם והקולות של קובי קצת השתנו אבל עודד ואילן
ורוני איך היא גדלה מתאים לה כל החורים... ובדש איך השתנה והפתיח כל כך יפה...!!!! מצפה למחר.!!!! אגב עומר זה לא כל כך פייר אבל חפיף

black lies

New member
קצת מאכזב

הלוקיישנים שונים וזה הורס הפתיח לא משהו בקיצור.. מאכזב אבל זה פרק ראשון אני מאוד אופטימי נקווה שמחר יהיה יותר טוב

danit14

New member
מאוכזבת חשוב מאוד סתכלו

אני ממש מאוכזבת אמנם לא מהכל אבל מרוני היא גדלה והיא הרסה את עצמה אתם יודעים שהיא מעשנת!!!!!!!!!!!!!!!! הפתיח נורא וימית לא משהו! אבל היה מצחיק !!!!מאוד מצחיק! והשיר שפרדי שר הוא מהמחזמר שלהם והם שינו את המילים דנית

מה? רוני מעשנת???

אוף, אני מאוכזבת ממה שרוני עשתה לעצמה... והיא גם מעשנת??? זה היה רק פרק ראשון, אז אל תתאכזבו כי היתה גם עוד מטרה חוץ מלהצחיק:להציג את השחקנים החדשים.

למעלה