עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

B o N u s

New member
לפי דעתי היה אפשר לשרשר לשרשור הפרק היומי

מספיק הפורום מוצף [-:
הדברים שאהבתם בפרק: היו כמה בדיחות טובות
הדברים ששנאתם בפרק: את רובו
הדבר הכי טוב שקרה: התחילה סוף סוף עונת הפיג'מות הרביעית!!!11
הדבר הכי רע שקרה: הפרק חרא
הדמות שהכי אהבתם: מר לטין XDDDDDDD
הדמות שפחות אהבתם: ימית
הציטוט הכי מצחיק: "מספיק יש לנו בכיין אחד בסדרה"
ציון סופי לפרק: 3.8

סטרומבה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo27.gif../images/Emo26.gif

הדברים שאהבתם בפרק: את בדש ואת הקטע שפרדי נכנס ושר היה קורע וגם את הפתיח
הדברים ששנאתם בפרק: את ימית, ואת הקרחת של קובי וכמובן את השיער של בדש
הדבר הכי טוב שקרה: שהפיג'מות חזרו
הדבר הכי רע שקרה: שהפיג'מות חזרו בצורה שונה
הדמות שהכי אהבתם: את פרדי בדש וגרי
הדמות שפחות אהבתם: את ימית
הציטוט הכי מצחיק: "גרי תעשה לי... המבורגר"
ציון סופי לפרק: 6 יום טוב ושקט לכולם

Stinki Winki

New member
עונה

הדברים שאהבתם בפרק: פחות או יותר הכל, אני לא מסוגלת לא לאהוב פרק של הפיג'מות. הדברים ששנאתם בפרק: המשחק של ימית (וגם הקול שלה) וגם בדש. והחולצה של גרי
הדבר הכי טוב שקרה: עודד
, נתן
, והבדיחה עם ה"העד שלך. עד. ב-ד'. דדדדיקציה." הדבר הכי רע שקרה: החולצה של גרי הוחלפה הדמות שהכי אהבתם: עודד, כמו תמיד
הדמות שפחות אהבתם: ימית ומר לטין הציטוט הכי מצחיק: "לא רוני, אני לא יודע אם תינוקות נולדים עם גבות!"- גרי ציון סופי לפרק: מתוך 10? 9.

Jen74

New member
המשוב שלי ../images/Emo45.gif

הדברים שאהבתם בפרק:מהההה? הדברים ששנאתם בפרק: מההההה? הדבר הכי טוב שקרה: מההההה? הדבר הכי רע שקרה: מהההה? הדמות שהכי אהבתם: מההההה הדמות שפחות אהבתם: מהההה? הציטוט הכי מצחיק:מההה? ציון סופי לפרק: מהההה? סתתתתתתםםםםם
הדברים שאהבתם בפרק: שעשו את זה בצורה של משפט. הדברים ששנאתם בפרק: ימית באמת הייתה מעצבנת. הדבר הכי טוב שקרה: שראו את אלונה. הדבר הכי רע שקרה: שלרוני יש פירסינג..... מה זה? למהההה? הדמות שהכי אהבתם:עודד וגרי. הדמות שפחות אהבתם:בדש המניאק השטן.... איכס.... הציטוט הכי מצחיק: "גרי תעשה לי...... המבורגר"
קורעעעע ציון סופי לפרק: יש הקלות בהתחשב בעובדה שזה פרק הקדמה לעונה - 8+

red mosquito

New member
אמ... עונה?

הדברים שאהבתם בפרק:אמ... את גברת ברכה. הדברים ששנאתם בפרק :את פרדי והקול שלו... הדבר הכי טוב שקרה:שהפיג'מות חזרו ! הדבר הכי רע שקרה: אמ... פרדי והקול שלו ! הדמות שהכי אהבתם: בפרק? אמ... מר לטין המלך !
הדמות שפחות אהבתם: פרדי, אמרתי כבר? הציטוט הכי מצחיק: טינופתת ציון סופי לפרק:7.5 היה טוב , אפשר להשתפר .

המשוב שלי

הדברים שאהבתם בפרק:הכל! הדברים ששנאתם בפרק:מה שרוני עשתה לעצמה בפרצוף הדבר הכי טוב שקרה:שהם ניצחו במישפט הדבר הכי רע שקרה:לא אהבתי את המישחק של ימית לא אמין הדמות שהכי אהבתם:נתן הדמות שפחות אהבתם:ימית הציטוט הכי מצחיק:גרי תעשה לי המבורגר! ציון סופי לפרק:8

Stinki Winki

New member
אמ

בפרק הזה ספציפית (כי לא ראיתי מן הסתם את השאר) יש לגרי חולצה בצבע שונה ואולי אפילו בד שונה, וראיתי את כל הפרקים כ"כ הרבה פעמים שאני פשוט בטוחה בזה. דבר שני למה שרוני לא תתאים? זה הגיוני מאוד שהילדה של גרי תגדל:S ואני מסכימה עם התגובה מעליי, לשרשר לשרשור הפרק היומי.

B o N u s

New member
גם אני קראתי את זה פעם.. לא האמנתי..

ואגב, על פי התמונות אלי [רוני] תהיה כלללללל העונה על הנזים באף.. :\

סטרומבה

New member
וגם טל אמרתם שהקול של פרדי השתנה

וזה בכלל לא נכון והוא לא החליף חליפה פשוט שהוא רקד הוא הוריד אותה

B o N u s

New member
תסתכל טוב בפרקים הקודמים

הקול שלו השתנה בשיר.. אבל ברגיל שהוא לא שר אז לא.. והחולצה הזאת לא הייתה ממתחת בעונות הקודמות. הייתה חולצה אחרת...

מ א מ י2

New member
הקול שלו מעט שונה ../images/Emo219.gif

לא נורא =]. אני אהבתי מאוד את הפרק,דווקא.

Stinki Winki

New member
מה פתאום?

לפי התמונות באתר ערוץ הילדים היא תהיה עם נזם אחד באף אבל בלי כל השרשראות והעגילים באוזן וה"דיסאינפורציה בפרצוף" כמו שכינה את זה פרדי

B o N u s

New member
זה מה שכתבתי.... לא כתבתי עם כלללל השרשראות

כתבתי עם הנזם באף בלבד :)

B o N u s

New member
חפיף

ולפי דעתי ממש לא.. אני אישית לא שמח ומתבייש שהיא בסדרה. אתם יכולים לרדת עליי אבל זו דעתי P-: פעם היא הייתה יותר חמודה.. :\

מ א מ י2

New member
מזה השטויות האלה?!?! ../images/Emo6.gif ../images/Emo219.gif

מעשנת?! רוקדת כמו זונה?! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחיק לי ת'גבה
.. חרטטן זה שכתב.

l u l i 3

New member
מה?../images/Emo41.gif

באמת נורא מוקדם, וחבל, כי אין מה לכתוב... היית יכולה לבקש לפתוח.. אני בטוחה שיש פה אנשים נחמדים...
כתבתי "מה" בכותרת בגלל שזה שם הפרק, לא בגלל משהו אחר..

למעלה