עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

JULI4561

New member
תגידו זה רק אני או שהפרקים טסיייים?

זה עובר לי מזה מההההר! מאוכזבת קשות למרות שהיו קטעים שנפלתי על הרצפה מצחוק!
אבל העונה לא התחילה כאילו זה הפרקים הראשונים שהכול לא מוכן וזה .. אני מקווה שישתפרר!

הפרקים עלו לVOD!! ../images/Emo185.gif

כנראה שזה יהיה כמו השמינייה או משהו כזה,וזה עולה אחרי כל פרק,יש!! אני אוכל לראות את מה שאפספס!!!

B o N u s

New member
נכנסתי לקטגוריית הפיג'מות וראיתי שיש שם

עונה רביעית אז כתבתי בפורום שידעו P-:

../images/Emo6.gif ../images/Emo185.gif

ואני חשבתי ששאלת איפשהוא,או שיש לך פרוטקיצות. ומגניב שזה יעלה כמו השמינייה,יפה! עכשיו השידורים החוזרים שאפספס אוכל לראות.

ואם כבר אז עוד שאלה ../images/Emo185.gif

זה יעלה כמו השמינייה? על הבוקר הפרק של אתמול? או שיעלו את זה כל שלושה ימים ככה שלושה פרקים?

מ א מ י2

New member
אנשים ../images/Emo3.gif ../images/Emo219.gif

ששש!! עודד קורא פה מדי פעם! שלא יחשוב שהסדרה -המעולה- הזאת נראית לכם חרא
. האמ,אני חשה,סליחה.

נ"ש [?] אני חדשה פה.... ../images/Emo109.gif

היי לכווולםם! קוראים לי מאי, בת 14 מת"א, וגם אני חולהה חולהה חולהה על הפיג'מות! סדרה מעולה! וכדי שזה יהיה קשור לשרשור...: אז ככה הפרק היה... איך להגיד? חביב... אבל הפרקים בעונה ה-4 לא מגיעים לרמה של הפרקים מהעונות הקודמות! איפה אלונה, איפה? ימית סול הזאת לא מצחיקה כמוה והיא לא מגיעה לקרסוליים שלה!
ומה הקטע שהכל בשיפוצים?! לדעתי היה צריך להתחיל ישר מהסטים ולדלג על שלב ה"שיפוצים"!
ואתמול גם לא היה פרק כ"כ טוב... אפילו ג-ר-ו-ע! ותאמינו לי, אני בד"כ לא אומרת דברים רעים על הסדרה! אבל העונה ה-4 פשוט קצת אחרת...! ואתם שומעים את זה מאחת שהזמינה ב-VOD כל פרק איזה 456893 פעמים ולא הפסיקה לצחוק! נתן הזה- לדעתי הוא סתם דמות מעצבנת שבאה "לסתום חורים" בעלילה, וימית הזאת בכלל בכלל בכלל לא משחקת טוב! וגרי כבר לא מצחיק... [?] פעם הייתי אומרת שצריך לעשות גם סדרה על גרי כי הוא היה שיאא המצחיק! אבל היום, נראלי שכדאי לוותר כבר על הרעיון... הדבר היחיד שהתלהבתי ממנו הוא המשחק של עידו תדמור- הוא שיחק פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! וראיתם את רונה-לי? טוב שלא נתנו לה להגיד משו בפרק הזה! לא מספיק היא מחרבת את "השיר שלנו3"? ושתבינו, אני בכלל מנוייה של HOT וחולהה על "האלופה"...
סורי שיצאה תגובה קצת ארוכה ואולי במילים טיפה בורות...
חחח אבל פשוט ככה זה יוצא שאני מתאכזבת ממשו...! חחח לא נורא!
*~*~
כולנו תקווה לפרקים טובים יותר. אמן.
~*~*

צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo222.gif

אבל ת'אמת היא שאני חושבת שאתם קצת מגזימים... זו רק התחילה
בשביל לתת ביקרות צריך יותר משעה שנכלל בה 2 פרקים... נ.ב
ברוכה הבאה
אני קארין, בת 10. תהני

red mosquito

New member
הביקורת שלי...

אמ... היה נחמד בתור סידרה עצמאית, אבל זה לגמריי לא עומד בציפיות של "הפיג'מות" האגדיים. לדעתי הפרק של אתמול היה הרבה יותר טוב, אבל אני עדיין לא שופטת, מקווה שהם ישתפשפו ויישתפרו... ציון:6

דנה 74

New member
שלייי../images/Emo26.gif

הדברים שאהבתם בפרק: ת'אמת אהבתי כמעט הכול הדברים ששנאתם בפרק:1.שימית יושבת בכיור... 2.שראו כבר את ההמבורגרי החדש הדבר הכי טוב שקרה:הפתיחה מעולה!!! הדבר הכי רע שקרה:שימית כשהיא בוכה אז זה נראה קצת מבויים הדמות שהכי אהבתם:יש מלאא! עודד
,נתן,אילן,וקובי... ואלונה הדמות שפחות אהבתםהילדים שכביכול למדו לא דברים חינוכים הציטוט הכי מצחיק:"התפקיד של המטומטם כבר תפוס"או משהו כזה..."גרי תעשה לי המבורגר" ציון סופי לפרק:9+

למעלה