נ"ש [?] אני חדשה פה.... ../images/Emo109.gif
היי לכווולםם! קוראים לי מאי, בת 14 מת"א, וגם אני חולהה חולהה חולהה על הפיג'מות! סדרה מעולה! וכדי שזה יהיה קשור לשרשור...: אז ככה הפרק היה... איך להגיד? חביב... אבל הפרקים בעונה ה-4 לא מגיעים לרמה של הפרקים מהעונות הקודמות! איפה אלונה, איפה? ימית סול הזאת לא מצחיקה כמוה והיא לא מגיעה לקרסוליים שלה!
ומה הקטע שהכל בשיפוצים?! לדעתי היה צריך להתחיל ישר מהסטים ולדלג על שלב ה"שיפוצים"!
ואתמול גם לא היה פרק כ"כ טוב... אפילו ג-ר-ו-ע! ותאמינו לי, אני בד"כ לא אומרת דברים רעים על הסדרה! אבל העונה ה-4 פשוט קצת אחרת...! ואתם שומעים את זה מאחת שהזמינה ב-VOD כל פרק איזה 456893 פעמים ולא הפסיקה לצחוק! נתן הזה- לדעתי הוא סתם דמות מעצבנת שבאה "לסתום חורים" בעלילה, וימית הזאת בכלל בכלל בכלל לא משחקת טוב! וגרי כבר לא מצחיק... [?] פעם הייתי אומרת שצריך לעשות גם סדרה על גרי כי הוא היה שיאא המצחיק! אבל היום, נראלי שכדאי לוותר כבר על הרעיון... הדבר היחיד שהתלהבתי ממנו הוא המשחק של עידו תדמור- הוא שיחק פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!! וראיתם את רונה-לי? טוב שלא נתנו לה להגיד משו בפרק הזה! לא מספיק היא מחרבת את "השיר שלנו3"? ושתבינו, אני בכלל מנוייה של HOT וחולהה על "האלופה"...
סורי שיצאה תגובה קצת ארוכה ואולי במילים טיפה בורות...
חחח אבל פשוט ככה זה יוצא שאני מתאכזבת ממשו...! חחח לא נורא!
*~*~
כולנו תקווה לפרקים טובים יותר. אמן.
~*~*