עונה 4 שבוע 1 (פרקים 1-5)

Dorin555

New member
../images/Emo45.gif

והמשחק שלהם נהיה כ"כ גרוע
. אפילו עידו תדמור שיחק יותר טוב מהם-_-'

../images/Emo85.gifפייר, אני מה זה מאוכזבת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אתמול לא יצא לי לראות את הפרק הראשון וממש התבאסתי. אבל היום שצפיתי בפרק הבנתי שלא הפסדתי כלום. ממש לא אהבתי. חלש! בקושי יש הומור ימית הזאת לא יודעת לשחק
היא לא מגיעה לקרסוליים של אלונה
ונתן הזהההה גרר מאיפה הביאו ת'שחקן הגרוע הזה? עונות קודמות היו פי 100 יותר יפות. לפחות צחקתי בהן
טוב, נחכה לפרקים הבאים אולי זה ישתפר *אמן*

Brombit

New member
מסכימה

באמת היה לא משהו... עודד כבר לא טמבל קובי כבר לא מצחיק גרי כבר לא מצחיק נתן מעצבן כאילו הבמאי כבר עייף... אבל כמו שאמרת, נקוה שיהיה יותר טוב...

JULI4561

New member
עודד לא טמבל ? הקטע עם

האסרטיביות [היתה שם מילה אחרת] שהוא חשב שזה ג'וק חח זה קרע אותי .. טוב אולי הוא היה טמבל רק קצת ולא כמו בדרך כלל !

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif אל ראיתי היוםם... ../images/Emo7.gif

אוףףף והם לא מעלים את זה לVOD אני כל הזמן בודק

דנה 74

New member
דעתי-המפורט../images/Emo70.gif

טוב אז ככה:
מבחינת משחק: אתמול המשחק "לא אמין" של ימית זה בקטע של בכי,שזה באמת צריך נסיון. אתמול כשהיא התלוננה זה לא היה אמין,אבל היום היא שיחקה מצויין.אין מה להגיד.מה גם רואי לשב, המשחק של עידו תדמור כל הכבוד ממש האמנתי יש כוח...
,לומרות שהפאה זזה כל השנייה אבל יפה. אילן עודד קובי גרי ויובל שחקו יפיפה
תפאורה: כאילו מה
ההמבורגרי כבר היה כמעט גמור... והדירה היה רק צריך להוסיף את הפריטים וזה היה גמור,את הקטע הזה אני ממש לא הבנתי. הבית זה נראה לי "הסט המתחלף", שמים לב שזה אולפן חדש, ותקציב שונה.
עלילה: העלילה הייתה מאד מענינת,באמת זה בעקבות השגעון "צופן דה וינצ'י".רק אני לא חושבת שהשפם של ימית שמה היה לענין,זה היה אמור להצחיק אבל זה לא
.
בכללי: בכללי זה היה פרק מאד יפה עם התקדמות מאתמול, אני חושבת שהיה כדי לפתח את זה יותר פה ושם...וזה היה מעולה
כל מה שנאמר כאן זה לדעתי. וזה רק הערות בונות...

דנה 74

New member
תיקונים../images/Emo41.gif../images/Emo122.gif

רואי לשבח
וגם קובי יחד עם אילן גרי ועודד

B o N u s

New member
את מוזמנת לכתוב בבלוג מחר.

אם תרצי אז תרשמי לי את דבריך על הפרק אליי במסר ואני כבר ארשום שם או שאני אתן לך ת'סיסמא..

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gifיאיי פרק יפה../images/Emo70.gif

חחחח, היה מצחיק עם נתן
ועידו תדמור
כל ההתחלה ידעתי שזה הוא.

למעלה