עודד קטש פוטר

Ma†an

New member
אללה בירנבוים! הגיע הזמן לתת את המפתחות

לאיש היקר והעצבן.

SHITBREAK3

New member
אם יש בן אדם שלא יהיה מאמן מכבי

זה אפי בירנבוים חוץ מזה מה יש לו לחפש שם? הוא נמצא בקבוצה הרבה יותר טובה....

Puskas

New member
חחח

נכון וכללית לבני השרון יש את השילוב שבחיים לא יילך למכבי.. אפי את מאיר.

קיר קמט

New member
אתה מודע לזה שטפירו היה שייך למכבי כמה וכמה

שנים טובות, נכון? יש לך נטייה לפלוט שטויות בקצב..

Puskas

New member
טפירו בחיים

לא היה שייך למכבי,אל תבלבל ת'ביצים ואין לו אפילו שנייה אחת על הפרקט עם גופייה צהובה

קיר קמט

New member
טוב, אני מבלבל את הביצים

מכבי השאילה אותו לאילת בזמנו. הכרטיס שלו היה שייך למכבי שנים ארוכות, אבל כמו תמיד, אתה מדבר על דברים שאתה לא יודע, שזה פחות או יותר כל דבר..

Puskas

New member
מאיר לא שיחק שנייה במכבי

זה מספיק בשבילי,הוא היה צעיר ומן הסתם לחתום במכבי זה טוב לכל צעיר כביכול..(בדיעבד מסתבר שלא..אבל ילד לא יודע את זה..) אבל אחרי שהוא היה בהפועל זה היה ברור שלמכבי הוא לא יילך בחיים.. זה למה מאיר טפירו בחיים לא יהיה במכבי :)

SHITBREAK3

New member
עד איזו שנה החוזה של מכבי עם היורוליג?

לדעתי הגיע הזמן לשינוי קל בנציגות...

Puskas

New member
למה לא?

בשביל לקבל 20 הפרש מריטאס לא צריך את מכבי..אפשר לשלוח את י"ם והם יעשו את זה מעולה :) אתה צריך להבין שמצבה הנוכחי מכבי לא יכולה להתמודד ב-3 מסגרות..הם פשוט לא מספיק טובים.. את המשימה לשלוש מסגרות תשאיר לקבוצות טובות יותר..אולי גליל או משהו...

comerte a besos

New member
הסחפות מטורפת

אף קבוצה ישראלית לא מסוגלת להתמודד עונות שלמות ברמות הכי גבוהות של אירופה. ירושלים יכולה להבליח משחק או שניים טובים וזהו. מה שיספיק לה לנקודות ביולבולשיט... חוץ מזה שלירושלים הייתה הזדמנות לשחק ביורוליג אחרי שלקחו את היולבולשיט והם ויתרו על הרעיון. אז קאט דה קראפ.... אף קבוצה ישראלית לא מסוגלת להתמודד ביורוליג לא מבחינת הרמה ולא מבחינה תקציבית.

comerte a besos

New member
יכלו לשחק ביד אליהו

אבל כמובן זה לא לכבוד שלהם. הם היו יכולים לשחק בימי רביעי בזמנים שהאולם היה תפוס. ובלי קשר... עצם זה שמלחה קטן מידי ולא ניסו להגדילו/לבנות אולם חדש (שמדברים שם שנים עליו) מראה שיש בעיה תקציבית. אם גאיידמאק היה הבעלים של הקבוצה הכל היה נראה שונה. הפועל טיפשים... מפחדים שהוא ישנה את השם לבית"ר. חלם בהתגלמותו.

Puskas

New member
למה ניראה לך?

הרי לארח שלא בבית שלך,מה הסיכוי לנצחונות? עד היום אני חושב שאם מכבי חיפה היו מארחים את רוזנבור ומאלמו בקרייה אז היינו עוברים את שניהם...(או אם רוני לוי היה מת אז גם היינו עוברים) אין ביתיות אז למה לארח?

mrOrange22

New member
ככה ייראה טיים אאוט עם צביקה שרף

http://www.youtube.com/watch?v=y_wJ-ESQOE8 ודרך אגב......זה הועלה לאתר כמה שעות לפני ההפסד של מכבי לר"ג

המשתגר

New member
שמח שזה קרה כבר עכשיו!

לא כי מעניינת אותי מכבי. ואני לא חושב שמצבם ישתפר באופן משמעותי. אלא כי הקריירה של קטש היתה בסכנה, וזה לא מגיע לו. עכשיו נראה ביום חמישי אם לפטורים האלה יש את האפקט הראשוני, ושחקנים יתחילו לתת הכל על המגרש, מה שהם לא עשו עד עכשיו במשחקי חוץ. ומאוחר יותר אולי יבינו שהבעיה המרכזית ממש לא הייתה קטש.

למעלה