זה מספיק בשבילי,הוא היה צעיר ומן הסתם לחתום במכבי זה טוב לכל צעיר כביכול..(בדיעבד מסתבר שלא..אבל ילד לא יודע את זה..) אבל אחרי שהוא היה בהפועל זה היה ברור שלמכבי הוא לא יילך בחיים.. זה למה מאיר טפירו בחיים לא יהיה במכבי
בשביל לקבל 20 הפרש מריטאס לא צריך את מכבי..אפשר לשלוח את י"ם והם יעשו את זה מעולה אתה צריך להבין שמצבה הנוכחי מכבי לא יכולה להתמודד ב-3 מסגרות..הם פשוט לא מספיק טובים.. את המשימה לשלוש מסגרות תשאיר לקבוצות טובות יותר..אולי גליל או משהו...
אף קבוצה ישראלית לא מסוגלת להתמודד עונות שלמות ברמות הכי גבוהות של אירופה. ירושלים יכולה להבליח משחק או שניים טובים וזהו. מה שיספיק לה לנקודות ביולבולשיט... חוץ מזה שלירושלים הייתה הזדמנות לשחק ביורוליג אחרי שלקחו את היולבולשיט והם ויתרו על הרעיון. אז קאט דה קראפ.... אף קבוצה ישראלית לא מסוגלת להתמודד ביורוליג לא מבחינת הרמה ולא מבחינה תקציבית.
אבל כמובן זה לא לכבוד שלהם. הם היו יכולים לשחק בימי רביעי בזמנים שהאולם היה תפוס. ובלי קשר... עצם זה שמלחה קטן מידי ולא ניסו להגדילו/לבנות אולם חדש (שמדברים שם שנים עליו) מראה שיש בעיה תקציבית. אם גאיידמאק היה הבעלים של הקבוצה הכל היה נראה שונה. הפועל טיפשים... מפחדים שהוא ישנה את השם לבית"ר. חלם בהתגלמותו.
הרי לארח שלא בבית שלך,מה הסיכוי לנצחונות? עד היום אני חושב שאם מכבי חיפה היו מארחים את רוזנבור ומאלמו בקרייה אז היינו עוברים את שניהם...(או אם רוני לוי היה מת אז גם היינו עוברים) אין ביתיות אז למה לארח?
לא כי מעניינת אותי מכבי. ואני לא חושב שמצבם ישתפר באופן משמעותי. אלא כי הקריירה של קטש היתה בסכנה, וזה לא מגיע לו. עכשיו נראה ביום חמישי אם לפטורים האלה יש את האפקט הראשוני, ושחקנים יתחילו לתת הכל על המגרש, מה שהם לא עשו עד עכשיו במשחקי חוץ. ומאוחר יותר אולי יבינו שהבעיה המרכזית ממש לא הייתה קטש.