עודד קטש פוטר

Puskas

New member
התפטר?

הייתי מהמר שזה מלחץ ויותר מזה... כמו ששלח אמר אתמול,כל מאמן שבמכבי טוען שהוא לא ביקש חיזוק אבל אחרי הפיטורים או העזיבה הוא מתראיין ומספר שהוא כן רצה חיזוק ולא קיבל.. אז תצפה לאיזה ראיון עם קטש בתקופה הקרובה שבה הוא יגיד שהוא כן ביקש חיזוק ולא קיבל..

סלים וארזה

New member
מנהל
אי אפשר לדעת בוודאות בוא נגיד שאם הוא החליט להתפטר, אז במכבי לא עשו מאמצים לשכנע אותו אחרת. כתוב עכשיו כמעט בכל האתרים שהוא התפטר, זכותך לחשוב אחרת

מעט הגיון

אתמול הוא אמר בצורה מפורשת שאין בכוונתו להתפטר , וגם שאין בכוונתו לערוך שינויים , השינוי היחיד שיהיה הוא החזרה של וויצ'יץ' , מה השתנה עד היום? זה פשוט , נתנו לו אקדח טעון ואמרו או שאתה תעשה את זה , או אנחנו. בחיאת , זו לא תהיה הפעם הראשונה , ולמנהלי מכבי אין דמיון מפותח , אין דמיון בכלל, ככה הם עובדים , זהו.

יו45

New member
יש הסבר יותר הגיוני

הם התחילו בכותרת היותר צהובה/ארסית וחזרו בהמשך למציאות. ועכשיו בוא נחשוב רגע בהיגיון, אתה רואה את פדרמן מפטר את קטש? כי אני לא. אתה רואה את ההנהלה מקבלת החלטה בניגוד לדעתו? כי אני לא. ואתה יודע מה אני גם לא רואה את מזרחי מפטר אותו. כמו שכתבתי למעלה אני מאוד מקווה בשביל ההנהלה שהוא התפטר ולא פוטר כי זו החלטה הרסנית שתפגע בקבוצה. במקרה של התפטרות אין מה לעשות ... הלחץ היה גדול עליו וזה לגיטימי למרות שזה יפגע בקבוצה.

אני רואה את פדרמן משתכנע , בטח

אתה שוכח איך מכבי נראית מתחילת העונה , בטח שביחס להשקעה. עזוב את ההפסדים , היעדר הדרך , היעדר טביעת אצבע מקצועית כלשהיא. בטח שאני רואה את פדרמן נכנע ללחצים , הרי היתר רצו לפטר את קטש מאז ההפסד לחולון. את הרואה את קטש אומר: אני לא מתפטר ויום אחרי זה בעצם כן? מה יותר הגיוני?

סלים וארזה

New member
מנהל
ייתכן שאחרי לילה של שינה הוא הבין שלהישאר במכבי זה לא טוב עבורו. לדעתי זו היתה החלטה משותפת של שני הצדדים. עובדה שהיתה ישיבה של כשעתיים, כך שהיו דיונים. אם היו רוצים לפטר אותו, אז למה לעשות את זה כל כך ארוך?

ברור שיתכן

האם ריאלי?? אין מצב. לגבי אורך הישיבה - היה הרבה על מה לדון שלא בהכרח קשור לקטש , מי יאמן , אם צביקה - האם זמני או עד סוף העונה , או כמו שצביקה רצה - לפחות לשנה וחצי - שלא יהיה מצב שבסוף העונה הוא יקבל בעיטה. לדעתי - צביקה קיבל הבטחה שבסוף העונה הוא חוזר להיות מנכ"ל , אם לא יציעו לו להמשיך לאמן. יש מספיק דרכים למלא שעתיים כאלו. יכול גם להיות שזה היה ככה: הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. הנהלה:תתפטר קטש: לא רוצה. עברו שעתיים - הנהלה:תתפטר קטש: טוב.

dark happy shadow

Member
מנהל
מה צביקה יכול לשפר בדיוק עם הסגל הזה סלים? עודד אומנם לא ניצל את הסגל הזה ולא בנה מספיק תרגילים לשחקנים ולא השתמש באזורית מספיק, אך הסגל הזה לא התחבר. מה שרף יכול כרגע לעשות ורק חייב לציין עובדה נוספת, שרף בעיקר בחר את השחקנים השנה.

עם הסגל הזה

מסינה יכול לקחת אליפות אירופה. זה לא סגל רע , \ה סגל מצוין . אבל צריך שם מאמן אסרטיבי (שרף מצוין בענין הזה) , אבל לא ראש בקיר מבחינת הכדורסל שלו (ה-בעיה של שרף).

דווקא בקטע של האסרטיביות יש לי בעיה עם שרף.

ברור שהוא יותר אסרטיבי וגם בעל ניסיון מקטש, אבל שוב, היעדר יכולת לסיים עונה באיזשהו מועדון או לאמן בכלל קבוצה כלשהי ב-10 השנים האחרונות מעיד על היעדר אסרטיביות כמאמן כדורסל. לא אהיה מופתע לחלוטין אם גם שרף לא יגמור את העונה כמאמן מכבי. מבחינת כדורסל הוא לא היה ראש בקיר מעולם, הוא פשוט מאמן בינוני מאוד שאין לו הרבה שפנים בכובע ועם ניהול משחק לא מרשים. הגיחות ה"חלוציות" שלו לחו"ל (שהיו תמיד ספורדיות, כל פעם עם קבוצה אחת למשך עונה וכמעט אף פעם לא זכייה באליפות או בגביע האלופות שזה ההישג שבו מאמן נמדד יותר מכל) נבעו מזה ששרף הוא איש יחסי-ציבור-לעצמו טוב. בזה הוא אסרטיבי. כך הוא הצליח להתחבב על עולם הכדורסל היווני למשל.

אע?

"היעדר יכולת לסיים עונה באיזשהו מועדון או לאמן בכלל קבוצה כלשהי ב-10 השנים האחרונות מעיד על היעדר אסרטיביות כמאמן כדורסל." נשגב מבינתי איך אירוע A מוביל אותך למסקנה B. הרי מאמן יכול לא לסיים עונה בגלל ש: 1- יש לו בעיה ביחסי אנוש. 2- הוא עקשן גדול , גדול מדי. 3- מאמן גרוע שתמיד עף באמצע הדרך בגלל תוצאות גרועות מדי. אלו רק 3 דוגמאות , ממתי היעדר אסרטיביות היא ההסבר היחיד , או בכלל איזהשהוא הסבר לשאלה שהוצגה? וממתי זה מסתדר עם מה שאנחנו יודעים על צביקה שרף?

מה ש"אנחנו" יודעים על צביקה שרף?

אני חייב להגיד שאני לא קונה את הדימוי של צביקה שרף כמאמן "עקשן". נכון, יש מאמנים עקשנים כמו איוונוביץ' או סגאדין שתמיד עושים אימונים ארוכים ומפרכים ולא מתחשבים באופי של השחקנים שמגיעים אליהם לקבוצה. אולי תואיל לבאר לי במה צביקה שרף עקשן? על מה הוא מתעקש? כי אם זה על סגנון כדורסל מסוים, אני אף פעם לא הבנתי מה הסגנון שלו. לגבי אסרטיביות, התכוונתי לאסרטיביות במובן מאוד רחב של התמדה במקצוע או במשרה לאורך זמן. כמובן שאפשר להגיד את זה גם במלים הבאות: לשרף לא היה עצבים לאמן קבוצה ב-10 השנים האחרונות. ואם להיכנס עמוק עוד יותר לניתוח האישיות של שרף כמאמן, ההרגשה שלי לגביו היא שבמהלך השנים שרף "החליט" באיזשהו שלב שמאמן גדול הוא כבר לא יהיה, וכדי לשרוד בענף טיפח לעצמו דימוי של עקשן ואסרטיבי, שבא לידי ביטוי בראיונות שלו, במבטים (שרף יודע מתי מצלמים אותו יותר טוב ממאמנים אחרים), בתפקיד של יו"ר האיגוד שלקח על עצמו. אממה, אני לא זוכר את שרף, למשל, מתכסח עם שחקנים בקבוצה שלו כמו שגרשון לדוגמה התכסח עם שחורציאניטיס. לדעתי שרף הוא ממש לא רס"ר כפי שיש אנשים שעושים ממנו, ובמה שקשור לניהול המשחק הוא יותר פזור דעת מאשר עקשן. שוב, זו רק ההרגשה שלי ויכול להיות שנתתי לעצמי להפליג הרחק על כנפי הדמיון. ובקשר ל"אע?", אודה לך אם תתן לי את הכבוד המגיע לי (אם להשתמש בניסוח של שייקה לוי בגשש או בגבעת חלפון, לא זוכר איפה בדיוק) ולא תגיב לי עם כותרת כזו.

לא חושב שלא היו לו עצבים

הוא אף פעם לא היה פחדן או אחד שנרתע , לא היו לו הצעות ברמה שהוא מחשיב "רמתו". ואנחנו יכולים לא להסכים בחלק מהדברים , אני יכול לחיות עם זה , ואני מניח שגם אתה.

למעלה