עודד קטש פוטר

בקריירה כזו ארוכה חייב לבוא מתישהו

שחקן מרדן שעושה דווקא למאמן. שחקן כזה לא יירתע גם ממאמן לא אסרטיבי. איכשהו אני לא זוכר את שרף מתעמת עם שחקנים וזה כי לדעתי אף פעם לא היה לו כוח לזה, גם בגלל שאין לו פילוסופיית כדורסל שהוא מאמין בה עד הסוף. מקווה שלא יבוא מישהו כמו G1 ויפיל אותי עם איזה פרט מהקריירה של שרף (וכשאני מנסה להיזכר, אולי היה משהו עם פרדריק וייס בלימוז') אבל גם אם היה משהו, זה היה מזמן ובשנים האחרונות הכדורסל לא עבר לשרף בכל עורק ווריד בולט מהמצח.

שרף מעולם לא נזקק לאסרטיביות שלו

באופן מהותי . הוא הרתיע שחקנים הרבה קודם , דווקא במונחי אסרטיביות - לא חסר לו מהמצרך הזה , כן חסר לו כדורסל.

לא מסכים בכלל

הסגל של מכבי יוצר דיסנרגיה, אם יש מושג כזה. דבר ראשון, בלי רכז אין קבוצה. לפחות רכז סביר. במכבי אין את זה. ביינום מרכז פחות טוב ממה שיורם ארבל יכול, הלפרין עדין אנמי, פחדן (ובאופן כללי, למרות שטענה זו לא נתמכה כאן בפורום, אין לו יכולת אישית מספיק טובה לרכז בקבוצת פיינל-פור ביורוליג) שארפ מרכז קצת יותר טוב מביינום. התקווה אמורה לבוא מקאמיגנס, אבל לא יודע מה עובר עליו - השחקן פשוט מת, כלום לא יצא ממנו השנה. בקשר לגבוהים - התיאום בינהם גרוע. ליד וויצ'יץ' צריך גבוה, אתלט, שנע בלי כדור בהתקפה ובהגנה מחפה על החיסרון של וויוצייץ'. אליהו נותן את זה בהתקפה, באסטון עשה זאת טוב עוד יותר. דווקא מוריס בהחלט מתאים למשבצת הזאת, הגנתית והתקפית, גם עוסמאן סיסה. פייזר/באטיסטה יחד עם וויצ'יץ' על המגרש זה מרשם לאסון. בנוגע לשניים הנ"ל - שניהם שחקנים חביבים. פייזר לא עושה מספיק פיק אנד רול, ולמעשה לא עושה שומדבר חוץ מפוסט-אפ וחפירות לסל. זה לא בהכרח רע- הוא עושה את זה מצוין. אבל זה לא מספיק - הגנתית, מדובר בחור. בנוגע למספרי 3 - בלות'נטל, גארסיה וכספי. הם לא מקור הבעיה, אבל הם גם לא הפתרון. אף אחד מהם לא יצירתי או מוכשר בצורה יוצאת דופן (אני לא מדבר על מצבם הנוכחי, לא על מה יהיה מכספי עוד 4 שנים). בלות'נטל קולע מצוין אבל לא שומר, גארסיה שומר מצוין אבל לפעמים אנמי בהתקפה (למרות שאם המשחק של מכבי היה יותר זורם אני חושב שהיינו רואים הרבה דברים יפים ממנו). בכספי יש הכל, ויש גם עתיד. אבל ברור לחלוטין שלא הוא הנקודה החזקה בסגל של מכבי. ובעיקר - חוסר יצירתיות. חוץ מוויצ'יץ', כל השחקנים של מכבי מאוד לא יצירתיים. עוד דבר שחסר זה רוח לחימה, ראיתי את זה אצל באטיסטה, כספי, וכמובן אצל גארסיה ושארפ. אבל לא אצל האחרים. חלק מהבעיות הללו יתוקנו על ידי מאמן טוב יותר, חלק לא. בכל מקרה, הייתי רוצה לראות את דרוקר מאמן את מכבי.

קאמינגס הוא רכז שצריך מאמן

הוא לא אחד שיכול לקחת החלטות בעצמו , אבל אחד שיודע לבצע לא רע החלטות של מישהו עם משנה סדורה. מבחינת חומר שחקנים , הקבוצה הזו בנויה משחקנים עיקריים ושחקנים משלימים , ולו היה מאמן 0 הקבוצה היתה נראית אחרת. אז עכשיו העסק יראה יותר טוב כי שרף אסרטיבי , אבל לא בהרבה כי שרף מיושן ולא מוכן להתקדם. ושוב , זה שגארסיה יכול לשחק 3 (ואז זה מיס מצ' אפ רציני נגד מכבי) - לא אומר שהוא 3 , הוא גארד לכל דבר. וגם אני הייתי רוצה לראות את דרוקר מאמן ... מיד אחרי אפי. יש לי הרגשה שאם אפי מקבל קבוצה כמו מכבי - צומחת שושלת חדשה.

בקשר לקאמינגס

אני לא יודע אם יש משמעות בכלל למה שכתבת. רכז צריך להיות יצירתי, רכז צריך להיות, לרכז צריכה להיות קבלת החלטות טובה גם אם המאמן שלו זה איציק זוהר. אני לא קונה את התיאוריה של "קאמינגס רכז טוב, אבל רק בתנאי שהמאמן טוב". נשמע לי קצת מוזר. אולי אני טועה. בסדר, אז גארסיה הוא גארד בהגדרה, אני מסכים. מה זה משנה? במכבי, עם כזה מחסור במובילי כדור, הוא משחק כ-3 ב90% מהזמן, וזה כן השילוב ההגיוני שלו בעיני, אז אני מתייחס אליו כ-3.

כמה דברים

לגבי קאמינגס - הוא לא מנהיג , הוא רך מדי , אבל הוא כן שחקן שאם נותנים לו תכנית משחק - יודע איך לתפקד בתוכה , יצירתי במיוחד הוא לא . לגבי גארסיה , קטש הוא זה שתפקד אותו כ-3 ויותר בגלל שקטש חיפש לשחק עם 3 גארדים מאשר בגלל שהוא האמין בגארסיה כ-3 אמיתי , ככה אני חושב.

tzedek tirdof 9

New member
הגזמה מטורפת

מסינה היה עושה מקסימום פיינל פור, גם זה רק בעזרת הגרלה נוחה. אבל זה בכל מקרה זה לא ריאלי בעליל. לפחות עד שבמכבי יחליטו להשקיע כספים גם בעמדת המאמן.

אני מאמין שהוא פוטר ולא התפטר.

במכבי בטח לא רצו להגיד שהוא פוטר כדי להפחית את אי הנעימות, אלא שזה דלף או הודלף (או עוות) בידיעה הראשונה שיצאה לעיתונות. על בסיס ההתבטאויות הקודמות של קטש לא נראה לי שהוא התפטר. אגב, לקחת אחריות לדעתי זה להישאר, לא להתפטר. וקטש לא נראה לי הטיפוס שבורח מיוזמתו מאחריות.

לקיחת אחריות זה גם להבין שאתה עושה נזק

ולא תועלת. לא תמיד לקיחת אחריות זה הישארות , תלוי אם יש לך היכולת לבצע את התפקיד. אחרת אולמרט אחלה.

לקחת אחריות זה גם להאמין

שאתה הבסט מן פור דה ג'וב ובמיוחד כשאין אופציות זוהרות אחרות בסביבה. תקף לגבי קטש במכבי, ממש לא בהכרח לגבי אולמרט בממשלה.

לא בצורה עיוורת

אחרת אתה סתם מגלומן בלי כיסוי. מבחן התוצאה מדבר , ולקטש נגמרו כל 2 הרעיונות שהיו לו די מזמן. מה שראינו מקטש עד היום לא נותן סיבות (גם לא לקטש) להאמין שיש לו את זה , אלא רק לפקפק בכך. בחיאת , להפסיד למכבי רמת גן זה כבר מוגזם , ועוד בכמעט 20 הפרש , אחרי זה עוד לחשוב שאתה הטוב ביותר לעבודה?? אתה רציני? צריך מאמן בשביל להפסיד עם מכבי 20 הפרש בוינטר? ואגב , למה הטיעון שלך לא תקף גם לגבי אולמרט? הראה לי נא את ההבדל.

Puskas

New member
ואל תשכחו חברים!

יום חמישי המשחק נגד אפס פילזן במשחק שבו יוכח כנראה שזאת שקוראים לה אפס היא לבהכרח האפס האמיתי במשחק :)

למעלה