עודד קטש פוטר

comerte a besos

New member
טל המלוכלך?

מה זה צריך להיות? בורשטיין אחד השחקנים הישראלים היותר הגונים שיש. טל בורשטיין אף פעם לא החמיץ קמפיין של נבחרת.... ובמקרים מסויימים שיחק ב2 נבחרות אחת אחרי השנייה... הלוואי על כולנו שחקנים כמוהו. שחקן נשמה אמיתי שלא משנה לו הסטטיסטיקה אלא רק טובת הקבוצה. קודם כל שיהיה בריא... אח"כ שיבוא להציל אותנו ממצב הביש שאליו נקלענו.

יו45

New member
בדיוק ככה

הוא החליט שטל משחק מלוכלך ושום דבר לא יעזור, כמו ששארפ שחקן מלוכלך בדיוק כמו פניני...

lirandr

New member
דווקא לא...

החלטתי שבורשטיין מלוכלך בגלל שהוא מלוכלך. התווית שהדבקתי לו (תווית מוצדקת לדעתי), היא מצפייה בו, ולא סתם גחמה.

עודד בחור טוב

טוב....נו....מה כבר נותר לי לומר על הכבשה הצהובה. על עודד חבל ,אני מאוד מחבב את האיש,אבל הבלאגן שנעשה בחצרותיה של הכבשה...פשוט תענוג,וכנראה שעונג זה יימשך עוד זמן רב,וביום חמישי אוח....יום חמישי מתי תגיע כבר מתי.....
,צביקה המושיע...
תודה לאל שזכינו לראות את הכבשה כה מבולבלת כה מושפלת כה מוכה,תודה לך אלי הטוב....

Puskas

New member
NOOOOOOOOOOOOOO

no no no no!!! why mizrahi why???? איזה באסה..עכשיו מכבי תפסיד רק ב-10 הפרד לר"ג... חחחחח אפסיםםםםםםם

ת'אמת יש משהו בדברייך

יוחזר עודד לאלתר....
,איזו מתנה לשנה החדשה...על כולם לעמוד לצידו של עודד,עלינו מוטלת המשימה הרוחנית לנשוא תפילה לפני שוכן מרומים,אנא החזר את עודד מיד לקווים. ולפילזן הנפלאה נאחל המון הצלחה,פילזן של בלאט, אנא ממך רימסי את כבודה של הכבשה וסיגרי לנו שבוע נפלא..

Puskas

New member
חחחחח בהחלט!

איזה ערב מעולה! אבל חייבים את עודד! וצריך להלחין ולשלוח לרדיו את השיר "עודד קטש תישאר,תהרוס אותם יותר" חחחחחח זה יהיה אחלה לחץ חברתי ואז יחזירו אולי את עודד :)

בכל מקרה

אפילו ללא עודד, היש אדם שפוי המסוגל לראות את הכבשה הצהובה מנצחת מול פילזן של דיוויד הגדול ? ,ומה גם שמדובר במשחק חוץ...עוד יומיים רק עוד 48 שעות להשפלתה של הכבשה שנית..קשה לי לחכות.....אני חייב לשלוח לוטו בשבוע אדיר שכזה....

Puskas

New member
חחחח בהחלט!

אבל המשחק בחוץ?? איזה יופי,חשבתי הוא בת"א,אז בכלל אפשר להיות רגועים.

נמשל

New member
אני מאד מקווה שלא פיטרו אותו בלי תוכנית גיבוי

עם כל הכבוד לצביקה, אני ממש לא תופס ממנו כמאמן מעודכן ואיכותי מספיק בשביל מכבי. אפי נראה לי הפתרון הכי מקורי, מעניין, שיכניס עניין. אם הצליחו לכופף את האגו ולהביא בזמנו את פיני, שהתתבטא נגד מכבי המילים חריפות הרבה יותר מאפי, אפשר לעשות את זה שוב. לגבי הסיבות: כל כך הרבה ניתחו את קטש, אשם, לא אשם. אשם מי שבנה הרכב כזה, שהחליט שבחמישיה שלו ישחקו וויציץ ופייזר, שני שחקני הגנה איומים שאף אחד מהם לא יכול לחפת על השני, שאיתם בחמישיה בלותנטל, שהוא שחקן הגנה מוגבל לחלוטין. זו שלישיה קדמית רופסת הגנתית. איך אפשר לספור לפייזר את הנקודות הרבות שהוא כבר קולע, מבלי לקזז מהן את הנקודות שחוגגים עליו הצבע. מספיק הרי להסתכל רק על פייזר כשמכבי שומרת כדי לראות שהבחור פשוט משוטט על הרחבה. ברגע הבסיס שלך כל כך חלש, שום פציעה של וויציץ או בורשטיין לא מהווה תירוץ.

מי שחושב ששרף יחזור על סיפור גרשון,

יכול להוציא לעצמו את המחשבה מהראש: הבן אדם לא זוכר מתי הוא אימן באופן סדיר קבוצה יותר מחצי עונה. שלא לדבר על זה שהוא כבר הוכיח שמכבי תחתיו לא שייכת לטופ האירופי ב-96 וב-97. עדיף כבר לתת לגודס לאמן.

Puskas

New member
תגובת קטש לפיטורים:

"אני לא מבין את זה,הצעדתי את מכבי למקומות חדשים אותם לא הכירה,למה פוטרתי?" מזרחי בתגובה למשחק אתמול ולעונה כולה: "אני לא מבין את השופטים האלה..למה הם לא עוזרים למכבי יותר??" ומכבי הודיע על מסע הרכש לעונה הבאה: הקבוצה תנסה להביא את הפורוורדים הישראלים המעולים ניר כהן ואלישי כדיר ואת הרכז ברנר. למרות זאת הסיכויים שהם יגיעו נמוכים כי הם לא רוצים לעבור לקבוצה קטנה יותר. חחחח יאללה זה הזמן להוציא את מכבי מהווינר! זה לא פייר זה הימור בטוח...

למעלה