ספר רכב לג'וי רייד

asparagos

New member
../images/Emo91.gif תרים סקר

משו כזה: האם לדעתך יש מקום בפורום לשאלות על קטנועים? 1. כן. 2. כן, אבל לא יזיק לנתב שואלים לפורום קטנועים. 3. לא, אלא במקרים שכבר יותר קשורים לאופנועים. 4. לא. 5. קולט הוא רוסי שיכור, שקטנוען התעלל בו מינית בצעירותו ומאז הוא נוטר טינה ורואה. 6. אהוד קיבל את הפורום במתנה והוא עריץ מרושע המונע מגולשים בכוח לדעת כמה שמן לשים בקטנוע שלהם. 7. כל התשובות נכונות.

C O L T

New member
מה עם האפשרות 8?

אספרגוס עובר על כללי הפורום ולא ממש מצחיק, אלא מביך את עצמו בחוש הומור קצת חלש, פרויד היה בוכה אילו ראה מה הוא כתב כאן. צריך לאסוף תרומות בפורום כדי לממן לו KY בכמות מסחרית, כי כנראה משהו כואב לו. איך?

iyehuda

New member
אהוד?? ../images/Emo150.gif מכות??? ../images/Emo195.gifשכונה ????../images/Emo82.gif

הקרב הכי קשה שלו היה מלחמת פיגמות עם תחתוני חוטיני וורודות

ixmix

New member
אתה צודק.

אתה צודק בכך שלדעתך לא יזיק לאנשי הקטנועים לבנות קהילה יותר עוזרת (כמובן שאתה כותב זאת מבלי לגלוש שם ולבדוק, אבל זו זכותך המלאה). אתה צודק בכך שלדעתך אהוד מנהל גרוע וחבר נוראי. אתה צודק בכל דיעה שתרצה להחזיק בה, משום שאתה זכאי לדעתך. כמובן שבין אופנוענות לבין התנהגות בהמית אין דבר וחצי דבר, בדיוק כמו שאין קשר בין היותך צודק בזכותך להחזיק בדיעה, לבין עלבונות חוזרים ונשנים והתנהגות לא חברית, וברוטאלית ממי שמתיימר להיות בן אדם מדי פעם. אז אתה צודק, אולי. אבל אתה מתבהם באופן שלדעתי אין לו מקום. אתה גם צודק בכך שדעתי לא חשובה, אני לא מנהל פה ברוך ה'. אבל תנסה להביט במראה, בלי להגיב גם אלי תוך חצי דקה ובגסות הרגילה. אולי לא תאהב מה שתמצא שם.

yotamdi

New member
חפש ולא חפס

לא ידעתי שקיימת כזו איבה בין מנהלי פורומים וזה די מצער כמו גם ילדותי ביותר. אני גולש בפורומים ( אפנועים, אופנועי שטח וקטנועים ) יום יום וזוכה לקרוא הגיגים מצחיקים, חכמים ולעיתים אף נחשף למידע חשוב. אני אופנוען 15 שנה ומכיר בעובדה שלא ניתן לצפות שכולם יהיו חכמים ויפים אבל כשאני מבקש תשובה לשאלה בנאלית ופשוטה (אני מניח שהרבה ח'ברה מבצעים טיפולים לבד, כמוני) אני מצפה לתשובה. העובדה היא שפורום קטנועים מידע טכני הוא נדיר ועזרה רצינית היא בלתי קיימת. לפני שבועיים התעניינתי לגבי ב.מ.ו. C1 למען חבר שרוצה לקנות אחרי ארבעה ימים ללא תשובה, הבנתי כי הדיון הכי חשוב בפורום הוא מי יותר "חזק" קימקו 125 או סיני כזה או אחר (כולם "רוצחת") וכדי שאני לא אצא סתם "קוטר" ולא אתרום כלום אז בבקשה: אולי אפשר לאסוף מידע בנוגע לטיפולים, חוות דעת על כלים ואביזרים ועוד באופן יותר מוסדר ולא רק בחיפוש בהיסטוריה בפורום שבד"כ לא מעלה תוצאות. תודה למתייחסים, סליחה לנפגעים וסעו בזהירות

C O L T

New member
אני לא סובל את עצמי ואני לא מנהל פורום בכלל!

אבל תכלס, קחו עמדה, אני יודע שלא רוצים ולא אוהבים ולכולם פעם היה קטנוע אז מה? דווקא בגלל חוסר ההחלטיות הזה יש לכולנו בעיה עם וויכוחים חוזרים וזה עושה גם לכם יותר עבודה ואתם לא עובדים בקבלנות אז יותר כסף לא תקבלו. או שזה פורום אופנועים או שזה פורום כללי. אני בטוח שכולם יקבלו את החלטת שליחי הציבור שלנו. כמובן שיהי צורך באכיפה מסויימת, אבל וויכוחים כאלה לא יהיו לפחות.

NeeD 4 SpeeD

New member
COLT - זה נראה שרק לך יש בעיה

נכון , יש פורום קטנועים , אבל מה מפריע לך שקטנועיסט מדי פעם שואל שאלות בפורום 8? אם אין לך תשובה על השאלה , אל תגיב! אין מספיק כלים דו גלגליים בארץ שמצדיקים פורום נפרד לכל סוג כלי , אם זה קאסטום , ספורט , קטנועים ,שטח , דוש וכו... ואם כן הייתה חלוקה כזאת , אתה היית יושב באותו פורום קאסטום ושולח הודעות לעצמך מרוב שיעמום. אני לא מכיר את ההסטוריה , אבל יש לי הרגשה שהבעיה שלך היא אהוד ואתם מתווכחים על איזה ריב שהיה לכם בעבר. אם כך הדבר , ההתנהגות שלך מזכירה את גב''ב. שלא תבין לא נכון , אני בעד שיהיו פורומים נפרדים לסוגי הכלים , אבל לי לא מציק בעין לראות מדי פעם שרשור על קטנוע , כמו שזה מציק לך - רק לך. אף פעם לא ראיתי אותך קופץ על מישהו ששואל על בעיה באופנוע שטח , למה לא הפנת אותו לפורום שטח?

DuuGi

New member
לא מתערב אבל כמה הארות (השגיאה במקור)

COLT - באמת כל פעם שמדברים על קטנועים יש איבה מהצד שלך, זה סתם מיותר. יותר מפעם אחת אני מפנה גולשים ששואלים על קטנועים לפורום קטנועים כי מה לעשות COLT צודק בדבר אחד, כאן זה פורום אופנועים ולא דו"ג. בזמן האחרון יותר מדי טרולים פולשים לפורום קטנועים ואין דרך להרגיע אותם אלה בצורה תקיפה. מודה ומתוודה, אני רוכב על קטנוע ולא אופנוע (זה בגלל שאני חתיכת הומו ואישתי לא מרשה לי ) אבל בלב ובנפש אני אופנוען ויבוא יום ואני ארכב על הדבר האמיתי. זה לא פוסל אותי מלכתוב בפורום הזה. לפותח השרשור לא הייתה סבלנות להמתין לתשובה ולכן פתח פוסט מקביל כאן, הוא דרך אגב קיבל תשובה אבל לפי השאלות שלו אני במקומו עם הידע האפסי שלו לא הייתי נוגע בקטנוע לבד. שבוע טוב לכולם ותזכרו: "חורבן הבית קרה בגלל שנאת חינם"

AVNER XR

New member
ואללה צודק- COLT רד מהעץ

הביטוח מזיין אותנו בכביש דורסים אותנו מחירי החלפים בשמיים מחירי הכלים בשמיים ןאתה מתווכח כל פעם שעולה איזה שאלה על קטנוע,אז מה הם לא רוכבים,לא ענו שם ואולי פה מישהו יודע ,לא בא לך אל תענה ,ואל תהפוך לקדוש מעונה במלחמה בקטנועים. אל תשכח דבר נוסף שהרבה רכובים התחילו מקטנועים והתקדמו לאופנועים,אז תכבד אותם,כמו שאתה רוצה שיכבדו את דעותיך בנושא נשקים=ערבים-ורוסים שיכורים מהשרשור שהיה השבוע.

C O L T

New member
בכלל לא הגזמת

כתבת הודעה מלאה בדברים חסרי קשר לנושא. לא מתווכח בכל פעם, לא מתייחס ל-90 אחוז מזבל הקטנועים שמוחץ את פורום האופנועים, לא פוסל אף אחד מלכתוב כאן בגלל שהוא רוכב על אופניים או כל דבר אחר. לא משנה מי התחיל ממה או על מה רוכב או ירכב, גם אם הייתי רוכב על קטנוע, זה לא היה משנה שלאופנועים מגיע פורום, בחוץ יש אלף קטנועים על כל אופנוע, אם לא תהיה הפרדה זה יהיה המצב גם בפורום. לא ראיתי שאני פותח שרשורים חדשים בנושאים לא קשורים. אם לא נעסוק בלהגדיר את עצמנו, בקרוב לא ישאר מה להגדיר. לך אולי לא אכפת, לי כן.

AVNER XR

New member
מה אכפת לך נהיית פה שומר הסף או שהתחלת

בדיקטטורה מסוג חדש ,לא מתאים דלג הלאה ואל תבוא לקבוע פה סדרי עולם ,אפשר לפעול גם בדרך אחרת ןלשלוח מסר למנהלים,לפני כל ההתקפות שלך. מה שעשית זה לקבוע שאתה מנהל, ולנפנף את אותם שואלים, טוב אם המנהלים היו מתעוררים שעה קודם וקובעים מה מותר ומה אסור.

למעלה