ספר רכב לג'וי רייד

yotamdi

New member
ספר רכב לג'וי רייד

יש למישהו ספר רכב ? אפשר גם בקובץ או קישור אני יודע .... תשאל בפורום משמאל... שאלתי גם שם אבל הם קצת איטיים...

SLARTIFARTFAST

New member
באתר המושקע של מטרו../images/Emo221.gif

באתר של מטרו אפשר להוריד לא מעט ספרים. אני כמעט בטוח שיש גם לגויי.

yotamdi

New member
תודה, אבל...

אני מחפש את ספר הרכב ע"מ לבצע טיפולים לבד ובספרי הרכב של מטרו כתוב : במידה ופילטר האויר מלוכלך - גש למוסך...

Lone Rider

New member
../images/Emo6.gif

ומה הסעיף הבא אח"כ? "פתח את הארנק והוצא כרטיס אשראי..."

redrider

New member
ברשימת הכלים הדרושים:

מד תשלום מדגם מכונאי ראשי. רמת דיוק "מקסימלית"

yotamdi

New member
עדיין מחכה לתשובה

אולי מישהו יודע כמה שמן צריך למלא ? למה עוד כדאי לשים לב ?

Bearing

New member
תמלא כל פעם קצת ותבדוק עם מדיד

שים לב גם כמה יצא ותתחיל מכמות דומה.

yotamdi

New member
שאלתי...../images/Emo7.gif

גם ציינתי בשאלתי הראשונה ששאלתי ... כל מה שעושים בפורום ההוא זה להתווכח אם עדיף טוסטוס כזה או אחר. אני בסך הכל רוצה לעשות טיפול לחבר ופתאום לאף אחד מהמומחים אין תשובה... קצת מאכזב

SLARTIFARTFAST

New member
צריך להיות כתוב על המדיד עצמו או לידו.

או 1.2L או0.85L תלוי בדגם והשנתון

C O L T

New member
אכן מאכזב ומסביר למה אנשים מעדיפים לגלוש כאן

למרות שכאן לפעמים גם עסוקים מדי בוויכוחים ודחקות, פלוס יש מצב לקבל תשובות שגויות בגלל ההבדלים בין אופנועים לקטנועים. אבל לא יזיק לאנשי הקטנועים לבנות קהילה קצת יותר עוזרת.

אהוד א1

New member
אין לך בושה? הרי אתה לא גולש בקטנועים...

מניין הידע שלך על קהילה יותר או פחות עוזרת? השאלה שלו נפתחה לפני מספר שעות.אם דחוף לו הוא מוזמן לחפש תשובה במנוע החיפוש ואם לא אצה לו דרכו הוא מוזמן להזדיין בסבלנות או לחפש תשובות במקום אחר. מעליב,פשוט מעליב.

shayoo70

New member
מה אתה נעלב... אתה יודע זאת היתה הרמה

להנחתה בשבילו....... תחייך זה מצחיק ההסקה מהפרט אל הכלל שעושים כאן תמיד

אהוד א1

New member
ומכך שתוך מספר שעות הוא לא קיבל תשובה...

הסקת את כל זה? תהיה רציני. אולי יענו לא בהמשך אם יהיה סבלני מספיק. אולי גם לא.חבל לי כשגולש לא מקבל תשובה אבל זה קורא. אפילו בפורום אופנועים. שקול ומחושב? מתי אתה בצורה שקולה ומחושבת פשוט תמנע צלעסוק בקטנועים/פוורם קטנועים?(תחום שאפילו אתה מעיד שאינך מבין בו).

C O L T

New member
זה דווקא לא מקרה יחיד. אנטיפאטים שם, ידוע

ולא, אני לא אהיה רציני. קל למנוע ממני לעסוק בקטנועים\פורום קטנועים, פשוט תשארו שם ותשאירו את הפורום הקטן הזה למיעוט נרדף של אופנועים. תחום שאתה לא מבין בו. ואני לא מבין בעוד דברים שהם זבל, הרבה דברים כאלה, המון. כזה אני, בעסה לי.

אהוד א1

New member
על אפך ועל חמתך.

אלא אם כן ההנהלה תחליט אחרת גם קטנועים יקבלו כאן קורת גג.כיוון שאתה בתור "מנהל" לא עשית את ההפרדה אין לך מה לבוא אליהם בדרישות. לגבי הזבל- בזה אני מתרשם שאתה מתמצא.

למעלה