ספר רכב לג'וי רייד

אהוד א1

New member
תגיד,מיצו...

הוויכוח הזה חוזר בתדירות די גבוהה. בדרך כלל בין קולט וביני.תמיד כשהוא מתערב בשרשור קטנועני.(לא שיש כאן הרבה אבל קשה לבלבל אותו עם עובדות). מה דעתך לעזור לנו לסגור פעם אחת ולתמיד את הפינה ולהגדיר למי מיועד פורום שמונה ומה תפקיד האדום בפורום? לגבי הפורום - כמו שאני רואה אותו פורום שמונה הוא פורום האב של הפורומים הדו גלגליים בתפוז. יש פורומים מתמחים (שטח,קטנועים,סופרמוטו) אבל כאן תמיד אפשר לשאול על הכול. לגבי הצבע האדום - (כמו שהסברתי כשביקשתי בזמנו להסיר ממני את הווסת) הפורום מבחינתי הוא קהילה ולא "על כל שאלה תשובה מאת יצחק לבנון".אתה נכנס לפורום,קורא,מכיר את האנשים ולאט לאט תדע מתגובה של מי להתעלם ולתגובה של מי להתייחס כתורה מסיני.אין צורך בעצם לסמן אנשים כמומחים. אבל,וזה אבל גדול,מרגע שהוגדרו אנשים כ"מומחים" - חובה עליהם באמת להתנהג ככאלה.לא יתכן ש"מומחה" שמסומן ובולט על פני שאר הגולשים יתנהג בחוסר מקצועיות ויעסוק בתחומים בהם הוא מבין...כלום,בעצם. בדיוק כמו ששפמיהו לא יעסוק באופנועי שטח (לטענתו הוא רחוק מהתחום שנות אור) כך אני מצפה גם משאר האדומים. אני צודק? אני טועה?

C O L T

New member
אכן צריך, ואז נשאלת השאלה איפה יהיו אופנועים?

אם זה הבית של כולם, יהיה היחס כאן כמו בכביש, אחוז וחצי של אופנועים. תכלס, זה יבטל פורום אופנועים. אולי אז צריך פורום אופנועים מקצועי נפרד? לתומי חשבתי זה כאן, ויש גם חברתי נפרד.

C O L T

New member
נשאל השאלה מי כאן קובע סדרי עולם

אני לא רואה איך קולך מקבל עדיפות על קולי. דעתך עדיפות על דעתי. גם אותך כנראה קשה לבלבל עם עובדות, הרי אתה ממציא כאלה חופשי לנוחות אמונותיך, מה שלא תואם יוצר דיסוננס קוגניטיבי ומעורר בך את איש המערות הזועם וגס הרוח. אני רואה את פורום 8 כפורום אופנועים, כתוב בראש הפורום "אופנועים" ולא צריך דרש ודעות, זה עובדה קיימת. לאופנועים נלווה הוואי ובידור, אז
מסוג זה מקובל בפורום, אבל קטנועים לא שייכים לכאן בשום אופן, גם אנשי הקטנועים עלולים להפגע מביקוש עצות במקום הלא נכון, גם רצוי שיהיה להם בית וגאוות יחידה, כפי שקיימים אלה אצל האופנוענים ב-8. במקום זה הם ואתה מנסים להדחף בכח למגרש של הגדולים, מביך לך ולציבור שלך. לכולם יש פורום, אבל לאופנועים יש להגדרתך פורום אב, במילים אחרות אנחנו לא זכאים לפורום נפרד. אולי צריך לפתוח פורום אופנועים אמיתי? אופנועי שטח זה דוגמה טובה, יש להם את כל הלגיטימציה לבוא לכאן, אבל הם שמחים בפורום שלהם ובצדק. אני חושב שאתה במקום לשרוף זמן בלכלוכים מיותרים כאן, צריך לתקן קצת את דרכיך ולשפר את הפורום שאתה אחראי לו.

Shredingerscat

New member
COLT למה להתעקש

כל שירשור קטנועים שעולה כאן הוא בגלל שפורום הקטנועים הוא לא מקום שגולשים מוצאים בו תשובות, אני מניח שלמנהל פורום הקטנועים זה מעין אות קין, יש לך משהו אישי נגדו? אם לא, תפסיק לדרוך לו על היבלות, אם יום אחד יהיה פורום קטנועים שגולשים בענייני קטנועים ימצאו בו תשובות ברמה שהם מוצאים כאן, השאלה של כן או לא מיועד לא תעלה, עד אז, איזה בררה יש להם אם (חס וחלילה, תפו תפו תפו) נגיד היה לך קטנוע ורצית לברר משהו, אתה בעצמך היית מחפש את התשובה בפורום הקטנועים?

C O L T

New member
הוא יכול וצריך לשפר את שלו, לא להרוס את שלנו

וכן, אם הייתי מקבל מכה בראש, עובד טיפולים בשוק חשמלי שמחקו לי את האישיות והייתי קונה קטנוע, אז כן, הייתי צריך לברר משהו עליו בפורום קטנועים. למה לא? מה כל כך רע שם? למה הפורום ההוא כל כך גרוע? והמנהל כאן נתפס לצבע של ניק, הרבה פחות רלוונטי, אז שמורה לי הזכות להזכיר לו למה הפורום שם כזה.

אהוד א1

New member
מי שקובע הם מנהלי הפורום.

ציבור הגולשים יכול להשלים או לחפש מקום אחר שמתאים לגישתו. מיצו הבטיח התייחסות לסוגיה בהמשך השבוע.כל החלטה שלהם תהיה מקובלת עלי,אני מקווה שהם גם יהיו מספיק חזקים כדי לאכוף אותה עליך ( אכיפה היא הצד הפחות נחמד והיותר כפוי טובה בניהול פורום).כיוון שאותו ויכוח בדיוק עולה כאן כל פעם מחדש אני חושב שבאמת הגיע הזמן להתייחסות הנ"ל.ברשותך (וגם בלי) אני עוזב את ההתדיינות איתך ועובר הלאה.

אתה טועה

כי אצלך יש איזה מסומן באדום איקס דריקס אחד שתמיד מתחיל עם למרוח גריז בישבן עם עצות לכיווץ הרקטום,תעקוב אחריו ותראה תקרא ותשכיל בכל פעם הוא נכנס באיזו התבטאות מינית ואנטומית כזו או אחרת וזה פשוט מגעיל. אז מי קבע שהוא אדום? ולכן מסיבה זו הצבע לא כל כך משנה אלא האיש העומד מאחורי הצבע.

אהוד א1

New member
איקס מיקס אכן מסומן באדום.

מי האדים אותו? הוא.נשבע לך.
מבחינתי,כפי שכבר כתבתי,אין צורך ב"אדומים".האיקס אדום כאות כבוד כל שהוא על היותו יוזם ומקים הפורום.

ixmix

New member
ככה זה בחיים.

אם תטרח לקרוא את 100 ההודעות האחרונות שלי בפורום, תגלה שרובן המוחלט עוסק בסיוע לאנשים ובדיונים על קטנועים. אם תטרח לקרוא את 1,000 ההודעות האחרונות שלי (אני לא מתבלבל, כתבתי שם יותר מ 1,000 הודעות) תגלה אותו הדבר. לגבי אנטומיה, הרי ההודעה הנוכחית שלך היא הרמה להנחתה ובכל זאת אני לא משתמש בנסיוני הפרוקטולוגי התיאורטי בכדי ליישמו כאן. בכל אופן, גריז בישבן אינו מומלץ ע"י הח"מ. לגבי מין, אליבא דידי כל המרבה הרי זה משובח (אולי לדעתך כל המוסיף גורע?). אגב, את הצבע האדום כבר ביקשתי להוריד, אין כאן ענין של כבוד. לא מתאים לי הווסת בגילי המתקדם ולא קונוטציות של אזעקות נגד טילים.

אבל אתה יודע COLT

האופנועים בכללותם נדחקים מיום ליום יותר ויותר לקרן זוית...שמע סיפור: בחיפושי אחרי אותה פלטת פחמים פניתי לאזור דרום תל אביב שם המתינה לי הפתעה שהיא לדעתי מרעישה,ניקח את אישימוטו למשל פעם כשהיית עובר שם ראית על הכביש רק אופנועים,היום רק קטנועים ואיזה MZ מצוקמק. אז מה זה אומר שאופנועים זה כבר לא פירמה בארץ והקטנועים דחקו אותם לפינה ולכן כשאין תשובה בפורום קטנועים פונים לפורום אופנועים כדי לתת גם לו מעט תעסוקה. מה דעתך התסכים איתי ? ושתדעו שאותה תמונה ציורית של עשרות קטנועים חזרה על עצמה מחנות לחנות,אופנועים יוק! קטנועים מסחר רוחש וגועש.

C O L T

New member
אין לי ספק, הקטנועים משתלטים וזה הסיבה לדיבור

כי לפני זה היו הקטנועים כאן בלי בעיה, רק כאשר אני מרגיש שלא נשאר מספיק פורום אופנועים, אני מתחיל להתערב. אופנועים זה מיעוט, מיעוט מובחר ומסור, עם רצון לעזרה הדדית ורוח טובה, אבל זה לא אומר שלקטנועים צריך למחוק אותנו מהמפה כדי לקבל עזרה. שיפתחו קהילה נורמלית, יעיפו אם צריך מנהלים, אבל לא יציפו פורומים אחרים.

קולט לאמיתו של דבר

ההבדלים הולכים ומטשטשים בין אופנוע לקטנוע...אולי אפילו יתרון די מכובד לקטנועים,אני אישית כמעט ולא רואה יותר אופנועים בכביש,פה ושם מבליח לו מישהו עם איזה אופנוע,לא רציני,אבל המסה העיקרית היא הקטנועים ללא ספק.

אהוד א1

New member
אתה צודק וטועה.

אכן מדובר בטרול אבל יש משהו בדבריו.בדוק את כמות ה"אופנועים" שנמכרת בארה"ק לעומת ה"קטנועים" ותווכח בעצמך. זה טוב? זה רע? לא יודע.זה המצב כאן.זה לא תמיד המצב בשאר העולם. קוואסקי לא היתה קיימת בארץ ללא סאניאנג. סוזוקי לא היתה קיימת בארץ ללא הקטנועים שלה ושל קימקו. שוב,לא בא להציג דעה בעד או נגד אלא רק לשקף עובדות בשטח.וכן,בק.ט.מ, קמור והרלי המצב שונה אבל יש לכך סיבה.

טרול,כן.

בכל פעם שמעירים לך אישית המעיר הוא טרול כמה פעמים הסרת הודעות שלך עצמך שאחרים לא הספיקו לקרוא שמע,כתוב מה שאתה רוצה,טרול אני לא.אז בבקשה.

shayoo70

New member
לא בא לסתור את דבריך....

רק חושב שחבל שכך כולי תקווה שהאופנועים יצליחו למנף את עצמם תחת הצלחת הקטנועים .... (שים לב להפרדה שאתה בעצמיך עשית) כי אופנוע הוא לא סתם עוד כלי רכב ...הוא בעל נשמה . כביש ללא נינג'ות הארלים קטמים סיביארים באנדעעיטים ג'יאסים וכו" הוא כביש משעמם ....

למעלה