ספר רכב לג'וי רייד

שלושה דברים

אני לא טועה הכל רשום בפורום קטנועים אני לא אגיע לתיבה שלך כי בזה הנושא סגור והשלישי אל תעשה לאחרים מה ששנוא עליך

אהוד א1

New member
הקהילה עונה,לא המנהל.

תפקידו של המנהל הוא לנהל את המקום,לא לענות על כל השאלות. ומה שאני רוצה לומר לך הוא שכן,כשנשאלה השאלה שלך לא היה גולש עם תשובה עבורך.קורה,מה לעשות. מה אתה יכול לעשות במקרה כזה? לגשת למוסך,למשל. לא רוצה להמשיך לדון במסרים ולהשתכנע שאתה טועה? סבבה. רק תהיה מספיק הוגן לא להמשיך לזרוק בוץ ולברוח.

אוקי תנהל

אבל אל תכתוש גולש שמפרסם למכירה קטנוע כמו מי שקופץ בראש תמיד אתה תמיד משפיל תמיד הקונה הראשון,ותמיד במחיר של חרפה אתה באמת לא מבין שזה לא יפה מה שאתה עושה ועוד המנהל אלו הם הגולשים שלך בפורום אין סיבה שבעולם שתמיד אתה תשפיל אותם

אהוד א1

New member
קישור אפשר לקבל?

הייתי מעדיף להמשיך במסרים אבל כשאתה משמיץ אותי בגלוי אז אין ברירה... הייתי גם מעדיף שתחזור לניק המקורי שלך.אפשר? אגב,יש מבצע מדהים כרגע בתפוז על סימני פיסוק.(סתם שיהיה יותר נוח להבין מה אתה כותב בהודעות שלך).

SpiKo

New member
אהוד.

אתה חרא של בנאדם. שתדע לך .. מה אתה חוסם אותי. מה אמרתי עכשיו מה? יואו ילד קטן. ואני לא ילד DT או מובי כמו שאתה מחנה אותי.. אני בן 19, ילד בישבילך?

SpiKo

New member
אני רואה שזה מצחיק אותך....

בסדר
איך אומרים יצחק מי שיצחק אחרון?

מיצו

New member
אם אתה לא רוצה ללכת גם מפה אני מציע לך

לשמור על הפה. יש?

אהוד א1

New member
ושוב אתה טועה ומטעה:

צוחק מי שצוחק אחרון.אם כבר.
רואה? בדיוק על זה אנחנו מדברים. חבל שבמקום להפנים ששגית ולשפר את דרכיך אתה מתבצר בעמדה נחותה.עדיין,לא רואה סיבה להמשיך לדון בזה כאן.אתה מוזמן לתיבת המסרים שלי,לשל בועז או לפורום משוב.

SpiKo

New member
תיקנתי!@@#%#$^

ומיצו-אני לא מכיר אותך ואני בקושי מכיר אותך. למה אתה הולך בכיוון של אהוד? לא נדון בזה כאן אין בעיה. מקווה שירודו לך את הניהול כמה שיותר מהר.

מיצו

New member
לא הולך בכיוון של אהוד. אני הולך בכיוון של

שמירה על תוכן ענייני ושמירה על כבודם של הגולשים. מה לא ברור? אתה, אגב, מוזמן להציע את מועמדותך לניהול פורום קטנועים, אופנועים או כל פורום אחר. פנה להנהלת הפורומים ואני בטוח שתקבל תשובה. לא לשכוח לספק לינקים להודעות שכתבת. אם אני אקרא לך "חתיכת חרא" זכותך הבלעדית לבקש ממני להפסיק וגם להתלונן עלי בפני הנהלת הפורום. אם גולש מתלונן בפני מנהלים על כך שגולש אחר העליב אותו, אני צריך לפעול. מה לא ברור?

COLT איזה ברירה נותרה לנו !

רק לפנות למבוגרים ובעלי נסיון וההגיון אומר שהם נמצאים כאן ,לא כך?פשוט לא עונים לנו שם ואני בטוח שיש תשובות לשאלות האלו. אני לא שונא אף אחד רק בקשה צנועה יש לי והיא שמישהו יענה כששואלים בפורום קטנועים.

בועז בר

New member
../images/Emo7.gif אוי. דמעה זלגה מעיני לשמע בקשתך הצנועה../images/Emo3.gif

"מישהו"... כל המדינה הזו צריכה "מישהו" שיעשה משהו. בחינם ועד הסוף אם אפשר... תארגן מתפוז משכורת משרד ופקידה ואני מבטיח לך "מישהו" שידאג לתקתק טלפונים למוסכים יבואנים ומתווכים וימצא לך תשובה על כל שאלה. כרגע זה על בסיס "יודעים - עונים", לא תמיד יש מי שיודע או יודע ומוכן לענות (שוב ושוב...) ויש לנו בעיה בעיקר עם כאלה שלא יודעים ועונים. COLT: זה שיש לך את מעט שרשורי הקטנועים כאן, זה בזכות פורום ה'לויין' 788 שמסנן לך את רובם. גם זה יותר מדי בשבילך? יש קומונות סגורות, אתה יודע...

C O L T

New member
ועוד נקודה למחשבה. אתה צבעת את הניק שלי אדום?

לא? אני עשיתי את זה? גם לא. אז מה אתה נדבק לזה כמו קרציה? מפריע לך? הגש בקשה רשמית לאחראים, שיחזירו מצידי את הניק לצבע השחור המקורי. לעניות דעתי, צבעו ניקים כדי שאנשים חדשים המגיעים לפורום ידעו להבדיל בין טרולים שצצו הערב לאנשים שמדברים בשמם, מה מדברים? זה כבר עניין אחר ולא חתמתי על שום התחייבות, חופש הדיבור שמור לי, לא ממש מזיז לי שאתה או מישהו אחר לא אוהב את דעותי.

אהוד א1

New member
כשצבעו אותך באדום צבעו גם אותי.

כמו שאתה רואה- כל ד.ביל כאן יכול לזכות בצבע הנ"ל...

מיצו

New member
אהוד, קולט, די, הבנו, מספיק

זה לא מכובד, זה לא לעניין, תלכו תריבו מכות למטה בשכונה. אנחנו ניישר קו בעניין בהמשך השבוע, אבל בנתיים אני מבקש משניכם שאחראים במידה רבה להתפתחות של השרשור הנוכחי להרגיע. תבלעו את הרוק, וזהו. אני לא מאמין שבכל פעם אני צריך לעשות את עבודת הגנון הזו.

למעלה