ספר רכב לג'וי רייד

C O L T

New member
רק לי? מצידי שיהיה נכון. אז?אסור לי לבטא דעה?

לא מפריע לך? יופי, אני שמח. יפריע לך כשלא יהיה פורום אופנועים? אז קצת יהיה מאוחר. ולגבי אופנועי שטח, מה הבעיה? קודם כל לא ראית זה לא אומר שלא הפנתי, חופשי ולפי הצורך. דבר שני, אלה אופנועים, לכל דבר ועניין. למה שלא יכתבו כאן? גם אם כל פורום השטח היה עובר לכאן לא הייתי אומר מילה. הם גם לא משחקים בעלבונות ואם אני אומר שWRים הם חרא בכביש, אף אחד לא ינסה לצלוב אותי על זה. קל להאשים אותי ולא ממש אכפת לי מזה, אבל תכלס הבעיה היא אצל אנשי הקטנועים ואלה שמנהלים את הפורום שלהם, או שיעלו מעל רמת ארגז החול עם קקי חתולים, או אני אמשיך להוות להם התנגדות, לא אכפת לי אם אני אזכיר לך את אחמד טיבי.

אהוד א1

New member
מה עשית כדי לקבל תשובה?

אני שואל ברצינות. העלת הודעה. סביר שהיה קצב מהיר באותו יום והיא מהר מאוד נדחקה לעמוד השני. הקפצת אותה? לא. למה? לך התשובה. מדובר בקטנוע נדיר שהסיכוי שמישהו מדרי הפורום החזיק כזה בעברו קטן. אתה מעדיף תשובה לא מבוססת מילד בן 16? אפשר לסדר לך כזאת. אני אישית,גם כגולש וגם כמנהל מעדיף שכלל לא תקבל תשובה ותמשיך לחפש אותה במקום אחר. היכן לחפש? שתי אפשרויות זמינות: א. מנוע החיפוש. לך תדע,אולי בארכיון הפורום מחכה לך תשובה. ב. פורום שמונה. יש סיכוי שמישהו מיושביו החזיק כזה בעברו (סיכוי קטן אבל עדיין סיכוי).זה אמור לפגוע בי? להעיד על רמת פורום קטנועים? לא. מה שחשוב שתקבל תשובה. לצאת מהמקרה שלך בהכרזות ש"מידע טכני הוא נדיר ועזרה רצינית היא בלתי קיימת" זה לא רציני.

בדרך כלל אני לא מתערב, אבל שאלה לי לyotamdi

באת לפורום 788 (קטנועים), שאלת שאלה, לא נענת... עברת לפורום 8 (אופנועים).. זרקת רפש, לכלכת, הלבנת פני הפורום (788) ומנהליו ברבים.. יללת כמו ילד על שלא עונים לך תשובה ענינית ורצינית.. למרות שאתה (על פי דבריך 15 שנים אופנוען) האם קבלת כבר תשובה על שאלתך המקורית
האם חוץ מההנאה ש"זכית" בשרשור שאתה פתחת יצא לך משהו מזה? ועצה לי אליך, אם אתה מחשיב את עצמך בעל ניסיון ציטוט מהודעתך: "אני אופנוען 15 שנה ומכיר בעובדה שלא ניתן לצפות שכולם יהיו חכמים ויפים אבל כשאני מבקש תשובה לשאלה בנאלית ופשוטה" למה אתה לא לוקח יוזמה ונמצא קצת יותר בפורום 788 ? תהיה אתה שם כל יום ותראה איך הודעה סתמית גולשת תוך יום לדף השני ובעלי ההודעה (אם זה חשוב להם) פשוט מקפיצים אותה ולא רצים לילל על מר גורלם ועל זה שלא מתיחסים אליהם, תאמין לי... לא פשוט לענות על אותה שאלה 15 פעמים ביום ולענות תשובה עניינית בלי להעליב את כותב ההודעה, שלו זו הפעם הראשונה שמגיע לפורום ושואל/ת בתמימות את שאלתו/ה, נראה אותך שבוע. לא יותר.. ושוב האם קבלת תשובה

yotamdi

New member
../images/Emo4.gif מה לא ברור ??

כן, אני אופנוען 15 שנה ורוכב על XR 650 משופצר ומשופר היטב. רוכב יום יום לעבודה אתו ( 80 ק"מ ביום ) ומבלה בשטח בסופי שבוע. הידע הטכני שלי סביר והאופנוע שלי מטופל בבית על ידי. לא זרקתי רפש, לא בכיתי וקצת ציניות עוד לא הרגה אף אחד אבל עברו שלושה ימים ולא קיבלתי תשובה בנוגע לשאלתי המקורית כזכור : קטנוע "נדיר" של חבר ג'וירייד 200. אני גולש בפורום הזה כמו גם בפורום הקטנועים באופן קבוע ואני חד פעמי כאן. אני גם לא נהנה כמו שמישהו כתב לי מהשרשור שנפתח בגלל שקיטרתי על העובדה שאני לא מקבל תשובה.

מה שלא ברור לי זה

דבר אחד, אם אתה בעל נסיון כמו שאתה מעיד על עצמך, ומכיר פורומים לא מהיום, לא חשבת לרגע שאם ההודעה שלך גלשה לדף שני להקפיץ אותה קדימה? לא חשבת שאף אחד לא ירוץ לחפש הודעות גולשות ויקפיץ במקומך? תחשוב רגע, האם פעם נכנסת לפורום והלכת לחפש הודעות שלא נענו בדפים אחרים? (רק המנהלים עושים את זה
, גם כאן ב8 וגם ב788) גם אני לא, אז אנא ממך, את הנעשה אין להשיב, אבל בפעם הבאה כשאתה רואה שאין מענה לשאלתך.. נסה לקדם את ההודעה, ושוב, אם לא יודעים לא עונים.. (ככה אני, וגם רוב העונים הרציניים) יום נעים

בועז בר

New member
אפשר קצת פרטים על ה-XR?

איך הוא משופצר ובמה משופר? היה לי בעבר אחד כזה שרכשתי חדש, וברבות הימים והתחליפים מתעוררים הגעגועים לכולבויניק המיתולוגי. חשבתי לא פעם לדגם אחד כזה כדי שישמש 'קטנוע' (טפו טפו
..) יומיומי, ועדיין ישאר לו את הערך המוסף של דו"ש. אשמח לשמוע על החיים עם דו"ש מזדקן אך מושקע.
*גם קצת יותר מעניין מהשרשול שהתפצח פה...

למעלה