ספר רכב לג'וי רייד

C O L T

New member
אתה לא מתבייש? מה זה הניסוח הזה?

איזה מין מנהל אתה?! קבל דוגמה, ככה צריכה להראות הודעת מנהל: "אין לך בושה, יא מיץ של הזבל? נבלה, אפס, בבון, אתה לא תלמד אותי מה זה תרבות דיון! סתום את הפה או שאני חוסם אותך לחודשיים, יא אוכל תירס מכיוון אחר, מי אתה שתגיד משהו, יא מכניס רגליים לגלגלים! כל חננה כאן יחליט שלא נראה לו יחס כמו לבהמה, כאילו חצי מכם בכלל הגיעו לרמה של בהמת שדה!" כך יהיה כבוד לפורום ולך אישית, אנשים יתחילו לברוח לפורום קטנועים הידידותי וישאלו שם איך למתוח שרשרת כי לא ענו להם ב-8!

אולי אתה כמנהל פורום ובעל נסיון

אולי אתה יכול לעזור לי,אני זקוק לפלטת פחמים לסטרטר של המגסטי שלי יש מצב שאתה אולי יכול לעזור עם קשרים של חנות או ספק במחיר שפוי

Dungeon

New member
יופי, ואני צריך זוג דיסקים קדמיים וצמיג קדמי

אז אני בא לבכות לפורום אופנועים? הולכים וחופרים בנבכי האינטרנט ומתקשרים לאנשים מיד 2 ובודקים מספרי קטלוגים מול אופנועים אחרים כולל שיחות למוסכים, לא צריך שיאכילו אותי פה בכפית של כסף. אם צצה במקרה הודעה או שאני יודע שמישהו מוכר אז אני פונה בפרטי אבל אני לא מצפה שפורום אופנועים ימצא לי חלפים. ותאמין לי שזוג דיסקים+צמיג (בסביבות ה-3.5אלף) יותר יקר מפחמים וגם יותר קשה למצוא.

Dungeon

New member
ואם כבר כן עייפתי והייתי שם הודעה לא הייתי

מקטר שלא עונים לי כי כנראה אם מישהו יכל לעזור הוא היה עוזר.

אהוד א1

New member
אני לא נעלב.הוא מעליב.

מעליב את האנטיליגנציה של דרי המקום פעם אחר פעם. "אדום",אעלק.

אהוד א1

New member
זה בדיוק מה שחשבתי עליך.../images/Emo45.gif

אתה לא בקיא בנושא השרשור? חפש שרשור אחר. בדיוק כמו שלא תראה אותי בשרשור עם בקשת המלצה על ליטר ספורטיבי או את יריבוס בשרשור אודות אופנועים עם שמן מנוע בקרטר כך גם אין לך מה לעשות בשרשור קטנועים. מתאים/לא מתאים לכאן? תשאיר את זה למנהלים.

C O L T

New member
אין לשרשור הקטנועים מה לעשות כאן

וחמתי זה מצרך נדיר, מי שחושב אחרת טועה. רק מה, כפי שאני אין לי את הרצון או היכולת להשתיק אותך, ככה אתה תאלץ לסבול אותי, על תגובותי העוקצניות מעט, כאשר נדחפים הקטנועים לפורום שהוא בעניין אחר. אכפת לי מפורום האופנועים וזכותי המלאה להפריע ככל שארצה לכל מיני פליטים, כפי שלא אומרים לך מה לעשות בפורום האנטיפטיה אופנוענות-לייט שלך, אין לך זכות להשתיק כאן קולות המתנגדים להצפת הקטנועים. מנהלים? יכולים לחסום אותי אם אני עובר על כללי הפורום. להם העבודה שלהם, לי הרצון והיכולת לכתוב את דעתי שלא תמיד מתאימה לכולם בכל שרשור שבא לי. אני מתאפק ועוברים כאן אלף ענייני קטנועים, אבל הציבור שלכם שונא כנראה את הפורום של הקטנועים וגולש לזה של האופנועים. אנחנו כמיעוט לא יכולים להרשות לעצמנו לשתוק ולהתעלם, כך דעתי, לא יודע אם רבים תומכים בה, אבל זכור לי יותר ממקרה אחד שביקשו ממך לחזור לפורום ההוא ולעזוב אותנו בשקט.

iyehuda

New member
../images/Emo45.gif

לצערי אתה מאד צודק ,לאהוד יש גם שני שומרי ראש פו הדב ,וזרח (שמשון ויובב ) מעניין שפה הם לא מגינים עליו פורום קטנועים הפך להיות פורום בדיחה אבל לנו אין מה לעשות ,אהוד קיבל במתנה את הפורום וכולנו נצתרך לאכול את הכובע לכן יותר ויותר קטנועיסטים יגיעו לפורום אופנועים המיקצועי לחפש תשובות ,בזמן שבפורום קטנועים מתעסקים בחסימות ובקטנוע לבחורה שרוצה להגיע למכולת השכונתית והיא מתלבטת בן 50 סמ"ק לאופניים

אהוד א1

New member
קרא מהר גם ליתר הניקים שלך להגיב כאן.

אהוד קיבל את הפורום בזכות עבודה קשה ומאז שהיבואנים הפסיקו לשלם הוא עושה זאת בהתנדבות . לגביך-טרול מהתחת שנחסם בכל פורום/קומונה רלוונטית ברחבי הפרדס,אתה מוזמן להשאר כאן בשמונה (עד הפעם הבאה שתחסם).

iyehuda

New member
עבודה קשה עלק ../images/Emo6.gif

כולה מה שאתה עושה בפורום הוא חסימות ועקיצות ללא הפסקה , ממש פורום לתפארת והינה קישור מלפני שעה

אהוד א1

New member
אם אתה סובל למה אתה נכנס וקורא?

ביחוד אתה ,שלפחות שלושה טרולים שלו חסומים שם. סובל? לא בכוח.יש מספיק מקומות אחרים.אתה לא חייב להכנס לשם. וכן,עובד.הכי קל זה ישר לחסום. יותר קשה להסביר,להדגים,לבקש,להזהיר ולאיים. יש כאלה שיקראו לזה "לעקוץ".אני קורא לזה "לעשות את העבודה".ורק אז,כשאין ברירה,לחסום.והחסימה הזאת (רק זמנית בינתיים),מוצדקת.מאוד מוצדקת.לפחות כמו זאת שלך. דילן
.

לפני שבוע וחצי בערך ביקשתי עזרה

חיפשתי פלטת פחמים למגסטי שלי ועד היום לא עונים לי. שמתי לב שגארדמן עונה בכל פעם שזה כדאי לו ומזמין את השואל אליו לחנות. אני לא באתי לקדם אף אחד שאלתי שאלה פשוטה ושקט המשיך בלי תשובה. עקרונית אין לי טענות לפורום אבל מסתבר שגם לאחרים לא עונים ולא רק לי. טוב לא באתי להתלונן אלא רק להזכיר שאנחנו מבקשים תשובות לשאלות שלנו.

אהוד א1

New member
מה אתה מעדיף:

לא לקבל עזרה או לקבל עזרה שתתגלה כלא נכונה? אני אישית הייתי מעדיף לא לקבל תשובה כלל. גרדמן הוא גולש מן המניין.בא לו? עונה. לא בא לו? לא עונה.עניין שלו.וכן,יש לו כבעל עסק אינטרס.בדיוק כמו לרבים אחרים כאן. יש שאלות שתקבל עליהן תשובות.יש שאלות שלא. גם כאן לא תקבל תשובה/התייחסות לכל נושא.אתה מוזמן לדפדף אחורה ולמצוא שרשורי "מצשאית מטאטא" שבהם מיצו מקבץ את כל השאלות ללא מענה מתוך ניסיון חוזר להקפיץ אותן לתודעה. גם בקטנועים זה קורה ואין לי בעיה עם זה.

הכל נכון

אבל פורומים מקצועיים ברשת עונים וזה ההבדל הגדול,כי המנהל של הפורום קשור ביחסי אנוש תקינים עם חברים שעוד לא הספיק לריב איתם ומבקש מהם לעזור. אני לא יודע איך הנוהג אצלך ,מה שכן שמתי לב לנקודה שהפריעה לי שבכל פעם שמישהו מנסה למכור קטנוע ורוצה להוציא את המיטב ממנו אתה הוא הראשון שקופץ בראש ומציע לו מחיר שווה ערך לדריכה על ראשו,ותמיד זה חוזר על עצמו ותמיד ממך. אני חושב ותקן אותי אם אני טועה שתפקידך הוא ניהולי תוך יצירת קשרים עם האנשים והמומחים שישיבו לשאלות,ולא כפי שאתה נוהג לעשות כבר זמן רב קופץ ודורך על ראש המוכר,למה?הרי ככה אתה מקטין את הסיכויים שלו למכור,למה אתה עושה את זה ? דבר נוסף,אתה רוצה להגיד לי שבכל התחום הזה איש אינו מסוגל לעזור במציאת פלטת פחמים למגסטי שלי? אז אני לא מתפלא שבאים לפורום של מיצו ושואלים על קטנועים.

אהוד א1

New member
אתה טועה אבל מתוך כבוד לבקשתו של מיצו אתה..

מוזמן לתיבת המסרים שלי להמשך הדיון.

למעלה