סכמ"שD:

Apushu

New member
להלהלה

משהו טוב שקרה השבוע? בדיםםםם משהו רע שקרה השבוע?נגמר הכסף לול שיר השבוע: מגנט סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דורהרהרה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סוויצ' בילוי השבוע? לול יום חמישי בנחלה\סנטר ציטוט השבוע? "ii ya yo ii ya yo ii ya yo!" קוספליי השבוע? ; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המון המון דברים לכנס ;; למה מצפה בשבוע הבא? משכורת OMFG!!!!!

Ayelet chan

New member
~

משהו טוב שקרה השבוע? בדים! משהו רע שקרה השבוע? אני צריכה למצוא עבודה חדשה... או לזכות בלוטו או למצוא מישהו שיממן את השיעורי נהיגה במקומי שיר השבוע: לאדעת סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קימי ני טודוקה~ 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספר תנ"ך. XDD בילוי השבוע? למידה לתנ"ך? ציטוט השבוע? ~ קוספליי השבוע? ~ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ~ למה מצפה בשבוע הבא? לא לבגרות בספרות. תמונה?

WayToDawn

New member
מסכמש"ת~

משהו טוב שקרה השבוע? ואיי. המון. אחלה ציונים בבית ספר, סיור+סדנת אומנות בתל אביב ברביעי והכי חשוב- חמישי תל אביב. קניתי בדים עם הקאסט לפורים ובדים לקוספליי הנאמי. ובעיקר פגשתי המון המון המון אנשים שוב אחרי הרבה זמן וממש נהניתי לראות את כולם ♥ הוו, וידיד בא אליי ביום שישי למיני מרתון משחקי מכות. משהו רע שקרה השבוע? ....הוא נגמר. שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=qZcj4TzJgKg סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אוונגליון, לגמרי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אמאטסוקי שוב, ודולס ♥ בילוי השבוע? יום חמישי! 3> ציטוט השבוע? היו כל כך הרבה, ואיכשהו כלום לא עולה לי לראש. כל השיחת מסן עם טרי ביום רביעי, והמון המון מחמישי, ומשהו על קוספליי סלייב ודיג'ימון. קוספליי השבוע? -> תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי תקוספליי של בונ, אבל תכלס....רישום עירום מהסדנה ברביעי. למה מצפה בשבוע הבא? מגן במתמטיקה ולהמשיך לתפור? <: תמונה? הבדים להאנאמי? http://i260.photobucket.com/albums/ii27/WayToDwan/Picture074.jpg

Apushu

New member
עכשיו שכל הבדים ביחד-

אני חושבת שהבחירה הייתה מושלמת!! D:

Didsy

New member
סיכמו"ש! :)

משהו טוב שקרה השבוע? האוטו סוף סוף חזר אליי, חופש, ראיתי ריפו, תפרתי שמלה, סופ"ש מגניב!
משהו רע שקרה השבוע? הייתה מטלה מזעזעת ביום שני o_x
שיר השבוע: Repo! The Genetic Opera - Zydrate Anatomy
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: Repo! The Genetic Opera
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? ספר בשם Tithe. עוד לא החלטתי אם אני אוהבת או לא.
בילוי השבוע? המון ת"א וגלאמורמה :)
ציטוט השבוע? כל התסריט של ריפו.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שמלה!
למה מצפה בשבוע הבא? הנחפף שלי מגיע מחר, וזה מרגש ממש.
תמונה? השמלה החדשה. 3>

Serf SaN

New member
תעשי לו טחינת צעירות >:D

ויצא ממש יפה. :) אגב, מה זה ריפו?

Didsy

New member
לא! מסכני :(

ריפו זה סרט-מחזמר מדמם ואלים, וממש ממש מגניב. :)

Serf SaN

New member
O:

כל מילה בתיאור שלו נשמעת ממש מצוינת. XD זה משהו שיצא עכשיו בקולנוע? כי לא שמעתי על זה בשום מקום..

Didsy

New member
ממש לא חדש :)

כאילו, לא יותר מידי. זה יצא מתישהו ב-2008. זה גם סרט נורא 'מחתרתי'. הוא לא מפורסם יותר מידי, וכשכן מקרינים אותו אז זה הקרנות קטנות-מאורגנות כאלה.. אבל זה סרט מעולה עם פסקול עוד יותר מעולה.

Serf SaN

New member
נשמע מעניין

תכריחי אותי לראות מתישהו... :) כמו ד"ר הוריבל. XD או שזה היה אבישי?

Didsy

New member
אותו דבר P:

אני אביא לך בהזדמנות! ממש בקטע של להפיץ את זה עכשיו. :)

CibiHeart92

New member
אוי בדיוק ראיתי את הסרט הזה לא מזמן

לראות שם את פאריס הילטון הרגיש לי ממש הזוי

Serf SaN

New member
:ם *חזר הרגע מהמפגשולא*

משהו טוב שקרה השבוע? סיפוח!!111 ג'יזס. הכרתי מלא מלא אנשים חדשים, והגעתי למקום שאשכרה עובדים בו. O_O וזה כלכך מהנה! ומעביר את היום ממש ממש ממממממש מהר. אני כלכך שמח שביקשתי את הסיפוח הזה..... אה, וקיבלתי את הפלאפון שלי בחזרה. והחלפתי צלצול סמס (it's a-me, Mario!) והתקשרות (AAA - Break Down) והיה הסופ"ש מפגשולא בשהם.... והיה כיף. נורא. מת על מפגשהם. :) קאסט מפגשהם הולך לצאת לפועל בקיץ. חייבים. >_< משהו רע שקרה השבוע? XD; מכירים את ההרגשה שכאילו מישהו צופה בכם? בכל דבר שאתם עושים או כותבים באינטרנט? שיר השבוע: gLee playlist! סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: בם-ריוויו של זומבי לנד. XD אהההה וזומבי לנד עצמו! ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא יודע. בילוי השבוע? מפגשולאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. היה כיף D: ציטוט השבוע? לא יודע. בטח יש מלא עם כל הטלפונים המצחיקים במתקן. XD "צוקית!!!11 למה אין היום ליידי גאגא ברקע?!?!" קוספליי השבוע? קאסט מפגשהם. D:" סתם כי חשבנו ודיברנו על זה הרבה. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא עשיתי כלום כמעט. ;O; למה מצפה בשבוע הבא? ממממ. :) אתם עוד תראו~~ חוחוחו. תמונה? ת'אמת רציתי לשים משהו אחר...אבל זה מה שיצא. XD

Serf SaN

New member
אההה סליחה, שכחתי גם את

"גדלתי כבר ברמצווה" בתור היוטיוב. XD

אראראר.

"משהו רע שקרה השבוע? XD; מכירים את ההרגשה שכאילו מישהו צופה בכם? בכל דבר שאתם עושים או כותבים באינטרנט?" כן. אימא'לה ;;...

למעלה