טוב נו מה זה משנה, העיקר את תראי מעולה בכנס. ותיד יש עוד גרסאות ליוקארי XD בכלל אין לי מושג איזו גרסה של איזבלה אני רוצה לעשות... פשוט אמרתי "היי היא 'בחורה' גדולה ויש לי פאה סגולה, למה לא?"
לקח לי שנה למצוא אחת שהיא סבירה ולא ייקח לי 10 שנים להכין אותה (כמו השמלה השחורה שיש לה באחד הפרקים הראשונים באטלייה...). באופן כללי אני ממש שונאת את העיצובים של הבגדים ואחת הסיבות היחידות שהחלטתי להתחפש אליה היא שאני אוהבת את הסדרה וכבר יש לי פיאה שחורה בבית. אם היתה לי פיאה סגולה בטח הייתי הולכת על איזבלה, כי יש לה בגדים יותר שווים. אני צריכה גם לתפור את המעיל לאקוס כי אני כנראה אמחזר את התחפושת הכנס בטוקיו *_*
האמת גם נאנה וגם פאראקיס הן שתי סדרות ממש אהובות עלי, אולי השוג'ו היחידות, ופשוט..זה מתסכל שהן פשוט לא מיועדות לקוספליירים. פשוט לא. XD כל התלבושות בהם כלכך לא מעניינות לדעתי... לא יודע איך להסביר את זה.
לא סיימתי פאראקיס. XD האנימה הייתה עשוי בצורה שהיה כ''כ מעצבן להסתכל עליה X_X הכל זז בצורה מרגיזה, לא שרדתי את יותר מפרק 8. ולמרות שניסיתי כמה פעמים צפיה חוזרת אני לא מצליחה לראות משהו שהוא לא שיר הפתיחה יותר. אני צריכה לקרוא את המנגה בהזדמנות....