סכמ"שD:

CoralP

New member
סכמ"שD:../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? תמונה?

CibiHeart92

New member
מהר! לפני שיהיה שרשורפלצת!! ;;

משהו טוב שקרה השבוע? קניתי בדייייים DDDD: ופגשתי את שני, וסם, וחופית, ותאיר, ויובל, וקוני ועוד הרבה אנשים XD משהו רע שקרה השבוע? הם ורודים. הבדים שלי ורודים. כל כך ורודים ;___; שיר השבוע: הפתיחה המלאה של שאלתיאל קוואק ביפנית 3> סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: האנטומיה של גריי, זה חוזר 333> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דוגז 2 שהושאל אתמול, וכל פרוטס באסקט מהתחלה שוב בילוי השבוע? נכון לעכשיו זה אתמול, אבל יש לי הרגשה שהסושי עם טומוטו סוזוקי הערב יהיה משעשע הרבה יותר מקוני מפילה אנשים (בלי להעליב את קוני) ציטוט השבוע? "תינוקות דומים לתפוחי אדמה" "כן אבל לא הייתי מקלפת אותם" קוספליי השבוע? אני לא מסתובבת יותר מדי בקוסקום.. עלול להיות לי בעייתי לענות על זה כל שבוע XD תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לצבוע ציור בפוטושופ ולעשות לו 46859674 רקעים D: למה מצפה בשבוע הבא? לתפור!!! 3>

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifאת יודעת נקו,

יחסית למישהי שגרה בחור בצפון את נמצאת הרבה יותר ממני בתל אביב :0

string chan

New member
../images/Emo198.gif סכמ"ש~

משהו טוב שקרה השבוע? ביום שלישי סיימתי ללמוד ב11:25 ולא ב16:20
משהו רע שקרה השבוע? וואו, אני לא יכולה לחשוב על משהו רע. חוץ מזה שחברה ממש טובה קצת ביאסה, אבל זה לא כזה חדש << שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=0kFhPVAhV_o&feature=related סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: How I Met Your Mother ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Witch&Wizard של James Patterson. בילוי השבוע? גדנ"ע בערבית (AKA גדנ"ע לג'ובניקים) אבל היה ממש נחמד. עכשיו אני אחרי שטיפת מוח של כמה שערבית זה חשוב וכמה שמודיעין זה טוב וכל מני שטויות
ציטוט השבוע? מישהו אמר לי "תפסיקי להיות נמוכה" ;; קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2398337 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? כתבתי משהו, זה נחשב? :) למה מצפה בשבוע הבא? לא יודעת XD אולי חזרה לשגרה... צקצקצק. תמונה? אני לא מאמינה שיצאתי..... טוב...? XD לפחות סביר P:

SunsRequiem

New member
חייבת למחות על כמה דברים

מודיעין זה לא כזה ג'ובניקי. אם את מגיעה שם למקום טוב, זה אחד המקומות הכי מתגמלים שיש, ותאמיני לי שאצלי ביחידה הרבה אנשים רוצים לחתום קבע מהתנדבות. יש שם כל כך הרבה סיפוק עצמי ותחושה טוב, שבין זה לבין מש"ק ממטרות יש הבדל של שמיים וארץ.

string chan

New member
לא אמרתי שזה ג'ובניקי. O:

אני תמיד אומרת בדיוק ההפך. פשוט הגדנ"ע הייתה כזו. אין לנו גדנ"ע רגילה של השבוע עם מדים והכל, וזו הייתה בסך הכל יומיים ובאכסניה וזה, אז צחקנו על זה שזה גדנ"ע לג'ובניקים.... דווקא אחרי הגדנ"ע מבינים יותר כמה שזה לא ג'ובניקי. 3:

innocence

New member
כיתה יא?

אני זוכרת את הגדנ"ע הזה. אבל של כיתה י היה יותר שווה P:

string chan

New member
יאפ. :)

היית בי' בגדנ"ע מזרחנים? אותנו לא לקחו. >> לנו בכלל אין כלום בבית ספר <_<;;

SunsRequiem

New member
נאקו, ורוד זה טוב!גם את תתחילי לחשוב כך בקרוב

משהו טוב שקרה השבוע? התחלתי לעבוד על הקוספליי קיץ. בקטנה, אבל התחלתי. ויש לי נסיכה פשוט מדהימה איתי. משהו רע שקרה השבוע? אין, אבל פשוט אין, נעלי בובה לבנות במידה שלי. שיר השבוע: נו.. השיר ההוא של מיקה.. זה שהולך i hate days like this סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ג'ונג'ו רומנטיקה מהתחלה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? לעשותא ת כל תל אביב ורמת גן. ברגל. משנקר ועד נחלת בנימין. לפחות עשיתי השלמות לקוספליים. ציטוט השבוע? "טוב.. כל אחד יהמר איזה עצם אני הולך לשבור בטיול סקי שלי." אני הימרתי על האף קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפירת וספליי, מן הסתם למה מצפה בשבוע הבא? לסיים את כל הקוספליי פרט ךמכפלות והצווארון של הוסט. תמונה? מבטיחה שאחר כך

Mana Sama

New member
מסכמש"ת ^^

משהו טוב שקרה השבוע? המ..הזמנתי סושי איזה יום O: משהו רע שקרה השבוע? דפקתי לעצמי את השעות שינה הרבה יותר ממה שהן היו דפוקות,הידד ._. שיר השבוע: החלטתי לשמוע את כל השירים של גאגא..56 שירים,3 וחצי שעות רצופות XD סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: איצ'יגו מאשימארו אנקור~! D: התגעגעתי לאיצ'ימאשי 3> ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כלום,כרגיל בילוי השבוע? לא זכור לי שיצאתי בכלל מהבית השבוע..איכ >< ציטוט השבוע? --- קוספליי השבוע? כל מיני דמויות שגל שלחה לי בניסיון למצוא לי קוספליי,עוד לא נסגרתי על משהו,בעיקר כי לא הכרתי חצי מהדמויות אז היה קשה לי להתחבר..אשמח להצעות גם ממכם,אנשים טובים! ;-; תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עוד כמה ציורים לאוסף,רק שהפעם אני לא גאה באף אחד מהם >: למה מצפה בשבוע הבא? ממ לא יודעת,אולי ת"א? תמונה? פנדה 3>

innocence

New member
גם אני אסכם...

משהו טוב שקרה השבוע? השתפרתי באנגלית בפסיכו. והזמנו מקומות לינה בקיוטו ואוסאקה! משהו רע שקרה השבוע? לימודים מגעילים, אני שונאת אותם:( שיר השבוע: הממ.. אין לי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: לא ראיתי כלום.. בעצם, התחלתי לראות את פרויקט מסלול אוסטרליה - עונה 2. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שאלות היגיון נחשב? P: בילוי השבוע? אלגברה! וואי, כמה אני שונאת אלגברה... ציטוט השבוע? "נתחיל ת'שיר עם קלוז אפ של קרטון..." XD קוספליי השבוע? נחפש... http://www.cosplay.com/photo/647221/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? שום דבר.. אפילו לא קצת. למה מצפה בשבוע הבא? אני באמת כבר לא יודעת... תמונה? הממ.. נחפש משהו...

innocence

New member
תודה^^

אני חייבת לתת קרדיט לצלם המדהים רפאל בן דור שצילם את התמונה הזו בטסטים שעשה לי. חשק לצייר זה טוב, לא?:)

למעלה