סכמ"שD:

innocence

New member
אנשים התרגלו ליותר מדי טוב..

פעם הקהילה של האנימה היתה אומרת תודה אם היו רואים תמונה שמורכבת מיותר מ4 פיקסלים!

CibiHeart92

New member
היי היי

ראיתי אותה ממש מזמן!! וממש אין לי בעיה עם אנימות ישנות, שרדתי ואהבתי כמה מהן. זה לא קשור לתקופה X:

innocence

New member
כל יום לומדים דברים חדשים P:

את נאנה ממש אהבתי, אבל הפסקתי איפשהו בסביבות 28 או משהו כזה כי זה כבר לגמרי הפך לאופרת סבון ורציתי להישאר עם הFEEL הטוב שהיה לי עד אז:) אבל הדבר הכי טוב שיצא מהסדרה הזו היא הלייב אקשן המדהים, עם מיקה נקאשימה ה*מדהימה*, שאני מכתירה בכל פעם מחדש כבחורה הכי מגניבה עלי אדמות. בנאנה רוב הבגדים באמת לא "קוספליים" במיוחד, כי אלו בגדי יום יום:) אלו בגדים אמיתיים שאנשים אמיתיים לובשים בחיים האמיתיים. אין בזה את האפקט "וואו" של תלבושות בלתי אפשריות כמו בסדרות מכה או דברים כאלו XD והעיצובים של ג'ורג'י פשוט.. איכ. כאילו, אני יודעת שהם אמורים להיות חדשניים ומעניינים, אבל כמו שאמרו בעונה השנייה של פרויקט מסלול אוסטרליה "יש קו דק שמפריד בין אוונגארד לבין סתם מכוער".

CibiHeart92

New member
זה באמת מעולה. למרות שיש לה נקודה XD

בהתחלה נאנא מה זה נותן את התחושה של "אומייגאד גם לי בא לגור לבד עכשיו" (פחות או יותר XD ) ואח''כ זה נהיה יותר כמו "אני שמחה שזה מספיק מציאותי כדי שגם אני אוכל לחיות ככה אבל לא מספיק מציאותי כדי שדברים כאלה יקראו גם לי. O_O; " אני אישית גם ממשיכה את המנגה ועוד לא מצאתי אור בקצה המנהרה.. X_X

Mana Sama

New member
ממ..

האמת שיש לי את 2 הווליומים הראשונים של המנגה ובכלל לא נגעתי בהם XD אחרי שכבר התחלתי את האנימה,לא נראה לי שדפים יצליחו לגעת בי כמו שהאנימה נגעה ^^; אבל אולי אני סתם יותר מידי רגשנית..פיי,כמה בכיתי מהאנימה הזאת

CibiHeart92

New member
המנגה נהדרת!

למרות שזו תכלס המנגה היחידה שהאנימה הלכה לפיה- ולדעתי יצאה טובה יותר. האנימה עשויה בצורה מצוינת וההומר של יאזאווה מועבר שם טוב יותר אבל הוא גם מועבר טוב במנגה. ואני ממש נהנתי לקרוא אותה. אבל האמת שלא הצלחתי להמשיך מאז כרך 17, ויש לי עד 20... אני צריכה למצוא את המוטיבציה.. XD

innocence

New member
אל תמצאי יותר מדי מוטיבציה...

בעיקר כי יאזאווה איי הפסיקה להוציא עוד פרקים (כנראה בשל מצב רפואי לא משהו..), וכרגע לא ידוע מתי היא תמשיך, אם בכלל.

SunsRequiem

New member
זה היה המצב

אבל מאז היא חזרה לצייר את נאנא לפני כמה חודשים טובים לפחות.

innocence

New member
כמה חודשים?

זה מוזר. בקומונה בלייב ג'ורנל התלוננו על אי יציאת פרקים לפני בערך חודש, אם לא פחות.

evening rose

New member
די, גרועה בכותרות. P:

משהו טוב שקרה השבוע? קניתי בדים, התחלתי לתפור, מתקרבים לסוף הסמסטר. :) משהו רע שקרה השבוע? כלום? שיר השבוע: 30 Seconds to Mars – Closer to the Edge סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: במקרה השבוע כן יצא לי לראות דברים. ואני לא זוכרת כלום. :X ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הספקתי לקרוא קצת השבוע! כמה מפתיע. טוב, היה לי זמן בעבודה. אני מנסה כבר נצח בערך לסיים את ערבה עיוורת, עלמה נמה של מורקמי. ונראה לי שכבר קראתי אותו ושכחתי. בילוי השבוע? מתחילה לחשוב שאין לי חיי חברה חוץ מהלימודים.. ציטוט השבוע? אמא שלי ממלמלת משהו על זה שהגזמתי עם העלויות של הקוספליי השנה. קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2369647/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? טוב, אז.. תפרתי תיק (לא יצא משהו), שתי שמלות, התחלתי לעבוד על הקוספליי.. אבל די לא עשיתי כלום בשיעור רישום.. למה מצפה בשבוע הבא? לסיים לתפור את מה שהתחלתי, בעיקר. תמונה? משבוע שעבר, האמת. P:

דאןדאןדאן.

משהו טוב שקרה השבוע? קניות בדים וטרי וארז שבאו אליי ברנדומליות3> משהו רע שקרה השבוע? יום רביעי היה די רע והקניות בדים בחמישי גם קצת, סוג של. כאילו אחרי @_@ מסובך. שיר השבוע: יותר מדי. אראראר. אני אלך על If You Seek Amy - Britney Spears סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נאדה ): ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דולס פרק 25~ בילוי השבוע? בדים בדים :) ציטוט השבוע? "אין כניסה לעמודים" D: קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/1885593/ תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציורים ועוד מעט אני אתפור D:"... למה מצפה בשבוע הבא? כלום D:" חחח אין תוכניות מיוחדות. תמונה? *מחפשת* --->

Grell

New member
סע סעעעע (סם XDD)

יאללה אני שמה רק מה שיש לי מה לענות עליו XDD משהו טוב שקרה השבוע? קנינו בדיםםםםם משהו רע שקרה השבוע? התרוקנתייייייייייייי ציטוט השבוע? BUT WHYYYYYYYYYYYYY למה מצפה בשבוע הבא? בגרות בספרות

למעלה