סכמ"שD:

innocence

New member
הו.. את מאלו!

איזה מזל שהתחפושת שלי לפורים כבר מוכנה ב95% P:

CibiHeart92

New member
חחח מה לעשות XD

אוף, את לא יודעת כמה בא לי לזרוק הכל ולתפור איזבלה עכשיו כדי להצטרף אליכן XD

innocence

New member
זה להצטרף רק אליי.

כי למיטב ידיעתי עינב לא מתכננת לעשות מיוואקו לפורים. אבל אני לגמרי אשמח!

CibiHeart92

New member
חבל שכבר יש לי בדים ופאות XD

ואין לי כוונה לשכנע אותך לדחות את זה לפסח. XDDD עינב לא עושה מיוואקו? *עכשיו סקרנית לדעת מה עינב עושה*

innocence

New member
למיטב ידיעתי לא,

כי בפורים היא בד"כ אוהבת לעשות דברים יותר רציניים. אבל לא יודעת, אולי היא שינתה את דעתה? (אם כי אני בספק..) הולך להיות כנס בפסח? אני לא אהיה בו @_@

CibiHeart92

New member
אה, נכון, יפן

טוב נו מה זה משנה, העיקר את תראי מעולה בכנס. ותיד יש עוד גרסאות ליוקארי XD בכלל אין לי מושג איזו גרסה של איזבלה אני רוצה לעשות... פשוט אמרתי "היי היא 'בחורה' גדולה ויש לי פאה סגולה, למה לא?"

innocence

New member
אבל אני שונאת את התלבושות של יוקארי,

לקח לי שנה למצוא אחת שהיא סבירה ולא ייקח לי 10 שנים להכין אותה (כמו השמלה השחורה שיש לה באחד הפרקים הראשונים באטלייה...). באופן כללי אני ממש שונאת את העיצובים של הבגדים ואחת הסיבות היחידות שהחלטתי להתחפש אליה היא שאני אוהבת את הסדרה וכבר יש לי פיאה שחורה בבית. אם היתה לי פיאה סגולה בטח הייתי הולכת על איזבלה, כי יש לה בגדים יותר שווים. אני צריכה גם לתפור את המעיל לאקוס כי אני כנראה אמחזר את התחפושת הכנס בטוקיו *_*

CibiHeart92

New member
אל תשכחי להביא תמונות D:

וכן העיצובים של יאזאווה באמת קצת מטרידים XD אני בכלל לא מכירה שמלות של איזבלה.....

innocence

New member
אבל העיצובים של האפי ברי יפים!

אז למה של פאראקיס לא?? לאיזבלה אין שמלות. יש לה חצאיות ארוכות וחולצות מחויטות. ואל תדאגי, יהיו מלא תמונות!

CibiHeart92

New member
האפי ברי זה סגנון מסוים XD

שכנראה יאזאווה לא מתחברת אליהם. XDD כמו שבנאנא הבגדים של הלהקות נראים מעולה אבל נאנא לבושה זוועתי בהרבה מאוד מקרים

innocence

New member
בכוונה לא הזכרתי את נאנה.

בעיקר כי רוב עיצובי הבגדים שם הם בגדים אמיתיים של מעצבי פאנק (ויויאן ווסטווד, סקס פוט רבנג' וכאלו...) וזה לא המצאות שלה XDD

Serf SaN

New member
באמת? ../images/Emo2.gif לא ידעתי. מעניין!

האמת גם נאנה וגם פאראקיס הן שתי סדרות ממש אהובות עלי, אולי השוג'ו היחידות, ופשוט..זה מתסכל שהן פשוט לא מיועדות לקוספליירים. פשוט לא. XD כל התלבושות בהם כלכך לא מעניינות לדעתי... לא יודע איך להסביר את זה.

Serf SaN

New member
":X

כי השמלה הזאת נראת כמו תחפושת. מהבחינה הזאת הסוף של פאראקיס היה די מחורבן.. רק בגלל השמלה. שציפית למשהו שהוא סופר אופנתי ומדהים כזה, וקיבלת תחפושת.

innocence

New member
כל כך מסכימה @_#

ציפיתי למשהו מדהים ושישאיר אותי פעורת פה - וקיבלתי בסוף את.. WELL.. זה. היה לזה כל כך הרבה פוטנציאל שלגמרי התחרבש לדעתי:(

CibiHeart92

New member
*מכה את עצמה בראש מעצבים* שתבין,

לא סיימתי פאראקיס. XD האנימה הייתה עשוי בצורה שהיה כ''כ מעצבן להסתכל עליה X_X הכל זז בצורה מרגיזה, לא שרדתי את יותר מפרק 8. ולמרות שניסיתי כמה פעמים צפיה חוזרת אני לא מצליחה לראות משהו שהוא לא שיר הפתיחה יותר. אני צריכה לקרוא את המנגה בהזדמנות....

innocence

New member
באמת???

ראיתי את הסדרה משהו כמו 4 פעמים. ואני מאלו שרואים פעם אחת ולא מעבר. אף פעם. המנגה מעולה. זו המנגה היחידה שיש לי בבית XD

CibiHeart92

New member
אני מודעת לזה שהסדרה מעולה 3=

גם ממש נהנתי מהעלילה אבל האנימציה כ''כ הפריעה לי ;; דרך התזוזה, המעבר בין סצינות, הבימוי כ''כ מעצבן!!@@#$%

למעלה