סיכום שבועי.

miss fashion

New member
קוראת סמויה וחדשה.. חיחיחי

קוראים לי עדן. אני בת 15 מתל אביב. משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי ציון טוב בביולוגיה משהו רע שקרה לך השבוע:מישהי עיצבנה אותי שיר שלא הפסקת לשמוע:לא עולה לי משהו מסוים עכשיו.. התחדשות השבוע: בגד ים, 3 חזיות ומשקפי שמש תוכנית השבוע: אבודים..----->מתה על הסדרה הזאת!!! סרט השבוע:300 ספר השבוע: X מאכל השבוע:ספגטי אלפרדו יציאת השבוע:שום דבר מיוחד.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהשבוע יעבור מהר... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם =) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: טיפשה תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Cranberry Sauce

New member
שיבידיבובאפאשובאפ.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שיחה נחמדה עם אמא ואבא עד מאוחר. משהו רע שקרה לך השבוע: רבתי עם אבא וחברה רבה איתי. חבל שוויתרתי לה כל כך מהר. שיר שלא הפסקת לשמוע: את כל מדל בערך. התחדשות השבוע: כלום, נראה לי. תוכנית השבוע: בנות גילמור. סרט השבוע: ילדות רעות. ספר השבוע: החטא ועונשו. מאכל השבוע: עגבניות ופרנץ' טוסט. יציאת השבוע: הלכנו לסנטר איזה יום והיה כיף. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומהולדת לשלוש חברות (אילי D:), וסידורים כל מני. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מיכלי. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אע, לא עולה לי כלום. תמונת השבוע: אין לי כח. התוכניות שלי לשבוע הבא: יש הרבה, ג'יזס. כאמור, שלושה ימי הולדת, עבודה בספרות, מודל עירום, סידורים, ועבודה בתולדות האמנות. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו. אבל השבוע הקרוב יהיה טוב יותר.

miss fashion

New member
קוראת סמויה וחדשה.. חיחיחי =)

קוראים לי עדן. אני בת 15 מתל אביב. משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי ציון טוב בביולוגיה משהו רע שקרה לך השבוע:מישהי עיצבנה אותי שיר שלא הפסקת לשמוע:לא עולה לי משהו מסוים עכשיו.. התחדשות השבוע: בגד ים, 3 חזיות ומשקפי שמש תוכנית השבוע: אבודים..----->מתה על הסדרה הזאת!!! סרט השבוע:300 ספר השבוע: X מאכל השבוע:ספגטי אלפרדו יציאת השבוע:שום דבר מיוחד.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:שהשבוע יעבור מהר... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כולם =) ציטוט\יציאת\מילת השבוע: טיפשה תמונת השבוע: X התוכניות שלי לשבוע הבא:הרבה.. אין לי כח לכתוב הכל ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:מצחיק ב-י-ו-ת-ר...

K a y a 1989

New member
היט מי ביבי וואן מור טיים

משהו טוב שקרה לך השבוע: המסיבה הייתה ממש נחמדה משהו רע שקרה לך השבוע:הציון במתכונת? זה לא באמת עשה לי רע שיר שלא הפסקת לשמוע: Muse - Travis - baby one more time קאבר לשיר של בריטני התחדשות השבוע: יש כזאת? תוכנית השבוע: ממש לא יצא לי לראות כמעט טלוויזיה,אז מסודרים? סרט השבוע:בופור ,לא הצלחתי לשקוע לתוך הסרט ספר השבוע: ספרון שקיבלתי ב1 במאי ורק עכשיו קראתי על צ'ה הקדוש,מסבירים שם על הדברים הרעים שהוא עשה. מאכל השבוע:ממ תפח"א בשמנת שאמא הכינה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: בגרות מחר,מתכונת שני אני כל כך נכשלת. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: יציאת השבוע:"כולך צעיר" אני נואמת לכמה חיילים ואני קטנה מהם בשנה פלוס ובטח שלא חיילת. והיה עוד אחד."אתה גם לא הטעם שלי ואתה גם מנשק חרא " שניה וכבר לא היתי שם. תמונת השבוע: אוי וואוי וואוי וואוי,לפי הפוזה אפשר לראות ששתיתי מספיק :] התוכניות שלי לשבוע הבא:לשרוד אותו מתחיל השנת בר מצווה אימונים על החבלים עם החניכים,אז להשתדל לחיות ביטן לבין. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלה בחלה

miles to get away

משהו טוב שקרה לך השבוע: סיימתי עם תקשורת? והיה לי חלום כזה יאמ!
משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: נגיד ש Michael Bublé - Everything התחדשות השבוע: תאריך גיוס חדש :| תוכנית השבוע: הו אבודים עונה 3 [סויר וג'ק תעשו לי צאצאים!
], האוס
, אחים ואחיות [בחיי שאני אוהבת את קליסטה, אני רוצה בחזרה את אלי מקביל- התכנית הזאת גאונית] וגברים על עצים -השיפוצניק חתיכי
סרט השבוע: לא יצא לי לראות ספר השבוע: ^ מאכל השבוע: פיתה עם שוקולד יציאת השבוע: non משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסיים עם הבעה +לא ברור אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מישהו חדש ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני אף פעם לא זוכרת :| תמונת השבוע: ג'ון למון זה מצחיק התוכניות שלי לשבוע הבא: לסיים עם הבעה +לא ברור ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Tin Doll

New member
למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר.

משהו טוב שקרה לך השבוע: שראיתי אותו וחיבקתי אותו משהו רע שקרה לך השבוע: כל השבוע כולל הסופ"ש שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה שירים של פורטיסחרוף, יהודית רביץ וגבע אלון התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: מטבחי הגיהנום ואבודים (איך לא?) סרט השבוע: רקוואים לחלום!!! (ראיתי את זה רק עכשיו, מומלץ בחום למי שלא ראתה.. סרט מצמרר) ספר השבוע: מאכל השבוע: פטריות יציאת השבוע: אתמול לסנוקר (פעם ראשונה ששיחקתי.. אני כזאת גרועה ה' ישמור..) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יום הסטודנט בירושלים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: דור ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: רע

svety

New member
../images/Emo122.gifהצתה מאוחרת../images/Emo122.gif../images/Emo190.gif

תגיבו, באמאשכן. משהו טוב שקרה לך השבוע: לראות אותו, אחרי שבועיים שלא התראינו... משהו רע שקרה לך השבוע:הייתי PMSית בסופ"ש, אז התכחסנו מלא וזה לא משהו בכלל. שיר שלא הפסקת לשמוע:כל מיני שטויות של MANOWAR
התחדשות השבוע: שלושה ספרים
תוכנית השבוע: 'גיבורים' ו-'על טבעי'. סרט השבוע:Old Boy
. חולני, אבל מעולה. וגם 'המפיקים' :]
ספר השבוע: עדיין, אלים אמריקאיים. מאכל השבוע:מתלבטת בין ההמבורגר שבלסתי בBLACK ביומשישי |מזילריר| ובין הפיצות שהזמנו מדומינוס בשבת. נראה לי שההמבורגר |שמנה| יציאת השבוע:חמישי בערב, עם עידו
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: החתונה של מירז מחר,
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא, אלא מי
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: מתוך אחד הסרטים היותר מצחיקים שיצא לי לראות, Grama's Boy- "This one is called The Frankenstein" "Why is this shit called The Frankenstein?" "Because after you smoke this, you walk like this-" [הולך עם ידיים קדימה, כמו פרנקנשטיין]
גאוני!!!
התוכניות שלי לשבוע הבא:היום ירושלים, מחר חתונה, בתקווה בסופ"ש שוב אצל הבחור... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:רגיל כזה... מישהי קראה?

Mooa-Numi

New member
לא מעניינת

משהו טוב שקרה לך השבוע: שלשום בערב, היה הכי מרגש משהו רע שקרה לך השבוע: כל מה שבא לפני זה
שיר שלא הפסקת לשמוע:רכבת ההפתעות.צאלתשאלו התחדשות השבוע: הסוויטשירט הגרעיני הכה מגניב תוכנית השבוע: ילדים סרט השבוע: ונדטה שממש בא לי לראות ספר השבוע: התחלתיצלקרוא איזה ספר בספריה של עמוס עוז, משהו עם ים.. היה מעולה מאכל השבוע: בסמינר יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: סמינר צבא? אבל גם מתה מפחד.. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל מיני חברה מהשכבה בטח.. יו אני הכי מפחדת. המדריך שלי. כל מיני חניכים לשבת איתם. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: היום להחזיר את הנשק, ישיבה עם זח, הקופאיות וערב תרבות מגניב. שני יום גרעין. שלישי יומפ גדול. רביעי-חמישי אני בבית. חמישי בערב- עולה לצפון עד ראשון, סמינר צבא. אמאלה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

moruush

New member
../images/Emo100.gifאופופו

משהו טוב שקרה לך השבוע: כמה בגדים חדשים, מיקומים מושלמים בריקודים לסופשנה, [שעווה?!!], וחברות מושלמות. משהו רע שקרה לך השבוע: בדיקת דם, ריב עם ידיד מטומטם, ואני לא זוכרת יותר.. שיר שלא הפסקת לשמוע: הבוקר יאיר. התחדשות השבוע: ג'ינס, מכנס אלגנט, מכנס עם גומי למטה, 3 גופיות תוכנית השבוע: איש משפחה סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: סלט חסות :) יציאת השבוע: שישי בערב
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: טיו"ש, יום הולדת לשבט
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: - ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "מה את עושה?!?!! מי נתן לך רישיון, כולנו נהרג!!!" - חברה, מכוניות מתנגשות
תמונת השבוע: אצל חברה ;] התוכניות שלי לשבוע הבא:אבא יום-הולדת, סטודיו, טיו"ש, ויום הולדת לשבט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין. הודגש באמצעות מדגישומטיק

e l u l a

New member
זה טפט הלמטה של הקיר?../images/Emo153.gif

תמונה הכי מגניבה בארץ!
שבוע טוב שיהיה..:]

SomebodyElse

New member
שבוע תגלית../images/Emo13.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: תגלית
משהו רע שקרה לך השבוע: שלא ראיתי את החבר הרבה שיר שלא הפסקת לשמוע: לא שמעתי התחדשות השבוע: אממ לא קניתי לעצמי כלום אבל קניתי סתם דברים לאחיות שלי תוכנית השבוע: מסודרים סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: האוכל דווקא היה די מעפן יציאת השבוע: כל הלילות בתגלית
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את החבר מלא אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: החבר ציטוט\יציאת\מילת השבוע: LAPANIM תמונת השבוע: עוד לא העלתי את התמונות
התוכניות שלי לשבוע הבא: לחזור לצבא
מישהי יודעת מה מצב המ"צ בקרייה? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בנזונה

למעלה