סיכום שבועי.

בוקר טוב!../images/Emo42.gif../images/Emo219.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:נשארתי המון בבית משהו רע שקרה לך השבוע:כל השאר שיר שלא הפסקת לשמוע:Tokio Hotel-Monsoon [רק בגלל שיש את זה עכשיו המון בMTV. אני לא מחבבת אותם כ"כ] התחדשות השבוע:בגדים חדשים תוכנית השבוע:לא להתקרב שוב אל ג'וקים,לעזאזל,הם באים בכמויות לבית שלי. מה הם רוצים?! סרט השבוע:לא ראיתי סרט,אז,אין ספר השבוע:כנ"ל מאכל השבוע:אורז? יציאת השבוע:הבת מצווה,אני מניחה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:כנ"ל ציטוט\יציאת\מילת השבוע:"לכו תסניפו סוכר"
תמונת השבוע:אין לי,אבל מה שיצא,יצא
התוכניות שלי לשבוע הבא:להצליח במבחן ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:די בסדר

Adi ע ד י

New member
איך היה בבת מצווה?../images/Emo48.gif

יואו איך התגעגעתי אליך מלא זמן לא דיברנו. ומצטערת שלא עניתי לך בקשר לקניון אבא שלי היה עצבני נורא אז הוא לא נתן לי.

adiss90

New member
):

משהו טוב שקרה לך השבוע: אתמול ת"א. הייתה לי יומולדת ותכלס בעיתוי מתאים יותר זה היה --אחד-- הימי הולדת אבל באווירה החראית של תנך כלום לא היה עוזר P: משהו רע שקרה לך השבוע: יש לי תחושה חזקה שהלך לי רע בתנך(מצד שני-אם אני אקבל 60 מגישים אותי על מינימום 83 ופחות מ-60 אין הרבה סיכויים שאני אקבל) שיר שלא הפסקת לשמוע: כלום התחדשות השבוע: וואו. זה בהחלט אחד מימי ההולדת הכי פרקטיים שיש. אבל חצי מהמתנות עוד לא הגיעו אז נמתין לסיכומולדת. תוכנית השבוע: חע. סרט השבוע: חע. ספר השבוע: קראתי את כללל פלורה ויניצקי! אעאהאעאאהאע מאכל השבוע: עוגת מוס שוקולד של רולדין. יציאת השבוע: TA CT משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ההתאבדות שלי. סתם נו-אחרי שבוע הבא אני אהיה פחות עוד מגן
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אם יאשיהו יבוא אני אעיף לו כאפה. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: \ תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: גוססת למוות, ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חראבלבן. אני שונאת תנך!

שבוע עמוס אחושרמוטה! ../images/Emo2.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני לא יכולה להצביע על נקודה ספציפית, כי זה סוג של תהליך שקרה לו לאיטו, אבל פשוט התחלתי מ'זה ליהנות מהקורס+טירונות שלי! לא ממש ברור לי איך קרה המחדל הזה... [וגם קצת התחלתי לחבב כלבים. כ"כ הרבה סמליות] משהו רע שקרה לך השבוע:התחלתי קורס מש"קיות מידע. ;[ בוא'נה, זה כנראה אחד התפקידים המשעממים והמיותרים בצה"ל, והוא בכל זאת מצריך קורס מעפן של חודש עם צוות מגעיל ושיעורי Bims [תוכנה שלא השתמשו בה מאז נהגה רעיון המחשב לראשונה, וגם אז כנראה נחשבה מיושנת ומסורבלת, אפילו בהשוואה לטטריס מודל 96' בשחור-לבן מפוקסל על מסך ירוק] שיר שלא הפסקת לשמוע: אעע, לא הייתה לנו מוזיקה בכלל. ;[ אבל הייתה אחת ששמה את" נוובאדיז וואייף" של אנוק די הרבה, או ששרו את "תשאירי לי פרח" לילדה בשם זה (פרחיה, בשבילכן. במילרע) ואת "רוצה בנות" לכל דבר (ספק-בחורה ספק-כומתה אובדת) שספק-זז בכוחות עצמו ספק-נע קלות מהרוח]. התחדשות השבוע: שרשרת כסופה יפה ועדינה עם תליון דובדבן מ"טופ 10" בסנטר. תוכנית השבוע: פחח סרט השבוע: סרטון קורע לב על חייו ומורשתו של רבין ספר השבוע: פחח. חוברת למידה למבחן "אין לי ארץ אחרת", אולי, וגם אותו לא ממש טרחתי לשבת לקרוא [114 עמודים, בקטנההה]. מאכל השבוע: שוקו בשקית, דני וגלידת שטראוס-לייט וניל עוגיות מדי יום בשק"ם ["שקלית"!]. :p יציאת השבוע: אתמול בלילה, למסיבת סיום הצילומים של ההפקה שעבדתי בה ב"יס", בדאדא. הלכתי עם ידיד שלי, שגר איתנו בסופ"שים בהם הוא יוצא מהצבא לאחרונה, והוא חמוד וייצוגי ביותר לאירועים מהז'אנר [וגם עושה כביסה ומגהץ לי את המדים מדי שבוע, אז בכלל שימושי]. היה...אעע...מוזר. ומצחיק. ומשונה. וכמעט בכיתי מרוב התרגשות כשראיתי את כל הצוות, ואת סרטון הזכרונות שעשו להם [נו, בסגנון "הנה עושים להנרי דוד מוהוק!", ו"הנה אורי גוטליב צוחק", ו"אוי, איך אנחנו טוחנים את המלון העשירי כמו בהמות!"], ובכלל... היה ממש מרגש מהרגיל. אני בדררך כלל לא הטיפוס שלוקח דברים כאלה ללב. טרם החלטתי אם זה חיובי או לא. וגם יצאתי קצת טיפשה ותלותית, אבל נזרום... לא משנה. אח"כ יצאנו לאחד השכונתיים שלנו וכל הצוות סגד לי ואמר שלא נורא שעוזר ההפקה לא רצה אותי כי אני לגמרי גורג'ס והוא לא מבין כלום ולא יודע מה טוב, אז זה היה קצת מעודד... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חזרה לצבא, לא? יש לי ברירה אחרת בכלל?... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אעע, המפקדת? ;[ ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אם מישהו אונס חייבים לסרסר אותו!!!" *שתיקה תוהה* "אעע, לסרס... :p" [שנהב רקדנית הבטן, שהיא אחת מיצירי האל היותר מתוקים שבאו לעולם, בשיעור סח"י (סיכום חדשות יומי) ייצוגי] תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: צבא, חלאס! אתן מנסות לדכא אותי?! אפילו יש לי מבחן...;[ ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: פנאן דווקא. ארוך ומעיק ורצוף שיעורי bims משעממים והרבה יותר מדי סוכריות מאסט שבלסתי כדי לא למות מדכאון ושעמום, אבל...נו, האנשים פ-שוט שווים את זה. הכי פחות הטיפוסים שלי בעולם, אבל מה זה עושים לי טוב! ו...אעע...היה מגניב. :p קצת ארוך מדי ומתסכל, כמו כל שבוע בצבא, אבל לפחות עכשיו כשאתה סופר את הימים והשעות והדקות עד לסיום- יש איתך עוד 19 בנות [ובן! ועוד גבוה ושמן8 במיוחד, אז זה נחשב כמעט כמו שלושה...] שסופרים איתך במקהלה וגורמים לך להרגיש הרבה פחות לבד. אז זה גם קצת כיף... שבוע טוב! ^^ ועשו טובה ותגיבו. גם ככה כבר בקושי יוצא לי להגיע לביקור.

GoOni

New member
אני חולה;;

משהו טוב שקרה לך השבוע: המתכונת במחשבת ישראל. בחיים לא יצאתי ממבחן עם כל כך הרבה תובנות, ואף פעם גם לא היה לי כל כך מעניין לענות על שאלות. גם ערכתי, ואני מניחה שזה טוב כי זה משהו שהייתי צריכה לעשות ועמדתי בו, וישנתי אצל בן שני לילות (אבל זה לא היה כייף חיים. זה היה כדי ללמוד איתו וכאלה.). וגם היה מתישהו סוג-של-דייט עם בן ברמת החייל, וזה היה ממש בסדר מצידי שזה היה על חשבון המון דברים אחרים. משהו רע שקרה לך השבוע: הכל. סתם, לחץ. מבחן בתנ"ך, הלמידה למתכונת במחשבת, ציונים גרועים בכל המתכונות שלי בערך כשלא חשבתי שהלך כזה גרוע, אין עם מי לדבר בכלל. חזרה לסוף שנה שעברה כזה. שיר שלא הפסקת לשמוע: כמה שירים של רג'ינה ספקטור. התחדשות השבוע: נעלי בית מזעזעות ועם זאת מקסימות, ורודות פרוותיות עם רגליים שמציצות מהן. מנאוה, וסקיני ג'ינס יפהפה מno name. אה, ועניבה עם דוגמא של שיני כלב (או שתי וערב? איך שלא קוראים לזה) ששיניתי את היעוד שלה לחגורת קשירה. תוכנית השבוע: heroes. סרט השבוע: האזרח קיין. (לא הייתי קוראת לו 'יצירת מופת קולנועית'. סרט מגניב, פואנטה מעפנה.) ספר השבוע: נמנמנמ. לא יודעת. לא זכור לי שקראתי. אה, אולי קצת מ'על העיוורון' בשביל עבודה בספרות. מאכל השבוע: פריכיות עם חמאה. אוקסימורון קצת.:] יציאת השבוע: אתמול הלכתי לאכול אצל המשפחה של הבסט פרינד, ואז הלכתי איתה להפגש עם החברים מכאן, אבל אני חולה וזה אז זה היה רק לכמה דקות. וגם הכביכול "דייט" עם בן. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ערב הקרנות י"ב בסינמטק. זה קצת fancy כזה, ויש לי שמלה מדהימה. ואני מצפה\חוששת מהצו ראשון ביום רביעי, ובסוף השבוע הבא, בפעם הראשונה בחודש בערך, אני לא אצטרך ללמוד למשהו. אז או יציאה עם חברות מתלמה או בן. נראה כבר. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המורה לבימוי והפקה, כדי לראות לו את הגרסא הראשונית של הסרט. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: היה לי משהו מעולה ושכחתי לגמרי. אוף. תמונת השבוע: - סתם חיפשתי משהו במיי פיקצ'רס. התוכניות שלי לשבוע הבא: מתכונת במתמטיקה שכוללת יום חופשי, שיעורי נהיגה (בכל מקום שאני אוכל לדחוס. וזה אומר משהו כמו בכלל לא:\), צו ראשון, הקרנות של י"ב, הכנות להקרנות שלנו, שתי משמרות עריכה לפחות כדי להיות כמה שיותר קרובה לפיין קאט. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: די לא משהו. הודגש באמצעות מדגישומטיק

נמ...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אמ...קניתי בגדים
(?) משהו רע שקרה לך השבוע: אין. שיר שלא הפסקת לשמוע: הזמן עכשיו- עברי התחדשות השבוע: בגדים:) תוכנית השבוע: מתחילות מחדש, חברים סרט השבוע: אין. ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללמוד
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חברה (למרות שלא יוצא לנו להיפגש!) התוכניות שלי לשבוע הבא: ללמוד
ולסיכום: איך עבר עלייך השבוע: בסדר דווקא.

nettus

New member
עונה

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביליתי ביום חמישי עם חבר שלי, היה כל כך כיף, הוא כזה חמוד. ובאו לבקר אותי חברים המצבא, הייתי צריכה את זה משהו רע שקרה לך השבוע:הכאבים החמירו שיר שלא הפסקת לשמוע:אני יודעת, את הדיסק של ד"ר קספר שמעתי הרבה?! התחדשות השבוע: קביים תוכנית השבוע: לנוח סרט השבוע:השמועה אומרת ש... סרט חמוד ספר השבוע: לא קארתי סום דבר השבוע מאכל השבוע:ג'חנון( כי קל לבשל את זה ואני לא מתעמצת ככרה, אז אני אוכלת את זה כל יום יציאת השבוע:תור לרופא בבית חולים 10?! במקום היחידי שיצאתי אליו השבוע משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לראות את המאמי שלי בסוף השבוע אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: המאמי שלי ציטוט\יציאת\מילת השבוע: אני צריכה עזרה תמונת השבוע: אני והמאמי שלי התוכניות שלי לשבוע הבא:תור בשני לרופא כף רגל, תור ברביעי לרופא נשים בקריה(איך אני מגיעה לשם לעזאזל) וחוץ מזה לשבת בבית ולא לעשות כלום, ובטח בסוף שבוע אני יבלה עם המתוק שלי. ובשאר השבוע לנוח ולא לעשות כלום ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:עם עליות ומורדות, יכול היה להיות יותר טוב

אסור לשים תמונה באינתרנט!

אסור! אונסים בנות ששמות תמונות זה מקום של אנסים ורוצחים אמא אמרה שראתה בחדשות פעם!

nettus

New member
אני בת 20

נראה לי שאני יכולה לשמור על עצמי כדי לא להתחיל לדבר עם בנים באינטרנט שאני לא מכירה, ועם אני כבר מתחילה לדבר איתם אני לא יפגש איתם.

nettus

New member
זה בסדר

בכל מקרה אני לא יוצאת יותר מידי מהבית בזמן האחרון עם בכלל, וזה עם אבא והאוטו

../images/Emo203.gif "היא אמרה לי תראה החיים זה קלים"

משהו טוב שקרה לך השבוע:
5 חודשים
ועברתי את המתכונת במתמטיקה
נ משהו רע שקרה לך השבוע:
שיר שלא הפסקת לשמוע:
מיליון כוכבים. שיר מדהים התחדשות השבוע:
2 חולצות עטלף-אחת ב' ואחת שחורה וחולצת בצפר חומה
תוכנית השבוע:
סקס והעיר הגדולה סרט השבוע:
ספר השבוע:
מאכל השבוע:
חביתת ירק
סבתא כנראה עבדה עלי... יציאת השבוע:
- משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
לעבור את המתכונת בהיסטוריהה!!!!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
עדי
..אבל זה כנראה לא יקרה כ"כ הרבה
ציטוט\יציאת\מילת השבוע:
תמונת השבוע:
עם ליל :] [אני סגולה] התוכניות שלי לשבוע הבא:
לחרוש לחרוש לחרוש עד יום שלישי..יום רביעי מתכונת בהיסטוריה
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
סבבה +

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהשבוע שלי D:

משהו טוב שקרה לך השבוע: עלינו לגמר בכדורסל !!!!!!1111 פאקינג כיף משהו רע שקרה לך השבוע:שומדבר תודה לאל שיר שלא הפסקת לשמוע: Room On The Third Floor-McFLY I Dont Wanna Miss A Thing-Aerosmith התחדשות השבוע: פאנל לפלאפון D: תוכנית השבוע: חברים כרגיל
סרט השבוע:השטן לובשת פראדה ספר השבוע: "יש אלוהים" מאכל השבוע:ארטיייייק יציאת השבוע:אין משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: גמרררר, אמן בע"ה ננצח אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לאיודעת ציטוט\יציאת\מילת השבוע: *חברות שלי ואני באמצע משחק אסוציאציות* קרן-"אלי לוזון" אני-"לבקן" שירה-"חומן" XDDDDDDD תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא:גמר
, מיצ"ב במת', וזהו ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:סבבה לגמרי [:

לא זה לא הרבה מה שאני רוצהההה

משהו טוב שקרה לך השבוע: רוב היציאות, אתמול כל היום עם אחותי
משהו רע שקרה לך השבוע: התפטרתי מהעבודה, אבל אז החזירו אותי
שיר שלא הפסקת לשמוע: שרון הולצמן - מה שאני רוצה התחדשות השבוע: חולצה חמודית של טיאןטי תוכנית השבוע: הישראלים סרט השבוע: לא ראיתי סרטים השבוע ספר השבוע: אנערף מאכל השבוע: על האשששש יציאת השבוע: כל כך השוובלה בחמישי. היה מעולה. למרות שאתמול היה לי גם נורא כייף.. טרזינה, סנוקר ואז ים :) משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור את הבגרות בחיבור ]: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: סמי עוד מישהו
ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תשמור על הכפרה שלך"
אחד המצחיקים תמונת השבוע: אני ודני
טוב שהוא לא הבחור הכי מהמם בעולם. וכי סמי אמרה שאנחנו יפים ביחד
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד ולעבור את הבגרות החיבור O_O ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מעולה :]

e l u l a

New member
:]../images/Emo153.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: האמת שכל יום היה משהו טוב:). משהו רע שקרה לך השבוע:- שיר שלא הפסקת לשמוע:how to save a life התחדשות השבוע: שתי גופיות, לק, דאודורנט, סבון פנים,לבלו כחול רגיל. תוכנית השבוע: היום בערב יש מסודרים אז בטח זה, אה ומישהי מהשכבה שלי השתתפה באלופה אז ראיתי את הפרק הזה:p. סרט השבוע:- ספר השבוע: אניהו-אתגר קרת. קראתי כמה סיפורים. מאכל השבוע:שניצלים.. יציאת השבוע:שומדבר מיוחד.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: :] ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: לא קשורה דווקא לשבוע הזה אבל בסדר התוכניות שלי לשבוע הבא:אני אהיה אחרי המתכונת במתמטיקה, אלמד למתכונת בתנ"ך.. יהיו כמה דברים באמצע אבל זה העיקר. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:אחלהבחלה

למעלה