סיכום שבועי.

svety

New member
גמני הייתי בבלאק,../images/Emo190.gif

אבל בשישי. פשוט להזיל ריר. יקר, אבל שווה את זה

svety

New member
ממש לא!../images/Emo190.gif

אני יותר נהנתי בבלאק והמחיר היה שווה את זה לחלוטין. |שמנה|

Small talk

New member
"hey been trying to meet you..."

משהו טוב שקרה לך השבוע: שופינג,ל"ג בעומר,90 במתכונות באזרחות ומחשבים,100 במתכונת באנגלית, הגישו אותי על 95 במחשבים צעדתי שלוש פעמים 3.5 קילומטרים לפחות כל פעם,סיימתי עם פסקל להשנה, השלמתי עם חברה שרבתי איתה, התחלתי ציור מגניב בחוג אומנות. משהו רע שקרה לך השבוע:הבגרות במחשבים לא הלכה מי יודע מה טוב, אתמול הרגשתי קצת חרא ובכיתי. שיר שלא הפסקת לשמוע: הסודות-דנה עדיני,אף אחד-הדג נחש. התחדשות השבוע: סקיני מתמנון (100 ש"ח), גופיית סבא לבנה פשוטה (10 ש"ח) שמלה אדומה מרנואר (80 ש"ח) ותחתונים עם חזירים עליהם (10 ש"ח). תוכנית השבוע: מרתון נמלטים ביום ראשון (איזה סוף מאכזב), והתחלתי לראות בסטאר וורלד ובאינטרנו את 'איך פגשתי את אמא שלכם'. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: מדעי המחשב א' וב' (
). מאכל השבוע: מסטיקים O2 בטעם דובדבן. יציאת השבוע: ל"ג בעומר (?). משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: יומולדת של בת דודה שלי מחר (לראות את סבתא ודודים וכאלה), לדעת כמה מגישים אותי באנגלית. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: כל האנשים מהסוגריים שורה מעל, חברים שלא יצא לי לראות כל השבוע בגלל ל"ג בעומר וחופשות הבגרות. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: פניקניק. תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש למתמטיקה (מתכונת בשלישי, אני חושבת?) ואח"כ למות קצת (סתם, אח"כ לנוח ולהתחיל ללמוד לבגרות במתמטיקה). ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: היו חלקים טובים והיו רעים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

Small talk

New member
+ גילוי השבוע -

שאימי ווינהוס (זאת ששרה את Rehab) היא יהודייה.

TiKi PooH

New member
עוד שבוע עבר

משהו טוב שקרה לך השבוע: היה אחלה ביקור אצל זיו, נגמרו המתכונות משהו רע שקרה לך השבוע: נגמרו לי החיים באופן זמני שיר שלא הפסקת לשמוע: עבר כאן דיסק של בטהובן בלופים התחדשות השבוע: אווו מהיום-2 חוטיני, 3 שמלות, גופיה, אוברול, דיסק שסבתא קנתה לי ( סמית'ס, עוד לא קיבלתי אותו), 3 פיילוטים 0.4 מאבאלה, שוקולד, ספר, שלל קרמים לגוף מאימא (ודאורדורנט, קרם לחות, טמפונים.. לא מעניין), תערובת חרוזים תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: תנ"ך לקראת בגרות או משהו, וספר על דה וינצ'י שישבתי עליו קצת בספרייה מאכל השבוע: סושי? יציאת השבוע: בחיית', יצאתי פעם אחת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אווו דווקא יש. סבתלולי טסה לחו"ל , וכהרגלי בקודש אני עוקרת אל הדירה שלה לשבוע. אז אני מקווה לשלב את הבגרות בקפיצה לים, בתקווה שהמזג אוויר ישתף פעולה, ושכל מני אנשים אהובים יבואו אליי קצת. יום ראשון אני עם אילאיל אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שירצה לבוא ויהיה לי כוח אליו תמונת השבוע: מהמוטו מיוזיק שישי קודם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר.. זו התקופה המסריחה הזו שאוטוטו נגמרת.. עוד כמה נשימות עמוקות להסדרת החמצן במוח ויהיה בסדר.

yaeli87

New member
זה היה שבוע קצת ארוך...

משהו טוב שקרה לך השבוע: אה...חדר כושר משהו רע שקרה לך השבוע: יום רביעי שיר שלא הפסקת לשמוע: כנסיית השכל-האביב הנצחי,הביצוע המחודש
התחדשות השבוע: אממ...מנוי לחדר כושר תוכנית השבוע: משפט הזהב,היה מצחיק סרט השבוע: לגעת ביהלום ספר השבוע: - מאכל השבוע: סנדויץ' חביתה יציאת השבוע: - משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מאמי,חדר כושר אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מאמי שלי המדהים,אוף אני מתגעגעת אליו ;[ וגם ליטלי והילה ציטוט\יציאת\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: - התוכניות שלי לשבוע הבא: אני אפרט בתכנון שבועי,לא? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נחמד+-

אוח אני הרוסה

משהו טוב שקרה לך השבוע: אני מוגשת על 90 ל005, דיברתי עם אחד שהיה לי איתו קטע לפני חצי שנה שהסתיים, כמה צפוי, בצורה מאדדד מסריחה. אז דיברתי איתו, ועכשיו אנחנו בסדר. וזה מעולה. משהו רע שקרה לך השבוע: עזבו אין לי כח להתחיל לחפור. שיר שלא הפסקת לשמוע: משהו מה-זה חמוד של שי גבסו. אין לי מושג מה. התחדשות השבוע: קלמר+חזיות! יאי. תוכנית השבוע: אוקייי ראיתי ת'תוכנית הכי יפה בעולם. נכון היה פעם אמא מחליפה בערוץ 2? אז ראיתי ת'גירסה האמריקאית. במקרה זה מה שהיה בטלוויזיה. והיו החלפות בין משפחה קתולית מאמינה ביותר עם ביג מאמא שכזו משפחה שומרנית מול משפחה אנ-משהו, נו האלה שלא מאמינים, אבל הם ממש ממש ממש לא מאמינים ומזלזלים בדת, משפחה של פריקים עם קעקועים וטירוף בבית, אבל מאד חמודים. אז הם התחלפו ובאמת שבסוף בכיתי. כשכל אחד קיבל את השני. למרות הניגודים המטורפים. סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: רומן רוסי/מאיר שלו. מאכל השבוע: אנערף יציאת השבוע:וואוווווווו שנה שעברה היה טירוווווווווווווווווווווווף!~;11 משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אע, סמינר? סתם איכס. לא יודעת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנערף ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "בואו נעשה שחיה בעירום!" [נאמר על ידי חברה שלי ב3 בלילה] -"יווווווווו כןןן בואו" [תגובה של כולנו". החברה עם ההצעה המפתה: "מה רגע, לא באמת!" תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לחרוש את חיי למתכונת במתמטיקה ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה בחלה

היי

משהו טוב שקרה לך השבוע: גיל אמר שהוא אוהב אותי משהו רע שקרה לך השבוע: קיבלתי ציון 77 באנגלית שיר שלא הפסקת לשמוע: חזרתי לשמוע פייב חחח כי הם חוזרים התחדשות השבוע: עגילים צמודים אחד חיפושית אחד פרפר עם יהלום תוכנית השבוע: ללכת לבאולינג עם נורה וגאי סרט השבוע: שחקי אותי מותק ספר השבוע: לא קורת מאכל השבוע: ספגטי עם רוטב יציאת השבוע: שהלכנו ללירון לראות שחקי אותי מותק משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ללכת לבאולינג עם נורה וגאי אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: נורה וגאי לבאולינג ציטוט\יציאת\מילת השבוע: שבת שלום לכולם! תמונת השבוע: אחת שרואים את מיכל שותה נסתי ומחזיקה כפית בפה בצד התוכניות שלי לשבוע הבא: ללכת לבאולינג עם נורה וגאי ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: טוב

lim02

New member
......

משהו טוב שקרה לך השבוע: כרגיל הבנתי מי זה מי. אנשים לא מציגים את עצמם כמו שהם באמת. תמיד יש הפתעות, גם אחרי שנים של הכרות. אגואיסטיות, חוסר טקט ופליטת דברים זה לא דבר שנעלם-אלא מחמיר. משהו רע שקרה לך השבוע: להתכונן למתכונות, חברה ומה שהיה איתה, השתכרות, בנים. שיר שלא הפסקת לשמוע: לא היה התחדשות השבוע: נעליים ואוכל תוכנית השבוע: אוסי ומגרש ביתי סרט השבוע: אין ספר השבוע: אין מאכל השבוע: גלידה יציאת השבוע: 'יצאתי חומוס' משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לקבל ציונים :) ולראות אנשים. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אותו. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: 'אצלי או אצלך?' תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: לא הרבה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: הכי טוב שיכול להיות :) לילה טוב.

ליזיגי

New member
../images/Emo9.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שדיברתי עם בני פעמייםםם אוי מי גד=]] חחח משהו רע שקרה לך השבוע: המתכונות במתמטיקה שיר שלא הפסקת לשמוע: אין כזה התחדשות השבוע: ווואו אין כזאת חח תוכנית השבוע: האלופה =]] סרט השבוע: אין ספר השבוע: מישהו לרוץ איתו מאכל השבוע: פיצה יציאת השבוע: סתם היום הייתי ביומולדת אצל חברה שלי ואז אצל ידיד אבל אני צריכה לקום מחר מוקדם אז חזרתי... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הופעת פרידה מהקרוואן+ יציאת סושייי =]] אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אממ אף אחד מיוחד ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "אם אוכלים סלט אז לא משמינים מהעוגה"... חחחחח תמונת השבוע: אין לי
התוכניות שלי לשבוע הבא: הופעת פרידה מהקרוואן, סושי, למידה ..... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה ביותר ! מהר....

OverSharing

New member
חלומות פזז:]../images/Emo103.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: קיבלתי ראש-חלוץ!:], היה היום יום פשוט כיפי..:) אני מאוהבת כמו שלא הייתי מעולםםםם משהו רע שקרה לך השבוע: אני ועמרי רבנו -?-, כאבה לי הבטן, קיבלתי 80 במתמטיקה:| שיר שלא הפסקת לשמוע: נהר של טעויות התחדשות השבוע: קלסר חלוץ? חח. אה, טושים! תוכנית השבוע: זעזוע-מוח סרט השבוע: - ספר השבוע: נשרפו לי המנורות הקטנות אז אני לא קוראת מאכל השבוע: קורנפלקס בשוקולד יציאת השבוע: ישיבתחלוץ1 משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ישיבת ראשצים, לעבור את המתכונת המפגרת במתמטיקה ובתנ"ך. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: עמרי. אני פוחדת שלא יצא הרבה.. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: [דנה החומה, סתו ואני.(שאני לא חומה) התוכניות שלי לשבוע הבא: הרבה הרבה צופים, אולימפיאדת פיזיקה! חח
, ללמוד למתכונת בתנ"ך ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אתמול והיום מעולים, השאר קצת פחות..

MC SammY

New member
מה אני עושה פה בבוקר

משהו טוב שקרה לך השבוע: שבוע מדהים.
משהו רע שקרה לך השבוע: לא משהו שאני זוכרת.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Sublime-Smoke two joints התחדשות השבוע: סבון וקרם לחות לפנים של דר' פישר
תוכנית השבוע: האלופה סרט השבוע: - ספר השבוע: - מאכל השבוע: אממ..אבסינט. כן, לא בידיוק מאכל
יציאת השבוע: לשוובלה אתמול..היה פשוט כיף
וגם היום לטרזינה, סנוקר ולים.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לעבור ת'מגן במתמטיקה. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מרי, אביב. ציטוט\יציאת\מילת השבוע: "תשמור על הכפרהההה שלך"
תמונת השבוע:
ממש מלפני שעה בים התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבור ת'מגן במתמטיקה ואת הבגרות בחיבור, לעבוד, לצאת.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
.

למעלה