עוד שבוע עבר
משהו טוב שקרה לך השבוע: היה אחלה ביקור אצל זיו, נגמרו המתכונות משהו רע שקרה לך השבוע: נגמרו לי החיים באופן זמני שיר שלא הפסקת לשמוע: עבר כאן דיסק של בטהובן בלופים התחדשות השבוע: אווו מהיום-2 חוטיני, 3 שמלות, גופיה, אוברול, דיסק שסבתא קנתה לי ( סמית'ס, עוד לא קיבלתי אותו), 3 פיילוטים 0.4 מאבאלה, שוקולד, ספר, שלל קרמים לגוף מאימא (ודאורדורנט, קרם לחות, טמפונים.. לא מעניין), תערובת חרוזים תוכנית השבוע: - סרט השבוע: - ספר השבוע: תנ"ך לקראת בגרות או משהו, וספר על דה וינצ'י שישבתי עליו קצת בספרייה מאכל השבוע: סושי? יציאת השבוע: בחיית', יצאתי פעם אחת. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אווו דווקא יש. סבתלולי טסה לחו"ל , וכהרגלי בקודש אני עוקרת אל הדירה שלה לשבוע. אז אני מקווה לשלב את הבגרות בקפיצה לים, בתקווה שהמזג אוויר ישתף פעולה, ושכל מני אנשים אהובים יבואו אליי קצת. יום ראשון אני עם אילאיל אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: מי שירצה לבוא ויהיה לי כוח אליו תמונת השבוע: מהמוטו מיוזיק שישי קודם ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: עבר.. זו התקופה המסריחה הזו שאוטוטו נגמרת.. עוד כמה נשימות עמוקות להסדרת החמצן במוח ויהיה בסדר.