סיכום שבועי.

EVE Lights

New member
סיכום שבועי. ../images/Emo194.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\יציאת\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

Lost Lullaby

New member
יש פה ריח של סיגריות:S

משהו טוב שקרה לך השבוע: אין יותר תקשורת בחיים!!!!!!!!!!!!!!!!11111111
וחזרתי לדבר עם מישהו שלא דיברתי איתו שנה וחצי בערך, אבל אני לא בטוחה עד כמה זה טוב משהו רע שקרה לך השבוע: כואבות לי הרגליים מהעבודה, אעע, בעיות?
שיר שלא הפסקת לשמוע: Darren Hayes- Step Into The Light
!!! התחדשות השבוע: ווע. כלום נדמה לי תוכנית השבוע: כרגיל, אין סרט השבוע: כנל ספר השבוע: כנל מאכל השבוע: טוסטים]: יציאת השבוע: נגיד שיצאתי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לסדר עניינים?, טקס סיום אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: בואו ננחש... ציטוט\יציאת\מילת השבוע: ~הטלפון בבית מצלצל~ אבא: ליבי? אני: כן אבא: את בבית? אני: אתה יודע לאן התקשרת הרגע, כן? תמונת השבוע: שתדעו שזה החלק הקשה כאן, כל שבוע התוכניות שלי לשבוע הבא: לעבוד הרבה יותר מדי ]: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: +-, היו רגעים טובים יותר וטובים פחות הודגש באמצעות מדגישומטיק

MC SammY

New member
3?

לא ידעתי שאפשר לעשות 3 תקשורת.. אצלנו זה 5 עיוני ועוד 3 יח' הפקה מעשית.

Lost Lullaby

New member
אצלינו 3 עיוני + 2 מעשי

אני מכירה כאלו של 10 יח' אבל אני לא יודעת איך זה מחולק אצלם
באופן מפתיע אחת כזו אמרה לי שהיא ממש נהנית מזה [בעוד שאנחנו פה סובלים
]

GoOni

New member
אצלנו זה 3 עיוני, 2 מעשי ועבודת גמר של 4 יח"ל

שהיא לא חובה. העיוני התחלק ליחידה תקשורת המונים ועוד שתי יחידות של תולדות הקולנוע וקולנוע ישראלי. עכשיו במקום תקשורת המונים יש מבע קולנועי.

coolit

New member
חח ואצלנו זה

יחידה אחת של תקשורת המונים שתי יחידות של תולדות הקולנוע ושתי יחידות של סרט גמר..

GoOni

New member
אני יודעת, אבל אצלנו מקדישים לזה שיעור מיוחד

של שעתיים או שלוש בשבוע, סמסטר אחד, שמציגים כל מיני נושאים ותיאוריות קולנועיות, ואז זה אמור לעזור לך בבחירת הנושא לעבודה. גם נותנים הנחיות איך לכתוב, ויש ליווי אישי כזה ע"י מורה ולא רק מנחה (שתכל'ס לא כזה עוזר)

Moreiro

New member
אוי

אני שונאת כשאנשים מתקשרים אליי הביתה ואז שואלים איפה אני]: איפה נראה לכם!!

EVE Lights

New member
אבל למה כ"כ חם כאן?

משהו טוב שקרה לך השבוע: רביעי כשהוא היה כאן והשיחת טלפון איתו בלילה לפני שיצאתי משהו רע שקרה לך השבוע: הריבים איתו והכאסח עם גליה שיר שלא הפסקת לשמוע: Within Temptation - What Have You Done התחדשות השבוע: סופסוף יש!
3 גופיות דנדשות, גרביונים חדשים, מפיץ ריח (!!) ועניבה שחורה עם פסים. תוכנית השבוע: האלופה 2 דההה סרט השבוע: הבועה (ראיתי היום סופסוף) ספר השבוע: אין חיה כזאת, לא קראתי בשיט מאכל השבוע: עוגיות אלפחורס יציאת השבוע: אתמול עם גלעדי לבלאק בר בורגר בסינמה סיטי
היה ליגה משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: not much.. רק לראות את אביב אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: א-ב-י-ב ציטוט\יציאת\מילת השבוע: האמת שלא עולה לי משו לראש כרגע תמונת השבוע: התמונה שבלה צילמה אותי ואת אביב בשישי שעבר. אז מה אם אני לא שמה אותה כאן
התוכניות שלי לשבוע הבא: פסיכו ראשון-רביעי, עבודה שני-שלישי, אביב בערב רביעי, חמישי שיעורי בית להמונים. כיף כיף. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: האמת שהיה די זוועה, אבל החל מיום רביעי בערב זה משתפר...

למעלה